+ Reageer
1 tot 3 van 3
 1. #1
  Redactie

  Reacties
  33.155
  03-12-2000

  MVC Moderator MVC Moderator

  FRMF overweegt 'gratis toegang' voor oefenduel Marokko vs. Oranje

  Ticketprijzen zijn normaliter al laag, echter overweegt de Marokkaanse voetbalbond door gratis toegang de opkomst te verhogen voor het beladen affiche.  Op basis van bronnen dichtbij de Marokkaanse voetbalbond FRMF meldt het doorgaans goed ingevoerde Assabah dat er wellicht gratis toegang in het verschiet ligt voor Marokko - Oranje. Het medium meldt dat de bond dit overweegt om ondanks het lastige tijdstip en de heilige vastenmaand Ramadan toch een goed gevuld stadion te realiseren. Prijzen voor wedstrijdkaarten van het Marokkaanse elftal zijn normaal gesproken al vrij laag, het duurste ticket bedraagt zo'n 150 dirham.

  Assabah meldt verder dat de bond alles in werking gaat stellen om alles rondom dit affiche tot op de puntjes te regelen. Hiervoor zou een speciale commissie worden aangesteld die zich onder meer bezigt met het ontvangen van het Nederlandse elftal en hun begeleiding gedurende het verblijf in Agadir.

  Voorselectie en wedstrijdgegevens:
  Verwacht wordt dat bondscoach Hervé Renard uiterlijk 15 mei zijn voorselectie bekend zal hebben gemaakt. Het duel wordt op 31 mei afgewerkt in het Grand Stade d'Agadir om 19:30 Nederlandse tijd.

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  3.041
  24-02-2012

  Slechte tijdstip wedstrijd moet gespeelde worden om 23 u of 00.00 Marokkaanse tijd

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  15
  02-04-2017

  Zou wel tof zijn..