+ Reageer
1 tot 3 van 3
 1. #1
  Redactie

  Reacties
  33.166
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Koning Mohammed VI stuurt condoleance bericht naar Saoedische koning Salman

  Koning Mohammed VI stuurde het condoleance bericht na de dood van prins Mansour Ibn Muqrin bin Abdulaziz al-Saud.  Koning Mohammed VI stuurde gisteren een condoleance bericht aan de Saoedisch koning Salman Ibn Abdelaziz Al-Saud na de tragische dood van prins Mansour Ibn Muqrin bin Abdulaziz al-Saud. De prins overleed zondag bij een helikoptercrash in Saudi-Arabië.

  In de boodschap geeft Koning Mohammed VI aan met diepe treurnis kennis te hebben genomen van het nieuws over de dood van prins Mansour Ibn Muqrin bin Abdulaziz al-Saud, plaatsvervangend gouverneur van de regio Asir.

  Koning Mohammed VI uitte aan koning Salman, en via hem aan alle leden van de Koninklijke familie, zijn oprechte condoleances en gevoelens van solidariteit en medeleven. Koning Mohammed VI deed tevens een smeekbede aan de Almachtige om de overledene te omringen met zijn onmetelijke vergeving, om hem te aanvaarden in zijn uitgestrekte paradijs en om zijn geliefden geduld en troost te schenken.

 2. #2
  الله اكبر

  Reacties
  1.781
  30-10-2017

  De koning denkt, mijn saudische neefje prins al waleed ibn talal al saud is gearresteerd. Die moet vrijkomen
  Citaat Geplaatst door Unreachable Dayouth- Bekijk reactie
  Moslims die geen handen willen schudden van de andere sexe puur op basis van religie moeten maar een land opzoeken waar dat wel kan.

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  45
  21-10-2017

  Citaat Geplaatst door B52 Bekijk reactie
  De koning denkt, mijn saudische neefje prins al waleed ibn talal al saud is gearresteerd. Die moet vrijkomen
  Hhhh.