+ Reageer
Pagina 23 van 74 EersteEerste ... 13 21 22 23 24 25 33 48 73 ... LaatsteLaatste
331 tot 345 van 1100
 1. #331
  Verbannen

  Reacties
  2.369
  22-04-2012

  Citaat Geplaatst door fierljepper Bekijk reactie
  Beetje lullig dat tussen 1948 en 1967 de Westbank Jordaans grondgebied was. Werd er toen een Palestijnse staat gevestigd? Welnee, Jordanië gaf haar claim op de Westbank pas op in 1988.
  niet janken als de Palestijnen wapens krijgen van islamitische landen zoals de terror joden wapens van het terror westen kregen om de Palestijnen te doden

  want dan janken jullie in eens islam terroristen bin laden saddam hussain khaddafi

 2. #332
  Verbannen

  Reacties
  2.369
  22-04-2012

  Citaat Geplaatst door nomrc Bekijk reactie
  bestaan palestijnen nou ?
  of zijn het gewoon arabieren ?
  jij als achtereind van een varken begrijpt zeker ook niet dat echte joden ook arabieren zijn

 3. #333
  Verbannen

  Reacties
  2.369
  22-04-2012

  Citaat Geplaatst door skygod Bekijk reactie
  Het is voor het ogenblik een lekker weertje in Israel, een dagje aan de Middelandse zee is een aanrader.
  Hetzelfde geldt trouwens ook voor Gaza, als die gazanen de haat effe vergeten kunnen ze ook genieten van een leuk dagje aan zee.

  beter de grenzen van 1940/45 gebruiken

  ik ga morgen naar scheveningen genieten op mijn strandje en jij kan er niks tegen doen ook al kom je elke dag janken op marokko.nl

  hopelijk houden de nederlandse strandtentenhouders hun haat en vooroordelen voor zich en bedienen ze ons normaal we betalen tenslotte ook gewoon en zuipen ons niet lam en slaan de boel niet kort en klein dan doen jullie nlers alleen

 4. #334
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  Genieten van een dagje aan zee in Gaza, met dank aan zionisten.

  http://www.youtube.com/watch?v=h0u3yljaMTg

  en meer hier
  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=3818770

 5. #335
  Verbannen

  Reacties
  19.253
  08-12-2009

  De jodenhaat zit diep hoor.

 6. #336
  Bijna Lid

  Reacties
  232
  18-04-2012

  Citaat Geplaatst door schinkenstube Bekijk reactie
  Djeezes, wat een ziekelijke obsessie.
  Citaat Geplaatst door Simcha Bekijk reactie
  De jodenhaat zit diep hoor.

  Het beeld van de Jood als demon en als een kwaadaardig monster verschaft nu eenmaal een geruststellend antwoord op het algemeen falen van mohammedanen...

 7. #337
  Verbannen

  Reacties
  30.189
  26-03-2007

  Citaat Geplaatst door Marquis Bekijk reactie
  Het beeld van de Jood als demon en als een kwaadaardig monster verschaft nu eenmaal een geruststellend antwoord op het algemeen falen van mohammedanen...
  omschrijf jij ""de moslim"" eens dan jood?

 8. #338
  Verbannen

  Reacties
  30.189
  26-03-2007

  Citaat Geplaatst door skygod Bekijk reactie
  Tuun als roddeltante, en natuurlijk weer liegen, wat ik schreef was:
  Hitler wilde de joden in de 30 er jaren naar Britisch palestina deporteren, de Engelsen zagen dat niet zitten omdat de aanwezige arabische en joodse bevolking al een kruitvat was. Hij koos dan later maar voor genocide. een beetje verdraagzaamheid van de arabieren han een massa levens kunnen redden.
  Ook hadden er dan nu ongeveer 10 milj. joden meer in de regio gezeten met een grotere welvaart als resultaat voor de gewone arabieren
  .

