+ Reageer
1 tot 3 van 3
 1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  3
  22-12-2017

  The Hidden Secrets  Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,
  opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand
  of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige
  wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door
  fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder
  voorafgaande schriftelijke toestemming van mij de
  auteur.

  @Beloved-Shadow


 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  2
  25-12-2017

  Oke komt er nog een verhaal?

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  3
  22-12-2017

  Hoofdstuk 1


  Gehaast griste ze haar portemonnee van de tafel en rende de deur uit. Eenmaal in de auto keek ze nog even op haar horloge. ''Oke Fatima, je heb nog precies tien minuten''. Met piepende banden scheurde ze de weg over naar haar eindbestemming.

  Toen ze aangekomen was, beende ze met grote stappen het gigantische hoge gebouw binnen. Ze werd al meteen verwacht door de eigenaar waarna ze werd doorverwezen naar het kantoor. Met lood in haar schoenen liep ze de lange gang op, naar haar afspraak. Als ze eenmaal bij de juiste deur aankomt; ademt ze even diep in, en opent de deur met een zelfverzekerdheid die ze eigenlijk helemaal niet voelde.

  Ze verstijfde wanneer ze ziet dat er niemand op kantoor is. Ze wist absoluut zeker van dat ze bij de juiste kantoor is. ''Misschien moet ik maar eens geduldig afwachten'' fluistert ze in zich zelf toe waarna ze met grote stappen naar de stoel liep die tegenover het bureau stond. Ze nam alvast plaats waarna haar ogen het kantoor in zich op nam.

  Het ziet er veel te modern uit denkt ze waarna ze verveeld met haar ogen rolt. Ze vindt zichzelf totaal niet bij dit bedrijf passen en dat heeft ze aan haar beste vriendin Lamyae te danken. Ze begrijpt best dat haar beste vriendin haar wilt helpen bij het vinden van een baan nadat haar vorige baan failliet ging, maar toch had ze dat liever niet gewild omdat zij iemand was die zelf haar problemen wilt oplossen. Alsnog nam ze haar aanbod aan want ze wilde haar natuurlijk niet kwetsen.

  Na een tijdje keek ze even op haar horloge en ze zag dat ze al een kwartiertje in het kantoor zat. Ze zucht, wie weet kan het ook zijn dat ze bij het verkeerde kantoortje werd door verwezen; maar toch besloot ze om nog even te wachten voordat ze naar beneden ging om te vragen of ze wel bij de juiste kantoor zit.

  Ze begon ongeduldig op haar hakken te tikken waarna ze hopeloos de kantoor bestudeerde tot haar blik op een glinsterend beeld valt. Voorzichtig pakt ze de glazen exemplaar op die tegenover haar op de bureau lagen en bekeek het aandachtig waarvan ze ziet dat het een vreemde exemplaar is want, het leek op een vogel met stekeltjes wat vleugels moet voorstellen. Ze weet niet wat het is maar, het zag er in iedere geval erg interessant uit.

  Net wanneer ze het glazen exemplaar weer op het bureau wilde leggen,hoort ze een gekuch wat haar deed opschrikken.

  Geschrokken keek ze naar een groot breed gestalte achter het bureau waardoor ze niet door had dat het exemplaar uit haar handen glipte en zo op de grond terecht kwam.

  Ze beet even op haar onderlip, ze kon wel door de grond zakken uit schaamte. Met een rood aangelopen hoofd bukt ze naar de scherven terwijl ze binnensmonds begon te vloeken.

  Hij kuchte weer waardoor ze voorzichtig naar hem opkeek. Terwijl hij haar doordringend aankijkt begon ze moeizaam te slikken, ik...wil..ze kon haar zin niet afmaken doordat hij een gebaar maakte dat ze plaats moest nemen.
  Het schaamterood steeg al weer naar haar hoofd waarna ze weer plaats nam op de stoel en richtte toen haar blik vliegensvlug naar de vloer.

  Daarna heerst er een doodse stilte waardoor ze nerveus raakte.