+ Reageer
1 tot 10 van 10
 1. #1
  Verbannen

  Reacties
  36
  06-10-2010

  How to deal with feelings for the..

  Gevoelens voor hetzelfde geslacht?

  Wat te doen..

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  40
  21-02-2017

  Citaat Geplaatst door sweetylovesyou Bekijk reactie
  Gevoelens voor hetzelfde geslacht?

  Wat te doen..
  ertegen strijden
  niet aan toegeven...

  focussen op geloof

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  102
  19-11-2012

  Je voelt wat je voelt, daar kan je niets aan veranderen

 4. #4
  Live Ur Life..

  Reacties
  12
  04-02-2007

  Thumbs up

  Citaat Geplaatst door lailales Bekijk reactie
  Je voelt wat je voelt, daar kan je niets aan veranderen
  Eens

 5. #5
  MVC Lid

  Reacties
  53
  26-10-2017

  Citaat Geplaatst door acegi Bekijk reactie
  ertegen strijden
  niet aan toegeven...

  focussen op geloof
  Inderdaad:
  Strijd tegen intolerantie, kortzichtigheid en onverdraagzaamheid.
  Geef niet toe aan haatpredikers en lasteraars al dan niet schermend met oneigenlijk gebruik van religie, mochten ze je willen intimideren.
  Focus op geloof in de liefde. Je ben wie je bent en hebt zoals iedereen recht op een plekje onder de zon om gelukkig te zijn. Een gelukkiger mens kan ook beter vreugde om zich heen verspreiden voor anderen dan een ongelukkig mens.

 6. #6
  MVC Lid

  Reacties
  125
  14-01-2016

  Assalaam Mu' lajkum,

  Een djinn 'aseeq kan je vergelijken met een mens die oversext is, en doordit gaat verkrachten en zijn lust staat op hol dat hij er alles voor doet om zijn behoefte te bevredigen.

  De djinn 'aseeq is meestal een krachtige djinn, van het type 'ifreet of maarid.

  De djinn 'aseeq kan door Mass(bezetenheid onafhankelijk van iets), Boze oog van de 'aseeq zelf, of sihr komen.

  Bij Al-Mass is het gewoon een djinn 'aseeq die zoekt om zijn behoefte te bevredigen, indien hij iemand vindt die hij mooi vindt(meestal schaars geklede mensen die ook nog eens verwaand erbij lopen) dan achtervolgt hij deze persoon totdat hij een opening zit dat hij erin kan, en vervolgens alleen met de Wil van ALLAH het lichaam betreed.

  Bij het boze oog, en ik denk dat dit de meest voorkomende reden is van de ' aseeq. Een persoon gaat helemaal naakt of groot gedeelte ontbloot voor de spiegel staan, en vindt van zichzelf dat hij/zij er goed of mooi uitziet, hiervoor echter prijst hij/zij ALLAh niet. Indien er nu een ' aseeq langskomt zal deze hem met het boze oog raken, en met de wil van ALLAh alleen zal deze djinn het lichaam betreden van deze persoon.

  Bij sihr: Vaak wordt er sihr tafreeq(sihr om te scheiden), ta' teel jawaz(om niet te trouwen, sihr mahaba(sihr om van iemand te houden) of andere soort, maar de eerste 3 zijn de meest voorkomende voor de 'aseeq.
  De tovenaar kiest opzettelijk een gadim sihr(werkers van de tovenaar) die bekend staan om zijn sexlust, de gadim sihr gaat dus het lichaam in van een persoon alleen met de wil van ALLAH, en voert dus zijn opdracht uit(scheiden,niet trouwen enz.)

  Doordat deze shayateen vaak lang in het lichaam van de bezetene zitten en zij dus heel oversext zijn, worden ze verliefd op deze persoon en wordt het dus ook nog een ' aseeq geval erbij.


  Overigens kan een djinn 'aseeq een liwat zijn (homo) of een siqaak(lesbie) en gewoon hetero.

  Hierdoor kan plotseling een moslimjongen of meisje uit het niets gevoelens krijgen van het zelfde geslacht, dit terwijl het van de djinn 'aseeq zelfs afkomt, indien men dus niet zichzelf gaat behandelen vervalt men dus in zware fitna en ongeloof, wa na'udu billahi min hada.

