1. #421
    Verbannen

    Reacties
    2.548
    11-01-2016

    Citaat Geplaatst door Gewone_Broeder Bekijk reactie
    Een tekening die alles samenvat...het verschil tussen vandaag en gister.



    Wees op je hoede beste Moslim(a)...
    Stelletjes hypocrieten van de hoogste plank

  2. #422
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    De welbekende Dr. Abdel’Aziz al-Fawzaan gevangen gezet door het Saudische regime…

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  3. #423
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    Dr. Sa’d al-Faqih over de arrestatie van Dr. Abdel‘Aziz al-Fawzaan.



    https://www.youtube.com/watch?v=SbH9rYbVzvg&t

    Dr. Abdel’Aziz al-Fawzaan is een bekende da’i en een fervent supporter en steunpilaar van het regime van al-Saud. Hij wordt gerekend tot de stroming van (de voormalig kroonprins) Mohammed bin Nayef, de vijand van de huidige kroonprins Khabeeth Mohammed bin Khabeeth Salman.

    In dit licht moet een hier al eerder geplaatste post van Waseem Youssef niet vergeten worden. Waseem Youssef, de spreekbuis van de leiders van de Verenigde Arabische Emiraten, Mohammed bin Zayd, ook weer vijanden van de voormalig kroonprins Mohammed bin Nayef, grapte en voorspelde dat naast de andere al opgepakte da’ia ook Abdel’Aziz al-Fawzaan gearresteerd zou worden.



    https://www.youtube.com/watch?v=h6h99KRYyNo

    De welbekende (voormalig) da’i en dromenvertaler Waseem Youssef (kort aangehaald in post #71 en #235), die (na het verkrijgen van de nationaliteit van de Verenigde Arabische Emiraten) als spreekbuis fungeert voor de leiders van de Verenigde Arabische Emiraten.

    Kijk hoe trots hij is dat 99% van de mensen waar hij over heeft gesproken nu in de gevangenis in ‘Saudi-Arabië’ zitten. Daarna daagt ie de beller uit iemand te noemen die Waseem Youssef heeft besproken maar die nog niet in de gevangenis zit waarop de beller de naam (Abdel’Aziz) Fawzaan noemt. Waarop Waseem Youssef lachend zegt (bij 1.29); wacht maar, wacht maar, dat komt nog.

    Alle arrestaties die plaatsvinden moeten bezien worden in de context van de strijd tegen Islam door het regime van al-Saud die al sinds de jaren ’90 hevig is gaan woeden. Het regime van al-Saud is, zoals door deze hele toppic te lezen is, bezig met een strijd tegen de Islam en eenieder die haar ook maar een beetje probeert te verdedigen of daarmee geassocieerd wordt. Sinds de jaren ’90 zijn honderden geleerden, du’aat, musliHeen, etc., gearresteerd. Kroonprins Khabeeth Mohammed bin Khabeeth Salman gaat echter nog een stapje verder dan zijn voorgangers. Hij wil anders dan zijn voorgangers de Islam niet meer als dekmantel en legitimatie van zijn macht gebruiken, maar hij bevecht gewoon openlijk Islam en degenen die daar naar oproepen. Khabeeth Mohammed bin Khabeeth Salman heeft een liberale en seculiere visie voor het Arabisch schiereiland en eenieder die daar niet in mee gaat, zelfs de supporter van al-Saud, gaat de gevangenis is.

    Da’wah activiteiten en lessen van ‘gewone’ geleerden en mashayakh in moskeeën aangaande fiqh, Hadeeth en Aqeedah zijn gestopt en opgeheven.

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  4. #424
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012



    Al bijna een jaar zit Sheikha dr. Ruqiyah Mohareb opgesloten in een isoleercel. Dit terwijl zij te kampen heeft met medische problemen.

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  5. #425
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    Post #106 (van 13 september 2017);

    ‘Zeer verdrietig nieuws over de arrestatie van 2 vrouwelijke da’iaat. Naast mannen worden nu ook al eerbare vrouwen gearresteerd subhan’Allah.

