Separatisten in Marokko krijgen juist salarissen en vergoedingen omdat overheid juist bang voor ze zijn en worden nooit aangehouden.

Aminatou Haider bv die vaak met Algerijnse vlag zwaait en zich zelf vaak separatist noemt en zij is altijd te vinden bij Algerijnse consulaat krijgt juist opleiding en geld van Marokkaanse overheid.

Aminatou haydar heeft tijdens reis naar vs haar Marokkaanse paspoort gescheurd voor de ogen van douane in Marokko in case maar ze werd niet aangehouden en weigerde te zeggen dat ze Marokkaans is.

Na haar reis in vs heeft de vrouw weer Marokkaanse paspoort gekregen aangekomen in casa weigerde ze weer aan te geven dat zij Marokkaans is.

In plaats dat ze word aangehouden en vast gezet krijgt ze juist maar liefst 90.000 euro als vergoeding van Marokkaanse overheid. Zie je hoe Marokko om gaat met echte separatisten.

Ze ontvangt nu maandelijks ook salaris van Marokkaanse overheid.


Maar wanneer een arme Marokkaanse volk voor zijn rechten opkomt word wel separatist genoemd en word de botten uit zijn lichaam getrokken en vast gezet.

Zafzafi heeft nooit zijn paspoort gescheurd nooit met Algerijnse vlag gezwaaid en nooit Algerijnse consulaat bezocht
Zij krijgt gwn salaris in Marokko en heeft vaak Marokkaanse vlag en paspoort gescheurd maar zij is nooit opgepakt en krijgt elke keer paspoort terug.

In.plaats op te pakken krijgt ze 90.000 euro als vergoeding.

Zo zie je dat Marokkaans overheid de echte separatisten nooit oppakt.

Maar mensen van het volk die rechten eisen worden snel ontvoerd.

Want de echte separatisten krijgen nooit veel Marokkanen mee en mensen als zafzafi die voor rechten op komt juist wel