1. #1
  DreamQueen...

  Reacties
  282
  14-10-2003

  Marokko Fes grond te koop van 253m2

  Marokko Fes grond te koop van 253m2
  Te koop grond in Marokko in de stad Fes. Het gaat om een grond van 253m2. Het is mogelijk om 4 verdiepingen te bouwen met garage dus 5 in totaal! Ook kelder. Het is een uitstekende plek om een onderneming te beginnen. Straatbreedte is 50 meter.. De grond bevind zich in een mooie omgeving in de buurt van Bensouda bij de grote Macro (takeda). De plek heet: ''Lotissement Said Ben Cherkoune''

  Fez of Fès is de op drie na grootste stad van Marokko, na Casablanca en Marrakesh. De stad ligt in de gelijknamige prefectuur Fez, in de regio Fez-Boulmane.

  Het is een van de "vier koningssteden", samen met Marrakesh, Meknes en Rabat.

  Fez trekt, als een van de vier zogenaamde Koningssteden, veel toeristen. Vooral de oude medina uit 1200 is een toeristische trekpleister die aan veel mensen werk biedt. Daarnaast is Fez bekend door zijn ambachtelijke lee r- en tapijt-industrie. Ook andere ambachten worden al eeuwenlang uitgevoerd in de stad, zoals het maken van mozaieken en keramiek-industrie. Ook is er een levendige koper-, goud- en zilverhandel. De omgeving van Fez is vruchtbaar en boeren uit de regio verkopen dan ook hun groente en fruit in de stad.

  Een prachtige stad met veel geschiedenis. S'zomers altijd goed warm en in de lente top weer om daar te genieten van het groen.

  Voor interesse graag een berichtje sturen.
  Lezen zonder liefde, kennis zonder eerbied, ontwikkeling zonder hart, is een van de ergste zonden tegen de geest...

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  2.134
  26-11-2017

  En super warm! Succes!
  Don't miss out on something that could be amazing, just because it could also be difficult.

Stap nu over!