  De behandeling van een djinn 'aseeq is een moeilijke behandeling, men moet roqya doen en de djinn vragen of hij eruit wil of moslim wil worden(als hij dat niet is) als hij het wel is, hem wijzen op de zonde. Indien dit geweigerd wordt, verandert men de intentie bij de roqya van het eruitgaan naar de dood, met andere woorden, men vraagt ALLAH deze djinn te laten sterven in het lichaam, hem te verbranden en kapot te make. Waarom?

  Heel simpel, deze djinn gaat er niet uit en houdt echt lang vol, immers hij is zelf bezeten van zijn eigen lust en dus niet 100%.

 7. #7
  MVC Lid

  Reacties
  125
  14-01-2016

  Hoe te herkennen of je bezeten bent door een verliefde djinn

  Hieronder zal ik een aantal symptomen neerzetten. Uiteraard is het niet zo dat als je één punt herkent dat je dan bezeten bent door een verliefde djinn. Laten we zeggen als je er meer dan 4 herkent in jezelf dan adviseer ik je toch om er iets aan te doen. En dan niet bij een tovenaar of een duivelse fki, maar gewoon doormiddel van roqia. En de behandelwijze van een verliefde djinn zal ik na de symptomen neerzetten met de wil van Allah.

  1 - overdreven mate van seksuele dromen met bijvoorbeeld een onbekend iets, naakte vrouwen, mannelichaam met een zwart gezicht of met een directe familielid.

  2 - spontane opwekking van lusten zonder aanleiding. Dus dat je gewoon serieus bezig bent met iets en dat je dan onverwachts overvallen word met een extreme lustgevoel en een sterk verlangen naar seks.

  3 - in overdreven mate aan zelfbevrediging doen

  4 - een afkeer hebben voor het trouwen en geen verlangen hebben naar een huwelijk met halal seks.

  5 - lichte bewegingen of trillingen voelen in het geslachtsdeel zowel van de man als de vrouw.

  6- als de persoon slaapt dan heeft hij of zij sterk het gevoel dat er iemand achter hem of haar slaapt.

  7 - mannen die lijden hieraan komen af en toe een vrouwenhaar tegen op zijn bovenlichaam, in zijn broek of gewoon in zijn ondergoed.

  8 - sommige vrouwen zien in hun droom of gewoon overdag naakte mannen voor zich.

  9 - getrouwde man of vrouw die eraan lijden, degene die eraan lijdt van het koppel vind het niet prettig dat de echtgenoot aan haar of hem zit en daarnaast heeft de bezetene geen zin in gemeenschap met haar en slaapt het liefst alleen.

  10 - de bezetene houdt ervan om alleen te zijn, in aanwezigheid van zijn echtgenote voelt hij zich niet goed en wil vaak ook op een afstand van de kinderen.

  11 - een lichtpijnlijke irritatie een vingerlengte onder de navel en eventueel tussen de ballen en de anus van de man of tussen de vagina en de anus van de vrouw.

  in de slaapkamer ruikt de bezetene een parfumgeur die niet te plaatsen is.

  13 - tijdens de gemeenschap met de echtgenoot is hij in zijn fantasiebeeld niet zijn vrouw aan het bevredigen maar iemand anders.

  13 - Vaak bij kinderen is het zo dat een kind in de ochtend naakt wakker word terwijl hij met ondergoed, shirt en pyama is gaan slapen. De djinn voert dan ook ontuchtelijke daden uit met het kind terwijl het kind niet eens weet wat ontucht is. Dit kan ook voorkomen bij ouderen.

  14 - onverklaarbare homosexuele - of bisexuele gevoelens hebben

  15 - nadat iemand is hand komen vragen barst de vrouw extreem in tranen uit, of dat ze hem afwijst nadat alles bijna rond is of ze wijst hem af terwijl de jongeman aan al haar eisen voldoet.

  16 - als het om een man gaat dan is hij over alles tevreden en gaat trouwen en gelijk vanaf het begin verandert hij, sluit alle deuren voor geluk en wil zo snel mogelijk scheiden.