  Met de waarheid te vertellen zet je niemand op het verkeerde been, dat doe je met propaganda, die je hier volop vindt..
  En ja ik ben mild voor de israeli en de palestijnen, verder vel ik niet eens een oordeel, genuanceerd betekent natuurlijk niet dat je de leugens laat woekeren die de palestijnse en israelische propaganda lobby de wereld in stuurt, hier tref ik echter vooral en veel palestijnse propaganda aan; en dan praat jij over iemand op het verkeerde been zetten?


  blijf herhalen... lachen is goed voor een mens

 9. #339
  Verbannen

  Reacties
  7.070
  21-06-2008

  [QUOTE=Tunes27;106825662]

  blijf herhalen... lachen is goed voor een mens [/QUOTE

  Geen probleem:
  Hitler wilde de joden in de 30 er jaren naar Britisch palestina deporteren, de Engelsen zagen dat niet zitten omdat de aanwezige arabische en joodse bevolking al een kruitvat was. Hij koos dan later maar voor genocide. een beetje verdraagzaamheid van de arabieren han een massa levens kunnen redden.
  Ook hadden er dan nu ongeveer 10 milj. joden meer in de regio gezeten met een grotere welvaart als resultaat voor de gewone arabieren.

 10. #340
  Verbannen

  Reacties
  10.609
  16-06-2007

  Citaat Geplaatst door palestijntje Bekijk reactie
  [...]

  Flier, Als je "steun" voor het palestijnse volk net zo snel als de sneeuw voor de zon verdwijnt, dan was er nooit sprake van steun. Nogmaals, wanneer de ummah een feit is, dan zul jij als je nog leeft, anders je kinderen, je voorouders vervloeken voor de terreur die men al 200 jaar zaait over bijna gehele wereld. Denk niet dat eeuwige macht aan de mens noch staat noch een volk is.
  Dat ik vind dat Israël z'n boekje te buiten gaat en dat er een Palestijnse staat moet komen maakt niet dat ik anti-Israël ben, zoals sommigen hier dat wel zijn. Overigens denk ik ook dat het voor Israël ook beter is om mee te werken aan een Palestijnse staat: je kunt niet langdurig ellende in je achtertuin hebben, dat gaat een keer mis.

  En moet ik dan begrijpen dat die ummah (if ever) dan terreur gaat zaaien? Want dat is wat je impliciet zegt...

 11. #341
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  Flier, geef eens aan waar ik dat impliciet heb aangegeven? De Verenigde Islamitische Staten (Ummah) zal een van haar staten verdedigen en bevrijden van de bezetting. Israel heeft duideljk bewezen dat haar enige doel expansie is zoals de leer van de zionisme hen leert. Je kunt immers met geen enkel argument de bouw van nederzettingen noch de oorlogsbuit van 1967 legitimeren. Heeft nederland delen van Duitsland geannexeerd? Zoals ik eerder stelde zal Israel mijn inziens terug moeten naar de grenzen van 1948, wil het een toekomst als hebben kolonie in de achtertuin van de ummah. Wat israel nu doet is haat creeren waardoor acceptatie steeds moeilijker wordt. Arabische joden hebben recht op een stuk land binnen de grenzen van 48. Europese ashkenazi joden, kunnen kiezen zoals de europese afrikaners in zuid afrika, of zich aansluiten bij de verenigde islamitische staten waar hun rechten gegarandeerd wordt zoals onze profeet vzmh in Medina, of zich aansluiten bij de arabische joodse staat binnen de grenzen van 48. In het geval van de blanke afrikanders hebben sommigen gekozen om naar hun thuislanden in europa terug te gaan, waaronder nederland, of blijven in afrika en in vrede leven met de afrikanen.

  Wat betreft Hitler en het zionsime.

