+ Reageer
1 tot 4 van 4
 1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  22
  12-01-2015

  Zaal gezocht

  Heey allemaal,

  Ik ben met spoed op zoek naar zaal voor in oktober in de herfstvakantie in de weekend! Wel wat mooi prijs voor zaal. Pm me graag als u zelf eigenaar bent en plek heeft of als iemand me verder kan helpen.

  Dankje wel groetjes schatjepatatje x

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  1
  09-05-2017

  Ligt aan je budget naar wat voor soort zaal je op zoek bent.

  Zaal nabat in vlaardingen is een aanrader!!

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  6
  11-03-2017

  event center in dordrecht is een aanrader!!

 4. #4
  MVC Lid

  Reacties
  37
  24-03-2014

  Nieuwe zalencentrum nabij Eindhoven en Den Bosch.
  Te huur vanaf € 500,-
  Zalencentrum Meierijstad is gevestigd nabij Sint-Oedenrode onderdeel uitmakend van gemeente Meierijstad. Meierijstad is gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch met een directe aansluiting op de A50.
  Zalencentrum Meierijstad beschikt over ruime parkeergelegenheid.
  Het voormalige schoolgebouw in het dorpshart is als accommodatie geschikt voor bruiloften, feesten, vergaderingen of cursusruimte.
  Zalencentrum Meierijstad verhuurt 4 zalen waaronder een grote zaal tot 250 personen, een zaal tot 120 personen, een zaal tot 50 personen en een zaal tot 30 personen. Er zit altijd een zaal tussen voor uw gelegenheid.
  Wanneer u een zaal huurt bij Zalencentrum Meierijstad kunt u een eigen catering verzorgen. De keuken met de modernste apparatuur staat helemaal tot uw beschikking.
  De vier multifunctionele zalen bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een mooi groot feest met in totaal ruimte voor 500 personen. De zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en internettoegang. De grootste zaal beschikt over een ruim mobiel podium en is daarmee uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten.
  Bij gelegenheid kunt gebruik maken van het terras, prettig gelegen aan de zuidkant van het gebouw.
  Voor meer informatie kunt u mij een app sturen.