1. #1
  Redactie

  Reacties
  36.326
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Van der Meijde: 'Als Ziyech niet meedoet, weet je pas wat je mist'

  In gesprek met Ajax Showtime betreurt de oud-Ajacied de huidige gang van zaken bij z'n club, vooral hoe er om wordt gegaan met de vedettes.  Het huidige seizoen van Ajax eindigt, zoals men al een beetje kon verwachten, in mineur. Na het trieste voorval rondom Abdelhak Nouri, de uitschakeling voor Europees voetbal, het uitfluiten van de spelbepaler, de trainerswissel en het mislopen van de titel lijkt het drama compleet. De topclub is voor de vierde keer op rij geen landskampioen en dat heeft duidelijk z'n weerslag gehad op het publiek.

  Een van de mensen die Ajax een warm hart toedraagt is Andy van der Meijde, de oud-Ajacied geeft aan dat er niks mis is met kritiek maar dat het op deze manier weinig toevoegt aan een oplossing. Doelend op het voorval van de opgewachte spelersbus waarbij er een handgemeen zou zijn geweest tussen een fan en Ziyech, zegt Van der Meijde tegenover Ajax Showtime dat volgend seizoen pas duidelijk zal worden wat voor klasse Ajax in huis heeft met Hakim Ziyech.

  ''Erg zonde dat we zo'n goede speler gaan kwijtraken''
  ''Ziyech is gewoon een hele goede voetballer en wil het beste voor het team. Mensen zitten te zeiken over veel balverlies, maar als je veel de bal hebt verlies je hem ook vaak. Je kunt niet elke bal goed geven. Mensen kijken alleen maar naar goals en assists. Als hij niet meedoet, gaan ze hem missen hoor.''

  Photocredit: @Andy van der Meijde (YouTube)

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  835
  07-06-2016

  Mooi gesproken. Ajax is helemaal kapoet.

 3. #3
  RUSSIA2018!!!!!!!!!!

  Reacties
  2.023
  25-02-2018

  Mooie woorden van Andy. Respect voor die man.

  En volgend jaar gaan we zien hoe Ajax zonder Zyech en wellicht met een Labyad gaat presteren.
  'De grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in telkens weer opstaan.'

  Nelson Mandela

Stap nu over!