+ Reageer
Pagina 64 van 66 EersteEerste ... 14 39 54 62 63 64 65 66 LaatsteLaatste
946 tot 960 van 978
 1. #946
  ♥ Al Walideen ♥

  Reacties
  26.638
  08-11-2005

  Uuupppsssaaa

  Marmita 15♥ Poppetjee inouu

  If uu wanna be strong ; Learn to fight alone♥

  ❦Yemma♥ Shem tament an our inou❦


 2. #947
  Ait-Wayagher

  Reacties
  7
  04-03-2014

  upppppp, ik begrijp niet waarom ze niks meer van der laat horen. Heel jammer want het is echt een goed verhaal...
  Verberg je Geluk, Boze Ogen maken Alles Stuk!


 3. #948
  Ait-Wayagher

  Reacties
  7
  04-03-2014

  upppppppppppppppppppppppppppppppppp
  Ze is zoiezooo gestopt!
  heeeel erg jammer!!
  Verberg je Geluk, Boze Ogen maken Alles Stuk!


 4. #949
  MVC Lid

  Reacties
  26.365
  26-10-2009

  Gaaaa verder pleaseeeee. Ben je trouwe fan sinds begin af aan

 5. #950
  Its MY......

  Reacties
  202
  09-08-2010

  Lieve leden,

  Na een lange drukke en moeilijke tijd ben ik weer terug.
  Als eerste wil ik mijn excuses aanbieden dat ik het verhaal niet heb afgemaakt maar ik had er een belangrijke reden voor.

  Wel het goede nieuws is: Marociatje is backkkkkk!
  Wie wil dat ik doorga met het verhaal?

  nou laat van jullie horen zou ik zeggen.

  Liefs,

  Marociatje
  Lees mijn story...

  De drugshandelaar & Zijn geliefde het modelletje 6. #951
  MVC Lid

  Reacties
  822
  04-12-2012

  Ik kan mijn ogen haast niet geloven! Je bent werkelijk terug!!! Twijfel niet en ga snel verder!!!!!

 7. #952
  MVC Lid

  Reacties
  23
  09-09-2014

  Heb Lang he acht maar ik Ben echt een fan van jou en je boek
  Je kan echt Heel goed schrijven masha Allah. ❤️
  Je Moet zeker door gaan !!!!
  Xxx

 8. #953
  MVC Lid

  Reacties
  215
  28-04-2012

  Jaah zeker doorgaann !!!

 9. #954
  Its MY......

  Reacties
  202
  09-08-2010

  Amira's perspectief:

  “We keken alle drie tegelijkertijd richting de ingang, en ja hoor het was Younes hij achtervolgde ons zeker. Hij nam plaats aan de bar voor ons en fluisterde wat naar de ober. Naderhand zag ik dat hij onze kant op liep.

  “Selam dames, vinden jullie het erg als ik aansluit?” zij glimlachend, “Nee Younes ga weg, heb je niet genoeg na het conflict bij het tankstation?” vroeg ik hem terwijl ik mijn glas neerlegde.
  “Luister Amira, ik heb echt geen slechte bedoelingen ik vind je zo’n leuke meid, geef me een kans 10 minuten en dan ben ik weg” zij hij terwijl hij zijn blik op mij gevestigd had. “Je weet niet van stoppen he? goed dan doe je woordje en dan ga je weg” zei ik terwijl me ogen vestigde op de stoel waar hij kon zitten. “Dames vinden jullie het erg als jullie ons even alleen laten?” vroeg hij aan de meiden. Soraya wilde duidelijk nee zeggen maar ik knikte naar ze dat het goed was. En zo liepen ze naar de voordeur waar ze op mij zouden wachten.

  “Vertel wat er zo belangrijk is waarvoor je me hebt gevolgd?” zei ik hem terwijl ik mijn wenkbrauwen fronste. “Kijk Amira, sinds de dag dat ik je heb gezien ik wordt gek, ik zie je overal voor me. Bedoel ik zie gewoon dat jij zo’n goed meisje bent met een goed hart. Maar ik begrijp dat je nu een vriend hebt. Ik wilde je alleen waarschuwen voor hem, hij is gevaarlijk Amira hij is niet wie je denkt dat hij is, hij zit in een gevaarlijke wereld en een meid zoals jou wil ik daartegen beschermen” zij hij terwijl zijn armen op tafel had gevestigd en me diep aankeek. Ik schrok van ze woorden hoe kende hij hem? En van waar deze bezorgdheid? Dacht ik bij mezelf.

  “Luister Younes, voordat je woorden aan hem vuil gaat maken, ik ken hem beter dan dat jij jezelf kent begrepen? Ik weet wat hij doet, wie hij is en waar hij toe in staat is, maar ik hou van hem en jij hoeft je geen zorgen om mij te maken hij is mijn wederhelft, mijn soulmate dus houd je erbuiten en zoek me asjeblieft niet meer op voordat je jezelf alleen meer in de problemen brengt” zij ik hem terwijl ik wilde opstaan. “Maar Amira, je wilt toch niet eindigen met zo een man? Een man die zoveel risico’s iedere dag draagt, een man die zijn geld op een andere manier verdient?” zei hij.
  “Luister, op de dag dat jij je soulmate zal vinden zal je mijn woorden begrijpen en waag het niet me nog verder op te zoeken of wat dan ook bij deze vaarwel” Zei ik hem voor t laatst en trok gauw me jas aan. “Oke, ik heb je in ieder geval gewaarschuwd en verder moet jij weten beslama” zei hij nog terwijl hij bleef zitten.