    Sheikha dr. Nora al-Saad

    الدكتورة نورة السعد

    Sheikha dr. Ruqiyah Mohareb

    رقية المحارب الدكتورة

    https://www.youtube.com/channel/UCWr...7dxsSftbKwbOnQ

    Dit zijn voorbeelden voor de zusters (en uiteraard ook voor mannen). Twee vrouwen die naast hun Islamitische kennis (die zij onderwijzen) de verantwoordelijkheid op zich hebben genomen om in het publieke domein op te komen voor vrouwen en de rechten die zij vanuit de Shari’ah hebben gekregen en zich uitspreken tegen eenieder die hun hierin wil beperken (onder andere liberalen en atheisten).

    Dat Allah (azza wa djal) ons (mannen) gheerah moge geven over onze zusters en dat Allah (azza wa djal) onze zusters gheerah moge geven over zichzelf (door goed voor zichzelf te zorgen en zichzelf te beschermen) en hun mede zusters.

    Hasbun’Allah wa ni’mal wakeel!’

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  6. #426
    MVC Lid

    Reacties
    21.391
    18-12-2015

    ,

  7. #427
    False flag

    Reacties
    986
    15-01-2016

    Tja door wie wordt Saudi gerund ?sinds de jaren 40.

    JE SUIS INSIDE JOB


  8. #428
    False flag

    Reacties
    986
    15-01-2016

    JE SUIS INSIDE JOB


  9. #429
    Buitendienst

    Reacties
    23.898
    12-04-2008

    MVC Premium MVC Premium
    Citaat Geplaatst door Pedo_Muhammad Bekijk reactie

    It was narrated that 'Aishah said:

    "The Messenger of Allah married me when I was six, and consummated the marriage with me when I was nine, and I used to play with dolls."

    Er werd verteld dat 'Aishah zei:

    "De Boodschapper van Allah trouwde met mij toen ik zes was en consumeerde het huwelijk met mij toen ik negen was, en ik speelde met poppen."

    Grade : Sahih
    Reference : Sunan an-Nasa'i 3378
    In-book reference : Book 26, Hadith 183

    Narrated `Aisha:

    that the Prophet (ﷺ) married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

    Overgeleverd 'Aisha:

    dat de Profeet (ﷺ) met haar trouwde toen ze zes jaar oud was en hij zijn huwelijk consumeerde toen ze negen jaar oud was, en toen bleef ze negen jaar bij hem (d.w.z. tot aan zijn dood).

    Reference : Sahih al-Bukhari 5133
    In-book reference : Book 67, Hadith 69
    Alhamdoelilah dit is haqq. Hij wachtte tot ze de puberteit had bereikt en consumeerde het huwelijk en hier is niets mis mee. Niet volgens de Islam noch volgens de westerse wetenschap en biologie.

    Wat houdt puberteit in? Is degene die de puberteit heeft bereikt nog een kind of geslachtsrijp en volwassen en GEREED om kinderen te baren? Het westen zegt:

    “De pubertijd is een periode waarin de secundaire geslachtskenmerken ontstaan onder invloed van de geslachtshormonen. In deze levensperiode is het lichaam VOLWASSEN en in STAAT tot voortplanting. Jongens en meisjes die in de pubertijd terecht komen, worden GESLACHTSRIJP en ontwikkelen zich mentaal tot VOLWASSENEN.”

    Heb jij problemen met de natuur bande mens en de westerse biologie? Noem hen pedofielen omdat ze roepen dat jonge vrouwen van 10 of jonger of ouder hun puberteit kunnen bereiken en als dit gebeurd, dan zijn ze geslachtsRIJP, LICHAMELIJK volwassen en ontwikkelen zich MENTAAL tot volwassenen. EN ze kunnen zich voortplanten.

