1. #1
  Redactie

  Reacties
  34.038
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Arrestatie van een sa7ir in Nouaceur

  Op het moment van zijn arrestatie waren er maar liefst 30 vrouwelijke klanten aanwezig.  De arrestatie volgde na een klacht van een van de slachtoffers van de sa7ir. Volgens het dagblad Assabah zou de man geprofiteerd hebben van de situatie van het slachtoffer dat op alle mogelijke manieren probeerde om zich te herenigen met haar echtgenoot d.m.v. sihr.

  Hij zou hebben gevraagd om grote sommen geld en haar pushen om haar sieraden te verkopen, omdat hij anders niet in staat zou zijn om zijn "wonder behandeling" voort te zetten. Bovendien begon de gezondheidstoestand van het slachtoffer te verslechteren na het opdrinken van een vloeistof die de sa7ir haar had gegeven. De vrouw begon te lijden aan langdurige diarree en maagpijn, waarvoor ze veel artsen zag, maar die konden haar niet genezen.

  Het slachtoffer besloot uiteindelijk om een klacht in te dienen tegen de sa7ir voor de verslechtering van haar gezondheidstoestand en voor het geld dat hij van haar had afgetroggeld, wat neerkwam op 140.000 dirham.

  De 57-jarige sa7ir werd op de avond van 3 november in de Nouaceur-prefectuur gearresteerd in een huis dat hij gebruikte om zijn sihr praktijken uit te voeren. Er waren 30 vrouwelijke klanten aanwezig op het moment van de arrestatie. Ze werden allemaal ondervraagd door de gendarmerie ten behoeve van het onderzoek.

  Sihr is in de Islam streng verboden. Zowel het zich beroepen op sihr als het uitvoeren daarvan is niet toegestaan. Tevens is het één van de grootste zonden binnen de Islam.

 2. #2
  Verbannen

  Reacties
  2.820
  04-11-2016

  140.000 dirham....en 30 vrouwelijke klanten aanwezig???

  Sterk verhaal...je zou zo'n sahir voor een heel jaar kunnen inhuren voor dat bedrag en dan veegt ie ook nog je achterkant schoon elke keer als je naar de wc bent gegaan...dus sterk verhaal ttenzij er beeldmateriaal is