  Hitler founded Israel - 1933 The Transfer Agreement zionists & nazis (The Haavara Agreement)


  De enige arabier die de hulp aan de grootmacht duitsland vroeg, hitler begon toen nog niet de misdaden die hem nu toegerekent worden, was de door de britten gekozen en aangestelde mufti die hoopte de britse heerschappij om ver te werpen. Maar de ziomnisten waren hem voor. Als we in aantallen moeten vergelijken dan waren er bijvoorbeeld 100.000 joden in het leger van Hitler, maar daartegenover streden honderduizenden moslims uit india/pakistan en noord-afrika tegen hitler in europa.


  Samenwerking zionisten and nazis
  Hitlers jewish army 12. #342
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  Handhaven van grenzen van 48 heeft niets met haat jegens joden te maken, maar gezond verstand. Dit zal de enige manier blijken om de haat en terreur die israel in Palestina, maar ook de rest van de islamitische wereld heeft gezaaid, enigzins bij de massa's te doen vergeten en vergeven. Op de weg die israel nu bewandeld, zal het alles (utopie te midden van 1.5 miljard moslim) of niets worden en zal de sellf fullfilling prophecy van zionisten bewaarheid en zal er inderdaad geen ruimte voor joden zijn.

  Verder moeten mensen zoals jij beseffen dat nederland geen toeschouwer is, maar een van de 33 koloniale landen die in de volkerenbond voor creatie van Israel hebben gestemd.

 13. #343
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  De rol van vele zionisten bij de jodenvervolging door de Nazi’s wordt ernstig verdoezeld. Althans, door westerse historici. Vele joodse onderzoekers hebben zich hier reeds mee uiteengezet. Vanaf het begin ontstond reeds een verwrongen situatie, met name omdat zionisten belang hadden bij een emigratie richting Palestina.

  In 1933, na het aan de macht komen van de nationaal-socialisten, organiseerde een aantal joodse organisaties wereldwijd een economische boycot tegen Duitsland. Tegelijkertijd besloot de WZO, na een felle interne strijd en ondanks verzet van de revisionistische zionisten, op het 19e zionistische congres voor nadere samenwerking met nazi-Duitsland die onder andere vorm kreeg in het zogeheten Transfer Agreement (of: Ha'avara Abkommen). Dat kwam erop neer dat joden die naar Palestina emigreerden, en dat waren er tussen 1933 en 1936 bijna 165.000, hun kapitaal moesten gebruiken om in Palestina Duitse exportgoederen te kopen. Die konden ze dan weer verkopen en zo een deel van hun van tevoren geinvesteerde geld terugkrijgen. Hier toont zich het cynische verschijnsel, dat nazi-Duitsland zo in feite de economische basis voor de latere staat Israel hielp leggen.  Chaim Arlosoroff ; Voerde als gezant van het joods Agentschap de eerste regelingen van het Transfer Agreement met nazi-Duitsland uit.


  Zionisten verhinderen reddingspogingen Diaspora

  Naarmate de jodenvervolging in nazi-Duitsland ernstiger vormen aannam, werd door joodse organisaties en westerse regeringen een aantal pogingen ondernomen om Europese joden voor het naderende onheil te redden. Zionistische organisaties traden daarbij volgens de Israelische onderzoeker Beit-Zwi doorgaans zo op, dat zij die pogingen zo nu en dan steunden, maar veel vaker voorbij lieten gaan of zelfs actief saboteerden.

  Zo saboteerden zij volgens Beit-Zwi een conferentie in het Franse stadje Evian, die in maart 1938 naar aanleiding van de Anschluss van Oostenrijk bij Duitsland door 31 landen was belegd om te bespreken of vluchtelingen uit die landen zouden kunnen worden opgenomen. Het voornaamste bezwaar van voorzitter van de WZO Chaim Weizmann, de latere president van Israel, luidde: “De joden zouden [ons zionisten] geen geld meer geven en Engeland zou geen toestemming geven om naar Palestina te emigreren. Kant en klare afspraken om honderdduizenden joden naar Brazilie;, de Dominicaanse Republiek, Groot-Brittanie en VS te laten emigreren werden door zionistische pressie gefrustreerd, evenals een aantal andere reddingspogingen

