1. #1
  Redactie

  Reacties
  33.624
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Melilla: Ontmanteling van een prostitutienetwerk bestaande uit Marokkaanse vrouwen

  De slachtoffers, waaronder minderjarigen, werden vastgehouden onder omstandigheden die dicht bij slavernij liggen.  De Spaanse Guardia Civil in Melilla arresteerden vier leden van een prostitutiering die Marokkaanse vrouwen uitbuitten. De laatstgenoemden, waaronder ook minderjarigen, werden vastgehouden onder omstandigheden die dicht bij slavernij liggen.

  Het ontmantelde netwerk bestond uit drie mannen, waaronder de Marokkaanse leider van 40 jaar en een vrouw. Een vijfde persoon wordt momenteel nog gezocht. De ontmanteling van het netwerk is het resultaat van een jaar van onderzoek, nadat de politie begin vorig jaar lucht van de zaak kreeg.

  De verdachten richtten zich op vrouwen met zeer beperkte economische middelen en brachten hen naar Melilla met de belofte van een beter leven. Eenmaal daar aangekomen, met een zeer kleine kans om te kunnen werken zonder papieren, werden deze vrouwen gedwongen zichzelf te prostitueren in twee appartementen van hetzelfde gebouw.

  Tijdens de ontmanteling van het prostitutienetwerk vond de politie in de appartementen laptops, geld, veel documenten en mobiele telefoons. De pooiers waren ook in het bezit van drie kilo hasj en cocaïne. Een video van de politie inval werd op Twitter gedeeld door Europa Press TV, deze is hier te zien: Klik!

  In een vandaag gepubliceerd persbericht zei de Guardia Civil dat er geen gegevens zijn over het aantal vrouwen dat mogelijk door het ontmantelde netwerk is uitgebuit. Zij sluiten niet uit dat er nog veel meer slachtoffers zijn.

 2. #2
  Verbannen

  Reacties
  2.973
  26-05-2017

  Citaat Geplaatst door Marokkkkaan Bekijk reactie
  Zie wat vernedering, uitbuiting en verhongering in het land van sedies met je kan doen , hij dwingt je tot ****. Dat heet toch een kowed
  Dit gebeurd in bijna alle landen ter wereld. Armoede maakt mensen wanhopig.

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  3.426
  03-01-2013

  Indd marokkkaan ... neem je zelf als voorbeeld ... ben je zo vernederd dat je 3 landen verderop elke dag de zelfde onzin op de zelfde site aan het blaffen bent .... die pooiers is schuld van sedies ... gaap .... loverboys in NL ook schuld van sedies ....... je ziet het bos niet meer door al die bomen yek haha