  “Wat een onzin kraamt hij toch uit” vertelde ik de meiden hoofdschuddend. Terwijl ik ze alles vertelde liepen we samen richting de auto”

  Zakaria's perspectief:

  Ik kwam aan bij Lina’s appartement en zag dat er licht binnen brandde. “Mooi dan ben ik hier niet voor niets” zei ik terwijl ik aanbelde. “Wie is hier?” hoorde ik een mannelijke stem vragen achter de deur. “Een jongen bij Lina thuis? Huh?” ik vond het maar vreemd dacht ik verward.

  “Zakaria maak open ik kom voor Lina”. Ik hoorde even geen geantwoord. “Lina? Zei is niet aanwezig” riep hij vanachter de deur. “Luister vriend maak die deur nou open dan kunnen we praten. En zo maakte hij de deur open.
  “Ik zeg toch Lina is hier niet? Moet ik een boodschap achterlaten?” zei hij terwijl hij met een hand de deur vasthield. Ik keek hem dringend aan en pakte mijn telefoon erbij. “Ik bel haar wel dat ze moet komen” zei ik terwijl ik naar haar telefoon belde. Ik hoorde haar beltoon vanuit het huis komen. “Je zei toch dat ze niet thuis is? Vertel me nu waar ze is?!” zei ik terwijl ik het huis binnendrong. “Ho, ho, ho wat doe je man?! Ze is haar telefoon vergeten ga weg uit haar huis nu!” zei hij terwijl hij me vastgreep. “Je laat me nu los en laat me, mijn ding doen of je gaat spijt krijgen” zei ik terwijl ik me kaak spande en hem aankeek. Hij liet me los en zo doorzocht ik het huis en riep ik haar naam maar geen gehoor.
  “Waar is ze heen?” vroeg ik hem. “Ze is naar haar familie, ik zal wel doorgeven dat je bent geweest” zei hij me. “Luister, zodra ze thuis is of je haar kan bereiken wil ik dat ze gelijk contact met me opneemt en anders zal ik haar zelf vinden begrepen? En trouwens wie mag jij eigenlijk wel niet wezen van haar?” vroeg ik terwijl ik met me hand een gebaar maakte wat dit moest voorstellen. “Een neef van haar die haar is komen opzoeken, en ik zal het haar doorgeven” zei hij me. “Mooi” zei ik terwijl ik wegging en ondertussen Tarik opbelde.

  Tarik: Jo, vertel?
  Ik: Ik heb haar niet gevonden man thuis, er is een jongen die haar neef zou moeten voorstellen volgens hem die bij haar verblijft en me vertelde dat ze bij familie is.
  Tarik: Shit man, we moeten haar snel zien te vinden
  Ik: Ik vind het maar ongeloofwaardig mohiem ik heb hem het een en ander duidelijk gemaakt en ik wacht gehoor van haar kant af en dan zal ik dit afmaken met haar.
  Tarik: Saffi dan wachten we af bro!
  Ik: Jallah thalla


  Ik reed weg en kwam thuis aan.

  Lina's perspectief:

  Ik kroop ineen onder mijn bed, mijn hardt bonkte als een gek nadat ik Zakaria hoorde. Ik was zo bang dat dit zo verkeerd zou aflopen en hoe moest ik in zijn ogen kijken? Met een trillende lichaam probeerde ik geen geluid te maken.

  “Lina, Lina??? Kom hij is weg waar ben je?” hoorde ik Yassir zoekend roepen. Snel en voorzichtig kroop ik onder mijn bed weg en zag ik Yassir in de deuropening staan. “Net op het nippertje” zij hij met een zucht. “Pff dat scheelde niks” zei ik hem terwijl ik op adem probeerde te komen.
  “We moeten hier een plan voor bedenken, ik weet zeker dat Zakaria erachter is gekomen waarom zou hij me dan zo gehaast komen opzoeken rond dit tijdstip nog wel?” zij ik hem terwijl we richting de woonkamer liepen en ik plofte op de bank. “Pff zware shit dit man” Zei Yassir terwijl hij door zijn haren wreef. “Ik ga een verhaal bedenken en ga naar hem toe om hem het een en ander te verklaren want ik weet dat hij me zal opzoeken en vinden dus beter ga ik eerst om het geloofwaardig te laten overkomen” Zei ik aan Yassir. “Ja je hebt gelijk, dat gaan we doen we gaan iets verzinnen om het geloofwaardig te laten overkomen” zei Yassir. Ik knikte en staarde denkend voor me uit….
  Lees mijn story...

  De drugshandelaar & Zijn geliefde het modelletje 10. #955
  Its MY......

  Reacties
  202
  09-08-2010

  Blijven uppen lady's.
  Vervolg komt eraan!

  Liefs,

  Marociatje
  Lees mijn story...

  De drugshandelaar & Zijn geliefde het modelletje 11. #956
  MVC Lid

  Reacties
  26.365
  26-10-2009

  Aub schrijf verder meid heb zoooo lang gewacht,, je verhaal is te goed

 12. #957
  MVC Lid

  Reacties
  9
  02-07-2015

  Ga je verder met je verhaal

 13. #958
  MVC Lid

  Reacties
  10
  07-03-2014

  Er komt zeker niks meer

 14. #959
  سعيدة

  Reacties
  568
  28-07-2006

  Ga je nog verder met je verhaal?


 15. #960
  MVC Lid

  Reacties
  96
  26-11-2015

  Vervolg duurt zo lang dat ik niet eens meer weet waar het verhaal over ging... voortaan begin ik dus echt nooit meer aan een verhaal die nog niet af is