+ Reageer
1 tot 3 van 3
 1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  1.092
  10-06-2017

  Waarom zafzafi geen separatist kan zijn in Marokko krijgen ze salaris

  Separatisten in Marokko krijgen juist salarissen en vergoedingen omdat overheid juist bang voor ze zijn en worden nooit aangehouden.

  Aminatou Haider bv die vaak met Algerijnse vlag zwaait en zich zelf vaak separatist noemt en zij is altijd te vinden bij Algerijnse consulaat krijgt juist opleiding en geld van Marokkaanse overheid.

  Aminatou haydar heeft tijdens reis naar vs haar Marokkaanse paspoort gescheurd voor de ogen van douane in Marokko in case maar ze werd niet aangehouden en weigerde te zeggen dat ze Marokkaans is.

  Na haar reis in vs heeft de vrouw weer Marokkaanse paspoort gekregen aangekomen in casa weigerde ze weer aan te geven dat zij Marokkaans is.

  In plaats dat ze word aangehouden en vast gezet krijgt ze juist maar liefst 90.000 euro als vergoeding van Marokkaanse overheid. Zie je hoe Marokko om gaat met echte separatisten.

  Ze ontvangt nu maandelijks ook salaris van Marokkaanse overheid.


  Maar wanneer een arme Marokkaanse volk voor zijn rechten opkomt word wel separatist genoemd en word de botten uit zijn lichaam getrokken en vast gezet.

  Zafzafi heeft nooit zijn paspoort gescheurd nooit met Algerijnse vlag gezwaaid en nooit Algerijnse consulaat bezocht
  Zij krijgt gwn salaris in Marokko en heeft vaak Marokkaanse vlag en paspoort gescheurd maar zij is nooit opgepakt en krijgt elke keer paspoort terug.

  In.plaats op te pakken krijgt ze 90.000 euro als vergoeding.

  Zo zie je dat Marokkaans overheid de echte separatisten nooit oppakt.

  Maar mensen van het volk die rechten eisen worden snel ontvoerd.

  Want de echte separatisten krijgen nooit veel Marokkanen mee en mensen als zafzafi die voor rechten op komt juist wel

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  550
  12-06-2015

  nu gaat niemand je tegenspreken als je met bewijzen komt kan niemand je tegen spreken ze kunnen alleen dit zeggen demonstreren is haram punt terwijl het helemaal niet haram is omar ibn khatab heeft dit zelf ook gedaan en ten tweede als het haram was dan was het verboden in marokko en prostesten in marokko is toegestaan als dit vreedzaam gebeurd !

  https://www.youtube.com/watch?v=L3lU7up5nP8

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  1.092
  10-06-2017