  17 - een man die deze soort djinn heeft durft niet richting een vrouw te kijken en als een vrouw hem aanspreekt over iets dan gaat hij zweten. Als dit het enige is dan kan het komen door het extreme schaamtegevoel dat hij bezit, heeft hij meer symptomen en merkt hij tijdens dit gedrag naar de vrouw toe dat hij op een bepaalde plaats getril voelt in zijn lichaam of dat hij wat pijn voelt in zijn ballen dan komt het overeen met het gedrag van een "verliefde djinn". WAllahoe ahlam.

  18 - Een man heeft regelmatig last van zijn penis, ballen of gedeelte tussen de anus en ballen. En de vrouw van haar eierstokken of baarmoeder.

 8. #8
  MVC Lid

  Reacties
  125
  14-01-2016

  Broeders en zusters,

  De meest extreme vormen van djinns zijn de verliefde djinns. Voor het behandelen van deze djinns heb je een hele lange adem nodig en sterke geduld.

  Deze verliefde djinns zijn viezerikken die van alles met je doen wat ze willen. Ook deze djinns gaan vaak tussen de ballen van de man en zijn anus zitten om zo gevoelens van homosexualiteit te creeren.

  Ik ga allereerst de symptomen opnoemen van wanneer je lijdt aan een verliefde djinn.

  Daarna geef ik inshae Allah tips om het te behandelen.
  Hoe een verliefde djinn het lichaam binnenkomt

  Een verliefde djinn komt het menselijk lichaam binnen door middel van si7r of door middel van het oog. Ook een djinn is in staat om de mens te raken met het oog, vooral als hij de mens op een bepaalde manier ziet die hem erg aanstaat. Bijvoorbeeld door het plegen van ziena, door overdreven geshow en gepromoot van de persoon zelf voor de spiegel naakt of bijvoorbeeld of doordat een mens een lange tijd naakt door het huis loopt.

  De manier van si7r is bekend bij jullie, vaak word een verliefde djinn gestuurd als het gaat om een zaak dat de vrouw niet mag trouwen, tqaf. Die djinn moet er dan voor zorgen dat elke handvraging uitkomt op een afwijzing. Ook past de verliefde djinn de strategie toe dat hij bepaalt hoe zij leeft. Hij gedraagt zich als de man en zij moet als vrouw gehoorzamen. En het spreekt voor zich dat hij er alles aan zal doen om haar naar het verkeerde pad te brengen of daar te houden.
  Hoe te herkennen of je bezeten bent door een verliefde djinn

  Hieronder zal ik een aantal symptomen neerzetten. Uiteraard is het niet zo dat als je één punt herkent dat je dan bezeten bent door een verliefde djinn. Laten we zeggen als je er meer dan 4 herkent in jezelf dan adviseer ik je toch om er iets aan te doen. En dan niet bij een tovenaar of een duivelse fki, maar gewoon doormiddel van roqia. En de behandelwijze van een verliefde djinn zal ik na de symptomen neerzetten met de wil van Allah.

  1 - overdreven mate van seksuele dromen met bijvoorbeeld een onbekend iets, naakte vrouwen, mannelichaam met een zwart gezicht of met een directe familielid.

  2 - spontane opwekking van lusten zonder aanleiding. Dus dat je gewoon serieus bezig bent met iets en dat je dan onverwachts overvallen word met een extreme lustgevoel en een sterk verlangen naar seks.

  3 - in overdreven mate aan zelfbevrediging doen

  4 - een afkeer hebben voor het trouwen en geen verlangen hebben naar een huwelijk met halal gemeenschap.

  5 - lichte bewegingen of trillingen voelen in het geslachtsdeel zowel van de man als de vrouw.

  6- als de persoon slaapt dan heeft hij of zij sterk het gevoel dat er iemand achter hem of haar slaapt.

  7 - mannen die lijden hieraan komen af en toe een vrouwenhaar tegen op zijn bovenlichaam, in zijn broek of gewoon in zijn ondergoed.

  8 - sommige vrouwen zien in hun droom of gewoon overdag naakte mannen voor zich.

  9 - getrouwde man of vrouw die eraan lijden, degene die eraan lijdt van het koppel vind het niet prettig dat de echtgenoot aan haar of hem zit en daarnaast heeft de bezetene geen zin in gemeenschap met haar en slaapt het liefst alleen.

  10 - de bezetene houdt ervan om alleen te zijn, in aanwezigheid van zijn echtgenote voelt hij zich niet goed en wil vaak ook op een afstand van de kinderen.

