1. #1
  Redactie

  Reacties
  34.048
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  Zeven reddingswerkers van de Witte Helmen doodgeschoten in Syrië

  Zeven leden van de Syrische reddingsorganisatie Witte Helmen zijn zaterdag in de stad Sarmin in het noordwesten van het land door onbekenden doodgeschoten.  De hulpverleners werden gedood toen hun kantoor werd aangevallen door gewapende mannen.

  De Witte Helmen is een hulporganisatie die zich inzet bij de redding van burgers in de Syrische burgeroorlog. Ze doet dit werk vooral met de inzet van vrijwilligers. Vorig jaar kreeg de organisatie de Right Livelihood Award, ook wel de Alternatieve Nobelprijs genoemd.

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  721
  07-06-2016

  Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un.

  Echt triest. Het zou me niet verbazen als Assad hier achter zit.

  Moge Allah swt de zondes van deze geweldige mensen vergeven en de poorten van Janaat Al-Firdaus voor hen openen. Allahuma Ameen!

 3. #3
  Verbannen

  Reacties
  2.820
  04-11-2016

  Dit is het werk van de sjiieten, de Nusayris of de russische beeldenaanbidders die de vrijheid hebben genomen om in Syrië honderdduizenden vrouwen en kinderen af te slachten die hen nooit iets hebben gedaan

  Ze willen met deze actie hun totale haat tegen moslims kenbaar maken. Want blijkbaar willen ze niet dat degenen die zij verbranden en uit elkaar bombarderen met hun bommen geholpen worden door artsen. Vandaar dat ze al jarenlang elk ziekenhuis bombarderen en artsen doden

 4. #4
  MVC Lid

  Reacties
  1.752
  03-10-2004

  nu assad gewonnen heeft word syrie schoongemaakt

 5. #5
  MVC Lid

  Reacties
  224
  25-07-2016

  The attack occurred in the city of Sarmin in Idlib province, which last month came mostly under the control of Hayat Tahrir Al-Sham, a coalition of Salafi jihadist groups that includes Fateh al-Sham. The latter group had been known as Jabhat al-Nusra before renouncing its ties to al Qaeda.
  Idlib, one of the last Syrian provinces still beyond regime control, has been experiencing spikes in violence.

 6. #6
  MVC Lid

  Reacties
  996
  08-02-2017

  Zijn vermoord door die kaffirs van de rawafid .