+ Reageer
1 tot 2 van 2
 1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  1.104
  24-05-2017

  Onderzoek: Moslimas zijn de schoonste vrouwen.

  Embryologen zeggen dat de moslimvrouw de schoonste op aarde is


  Embryologen zeggen dat de moslimvrouw de schoonste op aarde is In de islam moet een vrouw, die gescheiden is door haar echtgenoot, ten minste drie maandelijkse perioden wachten en een vrouw wiens man stierf, moet ten minste vier maanden en tien dagen wachten voordat ze opnieuw kunnen trouwen. Als ze zwanger blijkt te zijn, duurt haar wachttijd tot de geboorte van het kind.

  Dit heeft de moderne wetenschap verrast na het ontdekken van het water van opdrukmensen. Volgens onderzoek, uitgevoerd door embryologen in de Verenigde Staten van Amerika, bevat de vloeibare afdruk van een man 62 eiwitten, en deze verschilt van man tot man, net als onze vingerafdrukken. Het is als een persoonlijke code voor elke man en het lichaam van een vrouw draagt ​​de computer waar de code kan worden geplaatst. Als een vrouw onmiddellijk na de scheiding met een andere man trouwt, of andere codes toestaat om haar binnen te komen, is het net of virussen de computer binnenkomen. Dit zal onbalans veroorzaken en het zal gevaarlijke infectieziekten veroorzaken. Het is wetenschappelijk bewezen dat tijdens de eerste menstruatieperiode na de scheiding, de vrouw 32% tot 35% (van de vloeibare afdruk of de persoonlijke code van de man) verwijdert. Tweede periode, 67% tot 72% en derde periode, 99,9% van de afdruk van de man. Daarom wordt de baarmoeder na drie menstruatieperiodes gereinigd van de vorige afdruk en is deze klaar om nieuwe afdruk te ontvangen zonder letsel of schade. Daarom, de praktijk van prostitutie of slapen met meer dan één man, veroorzaakt gevaarlijke ziekten als gevolg van het mengen van sperma vocht in de baarmoeder. De wachtperiode van een weduwe heeft meer tijd nodig om deze code te verwijderen, omdat verdriet de afdruk in een zeer sterke manier in de baarmoeder brengt.

  Dat is waarom Almachtige Allah, de Alwetende, vier maanden en tien dagen heeft voorgeschreven. Deze periode is dat het wateroppervlak van de man volledig verdwijnt in de baarmoeder van een weduwe. Dit feit maakte een embryoloog om onderzoek te doen naar de buurt van Afrikaanse moslims in Amerika. Hij ontdekte dat alle vrouwen hun man alleen opdruk dragen. Onderzoek in een andere buurt van niet-moslimvrouwen toont aan dat ze over meerdere mannen beschikken, van twee tot drie. Bijgevolg ontdekten ze dat de islam de enige religie is die de immuniteit van vrouwen en de samenleving garandeert. De bevindingen tonen ook aan dat moslimvrouwen de schoonste op aarde zijn!

  En Allah weet het beste.

  Read more at: http://therenaissanceng.com/embryolo...anest-on-earth

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  1.104
  24-05-2017

  De embryo van de vrouw draagt de DNA van haar man. Het kost tijd om haar embryo te verschonen.

  Daarom heeft Allah een uitstelperiode opgelegd aan de vrouwen van 3 maanden & 4 maanden plus 10 dagen als ze scheidt van haar man of haar man komt te overlijden.


  En Allah weet het beste.