1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Life is good..

  Alhamdoelillah

  Lekker zonnetje erbij[emoji813]

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Een goede morgen zonder zorgen, zit zoals gewoonlijk weer achter op schema

  Heb me rot gefietst om mijn trein te halen, kwam een minuut te laat. Heb koffie en een muffin gehaald en nu zit ik bezweet, moe, bleek en met wallen onder mijn ogen glimlachend op mikn telefoon. Wat is het leven toch mooi[emoji813] alhamdoelillah.

  Hvj en vd wereld[emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Even mijn muffin opeten, ben misseluk geworden door al dat beweeg*_*

  En daarna kan ik beginnen met ontbijten. Yeuy!

  Heb een zakmes meegekregen vanochtend, ben nu een gevaarlijke ganster*.

  Ik dacht dat het voor de halve appel was die ik mee wilde nemen, dus ik zei 'is niet nodig, wat kan zo'n ding nou snijden?', zegt mijn vader 'ooo, je kan er een appel en zelfs een persoon mee snijden' *wink wink*. Ook 'als het mocht gaf ik jullie zelfs pistolen om te dragen, maar ja'.

  Lol. Misschien moet ik thuis af en toe oefenen met dat ding voor ik mezelf snij per ongeluk.

  Heb dus geen appel, maar wel een zakmes mee.

  *ganster, omdat het ww van mijn broertje die nu bijna 20 is, (van runescape) 'gangster' was. Maar hij was iets van 8 ofzo en had het gespeld als 'ganster' hahahahha. En natuurlijk pest ik hem nog steeds daarmee. Zoals het een goede zus betaamt

 4. #4
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Het is nog donker en mistig buiten, voor degenen die zich afvragen wat voor weer het is.

  Maarrrrr, laat het zonnetje in je schijnen! Open je chakramakra's, doe een ballerina/yogapose en val op je bips. Ga gewoon bidden kids, dan ben je vanzelf het zonnetje in huis. Al is de zon al weer op en ben je er nu te laat mee*_*.

  Ik hou van dit plaatje, dus hup nog 1 keer.

 5. #5
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Op youtube heb je van die keischattige filmpjes waarbij ouders de neus van hun babietjes uitsnuiten met zo'n ding. Te cute voor woorden (en een beetje smerig, want wie had kunnen weten dat er zóveel snot uit zo'n mini neusje en hoofdje kon komen??) maar is dus een aanrader, je hebt er hele leuke bij zitten.

  Die op de foto is trouwens van mijn niffauw uit Tr, van Muhammed Ali (6 maanden oud ong). Kid is mashaAllah very cute met zn tjinees oogjes en bolle wangen.

 6. #6
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Ik was gisteren, of oke, 4-5 uur geleden bubblegame aan het spelen (was een moeilijk level, heb het 13 keer ofzo moeten over spelen*_*) toen ik dit zag onderin mijn scherm.

  'Altijd al een ruimtegeit willen zijn?'

  /syntax error

 7. #7
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Dus voor degenen die het mens zijn zat zijn: zie boven, zoek op @google play.

 8. #8
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Verhalen van vroeger zijn soms zo, zo schrijnend..

  Mijn overgrootoma, oftewel de oma van mijn mama (van haar vaderskant).. heet Dudu (moge Allah genade met haar ziel hebben). En mijn moeder vertelt af en toe over haar..

  Haar vader is op jonge leeftijd overleden door ziekte. Mijn omax2, werd dus heel jong wees. Haar ooms (het schijnt dat het er veel waren, stuk of 8-9, gingen naar verschillende fronten om te vechten tijdens het Ottomaanse rijk). Er bleven 1-2 over in het dorp doordat hun gezondheid niet zo goed was. Dus lieten ze (vanuit vroegere cultuur en onwetendheid) de moeder van mijn oma trouwen met 1 vd overgebleven ooms. Maar zij had een stuk of 4 eigen kids die nog heel jong waren en hun vader niet eens herinnerden.

