Forumregels
Salaam ou 3alaykoum!

Om de orde te houden in deze rubriek zijn er regels en aangezien niet iedereen nog zich er aan houdt is deze richtlijn aangemaakt om duidelijk te zien waarom je iets wel of niet mag plaatsen in dit hoekje.

Wat er niet mag:

-Spammen: Advertenties zijn ongepast en niet toegestaan. Ook verscheidene links naar je eigen site overal op het
forum plaatsen valt hieronder.

Onverdraagzaamheid:

Hatelijke, racistische(wij behoren tot de shia, telefies, en andere groeperingen die niet naar de waarheid uitnodigen), fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende,

schokkende berichten of afbeeldingen te plaatsen, noch om persoonlijke gegevens van anderen zoals naam, adres of telefoonnummer te plaatsen.

Mogelijke maatregels bij overtreding:

- Aanpassen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht aanpassen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de nettiquette.

Verwijderen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht verwijderen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de nettiquette.
- Verbanning: Je wordt omwille dat je meermaals en/of ernstig de regels overtreed verbannen van het forum, in sommige gevallen riskeer je zelfs een ip-ban.

**Respect is het sleutelwoord, niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn, respecteer elkaars overtuigingen dan ook**

**Blijf bij het onderwerp van de topic, off topic-reacties kunnen worden verwijderd vanwege verlies aan overzicht**

**Als je een uitspraak doet, zet er dan ook de bron bij, zo brengen we elkaar niet op het verkeerde spoor!**

** Weerlegging en zwartmakerij over geleerden is niet toegestaan. Je mag je mening geven over een bepaald geleerde en daarbij aangeven dat zijn uitspraak omtrent onderwerp X niet correct is. Doch het geheel waarschuwen en de geleerden neerzetten als "dwalen" of "misleidend" is niet correct en mede niet toegestaan.**

- Islam en IK rubriek is door en voor moslims. Andere gelovigen zijn welkom minst men niet de Islaam 'aanvalt' om zo uit te nodigen tot eigen geloof en doen. Dit zorgt voor onrust en mede niet toegestaan.

Geen probleem toch?

P.s. Plaats alleen inhoudelijke reacties en dus geen 'up' want daar heeft niemand wat aan