  In 1941 kwam de moord op de Europese joden zodanig op gang, dat vanaf dat moment van holocaust gesproken wordt. Tijdens de holocaust verhardde zich de zionistische houding, dat Diaspora-joden alleen gered mochten worden, als zij naar Palestina zouden emigreren. In februari 1943 verklaarde Yitzchak Greenbaum van het Joodse Agentschap, dat door de Britse regering was opgericht als vertegenwoordiging van de joodse gemeenschap in Palestina, op een bijeenkomst in Tel-Aviv: “Als ze mij twee plannen voorleggen, de redding van de joodse massa’s in Europa of de verlossing van het land, dan stem ik zonder me te bedenken voor het land. Greenbaum was toen nota bene voorzitter van het comite ter redding van het Europese Jodendom, dat dientengevolge weinig deed om joden te redden.

  In dezelfde periode verklaarde Nathan Schwalb, de Zwitserse vertegenwoordiger van het zionistische Joods Agentschap, in antwoord op een reddingsverzoek van het comie; voor redding van Tsjechische joden: “…alle volkeren van de geallieerden bloeden behoorlijk en als wij niets doen om offers te brengen, waarmee zullen we dan het recht verwerven om aan de tafel te zitten wanneer na de oorlog de verdeling van volkeren en gebieden gemaakt zal worden?” Schwalb vond het “dwaas” om de medewerking van de geallieerden te vragen om joden los te kopen uit vijandelijk gebied, omdat “alleen door bloed het land het onze zal worden”.

  Met behulp van bangmakerij, omkoping van regeringen en heuse terreurcampagnes slaagden de zionisten erin om veel arabische joden over te halen naar Israel te emigreren om de plaatsen van de zojuist verjaagde Palestijnen in te nemen. De Iraakse jood Naeim Giladi beschrijft hoe tussen 1947 en 1952 omstreeks 125.000 Iraakse joden hun land verlieten, na een reeks bomaanslagen op joodse instellingen, waarvan later werd vastgesteld dat die door zionistische agenten gepleegd waren. Daardoor gaven de zionisten in feite toe, dat joden en niet-joden in Arabische landen wel degelijk konden en wilden samenleven.

 14. #344
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  Bericht zit achter een pay tollgate, maar kon het jullie niet onthouden. Zoek op marokko.nl naar "rookgordijn radicale islam" en je zult lezen hoe deze zionisten via lieden zoals leon de winter, ayaan hirsi, efsan alian en wilders het rookgordijn propageren om oorlogen tegen islamitische landen en bezetting van palestina te legitimeren. Voor hen is het of je bent voor israel en tegen Islam of je bent tegen israel en voor de islam.

  jpost, premium zone.

  Can America afford not to stand with Israel?

  By EARL COX


  05/23/2012 16:12


  The Obama administration's policy shift toward supporting Islam at the expense of Israel has been costly and destructive.
  Photo by: Courtesy


  The shadow of war is upon us. It is no longer somewhere far away in a distant land. Believing America will soon attack, Iran has taken preemptive measures against US and Israeli assets. Turkey has said that NATO should not share information with Israel. Iran and Russia are arming Syria. The American president and his team are doing all they can to hold Israel at bay from launching a strike on Iran.

  Many are actually asking the question: Can America afford to stand with Israel?

  On June 4, 2009, President Obama officially unveiled his new foreign policy to Muslims throughout the world. He said, “I’ve come here to Cairo to seek a new beginning between the United States and Muslims around the world, one based on mutual interest and mutual respect, and one based upon the truth that America and Islam are not exclusive and need not be in competition.”

  This historical policy shift toward supporting Islam at the expense of Israel has been accompanied by a downward spiral of the American economy. Fuel prices at the pump have doubled. Unemployment has skyrocketed. Record federal debt looms at higher levels than all Presidents from Washington to Clinton combined. Home ownership is threatened by the highest foreclosure rates since the Great Depression. The institution of marriage is being undermined by the court system. Rights of religious freedom, free speech and privacy have been eroded. Embracing Islamic nations has not served us well.