  Wat mijn moeder over dit zegt bezorgt me nog steeds tranen.. 'mijn oma was bijna 80 jaar en al blind, maar als ze haar kindertijd herinnerde, moest ze altijd huilen. Ze zei altijd: 'hij hield en knuffelde zijn eigen kinderen, en niet 1 keer ons. Geen aai, geen knuffel, geen kusje. Ik heb geen vaderliefde gehad'...

  Besef hoeveel invloed zoiets kan hebben op kids, hun hele leven lang. HUN HELE LEVEN LANG. wees goed voor kinderen mensen, zelfs als ze niet van jou zijn.

 9. #9
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Ship man, ik heb tranen en zit te snotteren in de trein *_*

  Oefff..

  Later trouwde mijn overgrootoma dus, en toen mijn opa Ismail (pa van mijn ma) 7-8 jaar was, overleed haar man Idris. Ze had 4-6 kids (dat weet ik niet precies), maar de jongste was nog een baby (mijn tante Sultan die nu in Amst woont). Die tante heeft haar vader dus nog nooit gezien en heeft er geen herinneringen aan. Ze vroeg toen mijn opa op zijn doodsbed lag, hem of hij hun vader de groeten wilde doen...

  Maar mijn overgrootoma stond bekend om haar schoonheid, hard werkende houding enz. Ze zeiden in het dorp zelfs 'je bent goed, maar je bent niet Dudu van de Hatipler' (Hatipler was de bijnaam van hun familie, veel van hen was imaam en of leerkracht tot hoever dat mogelijk was in de die tijd idk). Ze hertrouwde, omdat je niet alleen kan zijn als vrouw met jonge kids. Haar man was heel zachtaardig en naief, mensen maakten daar gebruik van en gingen hem soms uitbuiten. Het verhaal gaat dat hij een paar maanden had gewerkt, maar niks had gekregen uiteindelijk. Mijn o.oma, ging naar die man en bedreigde hem, en kwam terug naar huis met een deel van zijn salaris.

  Volgens mij overleed haar 2e man ook vroeg, weet niet zeker, maar er viel een hoowagen op hem doordat anderen niet goed opletten. En ja, het lot. Wat kan je ertegen doen?

 10. #10
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Ik ben kapot blij met mijn nieuwe tas, hij is supergroot en stevig. Kan nu nog meer spullen meenemen[emoji813]

 11. #11
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Mijn overgrootoma was dus van de Hatipler, maar ook van de Harbeciler. 'De oorlogvoerenden', mijn vaderskant ook, dus ik ben 3/4 Harbeci. Lol.

  Ze staan er om bekend dat ze stevig/lang zijn, hard werken, van goed eten houden en sterk zijn. Ben er wel trots op heheh

 12. #12
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Its freezing cold outside. Mijn vingerkootjes zijn bevroren. Of zouden bevroren zijn als ik niet zou typen. Good thing i have a diary here

 13. #13
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Waarom dragen Somalische meisjes vaak wit? Gewoon helemaal in het wit, is wel opvallend. Heeft het een betekenis of is het gewoon een popi kleur onder Somalische dames?

 14. #14
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Ugh, waarom kan ik niet zonder te knoeien eten?! Ik zit onder de muffinkruimels:/

 15. #15
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  29-10-2006

  Besef, zelfs mijn oma en opa zijn eerder getrouwd. Al bijna 1,5 jaar nu

  Mijn ouders zijn de enigen van beide kanten die nog ongetrouwde kids hebben, hahaha. Ze willen dat we trouwen, maar ook weer niet. Mijn vader omdat hij echt een goed, oprecht persoon wil die goed voor ons zal zorgen en voor zijn kleinkids (goed zal opvoeden volgens de Islam enz) en mijn moeder.. grapje, zij wil liever vandaag dan morgen. Al weet ik 100% zeker dat ze in paniek gaat raken omdat ze niet precies weet hoe en wat qua bruiloften. Lol, wij gaan bijna nooit naar bruiloften omdat ze gemengd zijn en discos lijken. En niemand die zei van hey, kom onze handvraging bijwonen enz. Dus zero ervaring daar.

  Echt jammer dat ik niet bij de bruiloft van mijn opa en oma kon zijn. Was wel een leuke dag op de family groepsapp. We kregen de gekste bruiloftfotos te zien haha.