1. #1
  Redactie

  Reacties
  33.218
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Provincie Al Haouz: Everzwijnen terroriseren schoolgaande kinderen

  Everzwijnen zorgen voor angst en schoolverzuim in Asni.  Een aantal 12-jarige studenten willen hun school in Asni te verlaten, omdat everzwijnen (wilde zwijnen) hen aanvallen op weg naar school. De studenten hebben veel moed nodig om hun tocht naar school te maken.

  Het gevaar is zo groot dat leerlingen van het college in Asni, in de provincie Al Haouz, er zelfs aan denken om te verzuimen, omdat de everzwijnen op hun weg een permanente bedreiging vormen.

  Diverse lokale verenigingen hebben hierover een brandbrief gestuurd aan het hoofd van de regering, de minister van Binnenlandse Zaken, de minister van Onderwijs en tenslotte de burgemeester van de gemeente Asni.

  Le360 geeft te kennen dat in deze brief wordt aangeven dat de studenten uit Douar Tinseghrat om 6:00 uur in de ochtend al opstaan om naar school te gaan. De studenten moeten 5 km afleggen in het donker om op hun school in Asni te komen en ze vrezen tijdens deze route de aanvallen van everzwijnen.

  Door middel van deze brief willen de lokale verenigingen de ernst van de zaak aangeven en erop aandringen om gepast vervoer voor de leerlingen te regelen, zodat de leerlingen toch naar school kunnen blijven gaan.

 2. #2
  حياكم الله

  Reacties
  6.984
  29-03-2015

  Hollandse pedofielen hebben Marokko bereikt

 3. #3
  Verbannen

  Reacties
  2.335
  24-04-2014

  Citaat Geplaatst door 918 Bekijk reactie
  Hollandse pedofielen hebben Marokko bereikt
  hahahahhaahhahhhahhhha