  Israel is our only faithful true ally in the Middle East. Israel is the country most willing to work to achieve lasting peace even under the incessant and unreasonable demands of Islamic political pressures, and those added by the White House. We as a nation have clearly chosen a direction of turning our backs on the one country in the Middle East that we have been able to accurately call our friend.

  The Bible says of Israel in Genesis 12:3, “And I will bless them that bless thee, and curse him that curseth thee: and in thee shall all families of the earth be blessed.” Zechariah 12:3 says, “And in that day will I make Jerusalem a burdensome stone for all people: all that burden themselves with it shall be cut in pieces...”

  More than at any time in modern history, the US has strayed from its stalwart support of Israel. Given the condition of our nation compared with that fateful June 4th day in Cairo, the real question is: Can America afford not to stand with Israel? The answer is obvious if you read the Bible and discern the times.

 15. #345
  Verbannen

  Reacties
  13.837
  03-01-2004

  voorspelling die ik deel is dat Israel binnen 50 jaar opgeheven zal worden en niet zo zeer vanwege het het beeld wat CIA schets (http://sfbayview.com/2009/cia-report...l-in-20-years/) maar vanwege de verhouding seculiere (europees/amerikaanse) joden en oost-europese conservatieve joden die volgens de joodse wetten willen leven. Conservatieven zullen namelijk binnen enkele jaren de meerderheid vormen en nu al eisen ze binnen de staat dat er volgens de joodse wet geleefd moet worden; gescheiden bussen voor vrouwen en mannen, huwelijk met 13-jarigen, niet naast seculiere joden willen wonen enz. Ironie is dat joodse zionisten (In NL leon de winter, moskowitch enz) een haatklimaat tegen religie in europa voeden en dat is het klimaat waar ze volgens het onderzoek van de CIA over 20 jaar naar terug moeten keren. The study further predicts the return of over 1.5 million Israelis to Russia and other parts of Europe, and denotes a decline in Israeli births compared to a rise in the Palestinian population.


  En wie zijn deze vrienden?

  Evangelische lobby inclusief Tea party clubje waar Pamela geller lid van is.

  http://rt.com/programs/documentary/11-america-part-1/
  http://rt.com/programs/documentary/11-america-part-2/

  En wat willen die vrienden?

  Pagina 3/4, posting 45 en 46
  12) Beter is het om niet te luisteren naar de zg. 'Christen-Zionisten (Christenen voor Israel, enz) die beweren dat jullie het 'recht op Palestijns land' hebben. Het enige doel wat zij nastreven is bekering. Zij werken actief mee aan de emigratie van joden over de hele wereld naar Israel, Zij denken op deze wijze profetieen over de wederkomst van de Messias te kunnen bewerkstelligen opdat jullie alle Christenen zullen worden. Niet eens uit respect voor het Joods geloof of jullie toekomst, zij streven slechts hun eigen doelen na.

  Joodse zionisten hebben hun eigen joodse profetie ingeruild voor de gristelijke profetie. Zionisme is een ideologie die zowel door joden als christenen gedeeld wordt. De joodse profetie stelt dat joden alleen terug kunnen keren naar het MO wanneer hun messias terugkomt en hen in vrede naar het MO leidt. Christelijke profetie stelt dat alle joden terug moeten, Al Aqsa moskee vernietigd moet worden, vervolgens de joodse tempel herbouwt moet worden, en weer vernietigd moet worden. Dan komt jezus terug en zal volgens het NT joden de keuze voorgelegd worden, of bekeren tot het christendom, of branden in de hel.

  Volgens het NT zullen er maar 144.000 joden naar de hemel gaan. De rest zal in de hel branden. Of te wel gristelijke zionisten die in je de bovenstaande links kunt zien en in nederland banden hebben met o.a verhagen, EO en kerken voor Israel, helpen joden met alle plezier richting hel.

  Nou met zulke vrienden, heb je geen vijanden nodig