    Het lichaam laat niet zomaar weten dat het KLAAR is voor voortplanting en dus KLAAR is voor geslachtsgemeenschap en dus KLAAR is voor het huwelijk (want geslachtsgemeenschap mag enkel plaats vinden in het huwelijk in de Islam)

    Denk je werkelijk dat je ons hiermee raakt of dat wij ons schamen hiervoor? Je kunt leuk een baby plaatsen ik een wieg, maar dit toont aan dat jij een obsessie hebt met kleine kindjes en niet de profeet sallallaahoe alayhi wa sallam.

    Er is duidelijk wat mis met jouw brains whallaahi, je spreekt over het huwelijk consumeren met een 9 jarige jonge VROUW die haar puberteit bereikt heeft en dus geslachtsRIJP was en lichamelijk en mentaal volwassen.

    Dat je met poppen speelt zegt niets over jouw volwassenheid. Vandaag de dag spelen vele mensen met speelgoed terwijl ze boven de 18 zijn. Het zij computer spelletjes, het zij Pokémon spelletjes, het zij poppen, het zij wat dan ook.

    Alleen jouw beperkte hersencellen koppelt dit aan het nog zijn van een baby en alleen een hersenloze brain als jij plaatst een baby als Aicha, terwijl Aicha 9 jaar was, de puberteit bereikt had en lichamelijk en mentaal volwassen was.

    Vecht het uit met de natuur van de mens en biologie en sta op en bekritiseer alle westerse professoren en wetenschap hieromtrent.

    Het lichaam maakt duidelijk: je bent nu volwassen en geslachtsrijp en kunt kinderen baren en jij zegt NEE, kan en mag niet?

    Biologie zegt dit:

    “Hoewel de leeftijd waarop de puberteit begint per persoon verschilt, begint het bij meisjes gemiddeld 1 tot 2 jaar eerder dan bij jongens (de puberteit begint bij meisjes tussen de 9 en de 14 jaar en bij jongens van 10-17 jaar). Ook verloopt de ontwikkeling bij meisjes SNELLER.”

    Andere zeggen weer tussen 10-15 jaar en kan ook eerder of later gebeuren. Alhamdoelilah kijk hoe Allaah de mens heeft geschapen ma sha Allaah. Het huwelijk van de profeet sallallaahoe alayhi wa sallam (de enige jonge vrouw van alle vrouwen waarmee hij getrouwd was) ging hand in hand met biologie, en hier is helemaal niets mis mee. Maar jij haat de natuur en wilt natuurlijk de natuur buigen naar jouw corrupte begeerten maar dit zul je nooit kunnen.

    Ga springen in de Maas of ga huilen in de huil topic van Dawahsunnah, die is speciaal gemaakt voor jankerds als jij.

    ”De redding bevind zich in drie zaken: het nuttigen van halal, het nakomen van de verplichtingen, het volgen van het voorbeeld van de profeet sallallaahu alayhi wa sallam”


  10. #430
    MVC Lid

    Reacties
    455
    30-10-2017

    aisha was 19.fuck wahabiten

    up

  11. #431
    MVC Lid

    Reacties
    455
    30-10-2017


  12. #432
    Buitendienst

    Reacties
    23.898
    12-04-2008

    MVC Premium MVC Premium
    Citaat Geplaatst door Chucky. Bekijk reactie
    aisha was 19.fuck wahabiten

    up
    Haha omdat alles onder de 18 pedofilie is?

    Djoehaal. Als de leeftijd voor het huwelijk minimaal 30 is dan zul je zeggen ze was 31!!

    ”De redding bevind zich in drie zaken: het nuttigen van halal, het nakomen van de verplichtingen, het volgen van het voorbeeld van de profeet sallallaahu alayhi wa sallam”


  13. #433
    MVC Lid

    Reacties
    21.391
    18-12-2015

    Guud tupic dut

  14. #434
    Verbannen

    Reacties
    2.548
    11-01-2016

    Citaat Geplaatst door Chucky. Bekijk reactie
    Wahabi salafi hellehonden

  15. #435
    MVC Lid

    Reacties
    21.391
    18-12-2015

    up