1. #1
  Redactie

  Reacties
  34.702
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  'Genoa CFC licht koopoptie Taarabt niet, in de zomer terug naar SL Benfica'

  De Serie A-formatie heeft besloten na dit seizoen geen gebruik meer te willen maken van de diensten van de 17-voudig international, Adel Taarabt kan zodoende dus weer zijn koffers pakken om zich te herenigen met de club waar hij nog altijd onder contract staat.  Naar waar het er in eerste instantie naar uit leek dat Adel Taarabt langzaamaan weer zijn oude vorm aan het hervinden was in Italië, werd vandaag duidelijk dat de club die hem in januari van vorig kalenderjaar onderdak bood geen verder gebruik wil maken van zijn diensten. Genoa CFC heeft volgens het Portugese medium A Bola ervoor gekozen niet de koopclausule in de huurovereenkomst met SL Benfica te lichten. Hierdoor is de 28-jarige middenvelder dus genoodzaakt zich komende zomer te herenigen met de club waar sportief vooruitzicht eerder gering bleek.

  Heel spectaculair waren de statistieken van de aanvallende middenvelder bij Genoa CFC niet. In de 27 officiële duels waar hij voor de middenmotor in actie kwam scoorde hij slechts 2 keer en was hij 5 keer aangever bij een treffer. Mocht het bericht van A Bola op waarheid berusten dan is de kans groot dat SL Benfica Taarabt weer tijdelijk van de hand gaat doen, het ontbinden van het contract zou daarnaast ook goed mogelijk zijn.

  Photocredit: A Bola

 2. #2
  WorldFamous77

  Reacties
  5.152
  15-07-2013

  Zaagselhoofd, een mestkever is nog slimmer dan deze debiel

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  2.272
  26-03-2016

  Citaat Geplaatst door Handig Bekijk reactie
  Zaagselhoofd, een mestkever is nog slimmer dan deze debiel
  mensen uitschelden en oordelen ben je prof in maar zelf wat maken in je leven niet...

 4. #4
  MVC Lid

  Reacties
  309
  24-01-2014

  Ik denk dat dit meer een financieel verhaal is dan sportief. Er zit een zekere risico om Taarabt te kopen, want wat als hij zich weer misdraagt? Verder vind ik dat hij nog steeds een grote speler is die de komende 4 jaar nuttig kan zijn, mits hij zijn leven betert.