+ Reageer
Pagina 3 van 3 EersteEerste 1 2 3
31 tot 40 van 40
 1. #31
  MVC Lid

  Reacties
  2.804
  26-12-2013

  Citaat Geplaatst door BintuBernardus Bekijk reactie
  Weetje wat het vaak ook is. De vaccinatie beschermt dus niet 100%. Gevaccineerde kinderen kunnen alsnog de ziekte krijgen waarvoor ze zijn ingeënt. Echter word beweerd dat ze dit dan in een minder erge vorm krijgen Allaahu alam. Ik vind het nog steeds een lastige beslissing. Mijn oudste is wel gevaccineerd maar de 2 erna niet en in shaa Allaah straks de baby ook niet. Bij twijfel niet doen Allaahu alam. Moge Allaah onze kinderen beschermen ameen.

  Ameen!! Ik vind het een heel moeilijke beslissing, maar als je leest wat je kindje allemaal kan krijgen.....pff.

 2. #32
  Married & Mother

  Reacties
  1.891
  27-12-2014

  Citaat Geplaatst door Ochtendmens Bekijk reactie
  Ameen!! Ik vind het een heel moeilijke beslissing, maar als je leest wat je kindje allemaal kan krijgen.....pff.
  Ja moeilijk is het he. Je wilt het beste voor je kindje, maar wat is het beste? Ikzelf ben tegen die cocktail prikken. Als ze ze individueel hadden aangeboden had ik er enkele wel overwogen denk ik Allaahu alam.
 3. #33
  DroomSter

  Reacties
  6.364
  25-07-2012

  Mn dochter heeft nog steeds maar 1 prikje gehad. Ze is nu alweer een jaar en we gaan het denk ik toch niet doen. We twijfelen enorm en neigen meer naar niet doen.

  “De Islaam is begonnen als iets vreemds en het zal eindigen als iets vreemds, dus geef blijde tijdingen aan de Vreemdelingen.” (Muslim& At-Tirmidhi)


 4. #34
  Verbannen

  Reacties
  64
  14-02-2018

  Niet doen. Ga op onderzoek uit.

 5. #35
  MVC Lid

  Reacties
  6
  29-01-2018

  Citaat Geplaatst door BintuBernardus Bekijk reactie
  Mijn oudste is wel gevaccineerd maar de 2 erna niet en in shaa Allaah straks de baby ook niet. Bij twijfel niet doen Allaahu alam. Moge Allaah onze kinderen beschermen ameen.
  Als ik dit lees ben ik zo blij met mijn ouders. Griezelig dit. Allah heeft mensen de wijshijd gegeven om vaccinaties te ontwikkelen maar helaas niet genoeg wijsheid gegeven aan iedereen om hiervan gebruik te maken. Graag zo snel mogelijk nieuwe wetgeving waarmee we ouders die hun kind verwaarlozen zoals jij strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Walgelijk dat jij je kinderen het risico op levensbedreigende ziektes geeft.

 6. #36
  MVC Lid

  Reacties
  6
  29-01-2018

  Citaat Geplaatst door Classsse Bekijk reactie
  Niet doen. Ga op onderzoek uit.
  Ga naar de huisarts. Alsjeblieft mensen. Hoe zijn jullie met zo veel?? Heeft een van jullie uberhaubt zijn middelbare schooldiploma wel gehaald?

  Echt niet te geloven dit.

 7. #37
  MVC Lid

  Reacties
  6
  29-01-2018

  Citaat Geplaatst door _hidaya Bekijk reactie
  mn dochter heeft nog steeds maar 1 prikje gehad. Ze is nu alweer een jaar en we gaan het denk ik toch niet doen. We twijfelen enorm en neigen meer naar niet doen.
  wel doen!!

 8. #38
  MVC Lid

  Reacties
  6
  29-01-2018

  Heel simpel opgezocht en van een betrouwbare bron. Het is helaas wel in het Engels maar in het belang van je kind die volledig op jou als zijn ouder is aangewezen lees dit alsjeblieft even door.

  https://academic.oup.com/cid/article/48/4/456/284219

 9. #39
  MVC Lid

  Reacties
  2
  19-02-2018

  ik respecteer echt iedereen maar ik vind de gedachten om je kindje niet te vaccineren echt heel zorgelijk. Ik zelf werk in een bedrijf waar we de vaccinaties hiervoor maken en tot nu toe is er op geen enkel manier grondig bewezen dat kindjes dood gaan van vaccinaties.
  Besef heel goed dat als jij je kind niet vaccineerd dit grote gevolgen kunnen hebben, bijv als ze later naar de opvang gaan of school. Als zij niet gevaccineerd zijn is een griepje wat uit de hand loopt dodelijk, of als ze toch pokke krijgen of een andere erge ziekte die een gevaccineerd kindje draagt is dit echt dodelijk!!!!!
  begrijp mij aub niet verkeerd maar ik zie dagelijks kindjes dood gaan door GEEN vaccinatie, en amper kindjes dood gaan die WEL gevaccineerd zijn. Doe het aub wel want kindjes zijn zo vatbaar voor ziektes, wij maken die vaccinatie echt niet voor niks!! en ik heb zelf ook twee kindjes EL Hamdullah en zijn ook gevaccineer. Allah is groot en alleen hij weet wat voor ons geschreven staat, maar hij heeft de mens ook kennis meegegeven.

 10. #40
  MVC Lid

  Reacties
  116
  09-12-2016

  Gewoon doen.

  En voor de mensen die zeggen dat de kinderen alsnog griep krijgen na een griepprik en dat als argument gebruiken...dat hoort ook eh domme doos.

  Die vaccinaties zijn de aandoening zelf maar in een hele kleine mate dat word ingespoten in jouw lichaam zodat het lichaam vanzelf de stoffen etc gaat aanmaken om de aandoening te bestrijden, zodat als zij echt ziek worden door de aandoening, het lichaam namelijk al de stoffen en dergelijke klaar heeft liggen om de aandoening te bestrijden. Je geeft jouw imuunsysteem een kleine schop onder de kont om het maar zo te zeggen.

  Mensen die het niet doen, laat jullie onwetendheid niet de oorzaak zijn van de slechte gezondheid van jullie kinderen.