  11 - een lichtpijnlijke irritatie een vingerlengte onder de navel en eventueel tussen de geslachtsdelen.
  12 - in de slaapkamer ruikt de bezetene een parfumgeur die niet te plaatsen is.

  13 - tijdens de gemeenschap met de echtgenoot is hij in zijn fantasiebeeld niet zijn vrouw aan het bevredigen maar iemand anders.

  13 - Vaak bij kinderen is het zo dat een kind in de ochtend naakt wakker word terwijl hij met ondergoed, shirt en pyama is gaan slapen. De djinn voert dan ook ontuchtelijke daden uit met het kind terwijl het kind niet eens weet wat ontucht is. Dit kan ook voorkomen bij ouderen.

  14 - onverklaarbare homosexuele - of bisexuele gevoelens hebben

  15 - nadat iemand is hand komen vragen barst de vrouw extreem in tranen uit, of dat ze hem afwijst nadat alles bijna rond is of ze wijst hem af terwijl de jongeman aan al haar eisen voldoet.

  16 - als het om een man gaat dan is hij over alles tevreden en gaat trouwen en gelijk vanaf het begin verandert hij, sluit alle deuren voor geluk en wil zo snel mogelijk scheiden.

  17 - een man die deze soort djinn heeft durft niet richting een vrouw te kijken en als een vrouw hem aanspreekt over iets dan gaat hij zweten. Als dit het enige is dan kan het komen door het extreme schaamtegevoel dat hij bezit, heeft hij meer symptomen en merkt hij tijdens dit gedrag naar de vrouw toe dat hij op een bepaalde plaats getril voelt in zijn lichaam of dat hij wat pijn voelt in zijn geslachtsdeel dan komt het overeen met het gedrag van een "verliefde djinn". WAllahoe ahlam.

  18 - Een man heeft regelmatig last van zijn geslachtsdeel en rondom. En de vrouw van haar eierstokken of baarmoeder.
  Een van de betere methodes tegen een djinn 3asieqh is het volgende.

  Het beluisteren van verzen van dem walfawa7ish.

  Het beluisteren van soerah Yusuf, Surah An Noer, Surah Al A'raf en soerah Yasin.

  Daarnaast in totaal 15 keer per dag insmeren met olijfolie waarover 7 keer ayatoel koersie, 7 keer soerah al Ichlaas, 7 keer soerah Al Falaq en 7 keer soerah An Nas gereciteerd is. En elke keer dat je een vers leest spuw je drie keer in olie. En tijdens het reciteren over de olie mag je mond maar 2 centimeter van de olie af. Niet meer. En je mag gewoon fluisterend lezen.  Luister van deze site dagelijks nummer 8, 13 en 16. In totaal zijn dit in totaal 4 uur luisterplezier. Als je dat niet op 1 dag kan beluisteren dan wil ik dt je sowiezo dagelijks nummr 8 luistert met nummer 13 of 16 erbij.

  En dan geef ik je nu twee links van recitatoren en dan moet jezelf even kijken wie sterk op jouw overkomt qua recitatiestijl.

  http://www.roqyahvoice.com

 9. #9
  Verbannen

  Reacties
  36
  06-10-2010

  Citaat Geplaatst door Libero2 Bekijk reactie
  Eens
  True, ondanks je het wilt vermijden.

 10. #10
  MVC Lid

  Reacties
  1.324
  12-09-2015

  Niet ertegen strijden. De menselijke psychologie is paradoxaal. Het is een feit dat als je gevoelens of gedachtes onderdrukt dat ze dubbel zo hard terug komen.

  Mijn advies is het probleem te accepteren. Erken dat je op het zelfde geslacht valt en erken dat een seksuele oriëntatie aangeboren en onveranderlijk is. Hierin zit geen zonde. De islam erkent zelf dat mensen zo geboren kunnen worden.

  Als je je er wel tegen verzet kost dat veel energie en gaat het ten koste van je eigen mentale gezondheid en voor je het weet zit je met een paniekstoornis, of erger.

  Gebruik die energie om jezelf er van te weerhouden om in te spelen op je lusten. Seksueel gedrag tussen hetzelfde gedrag is namelijk wel haram.
  mgtow