1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  48.063
  06-02-2001

  Sex in de huwelijksnacht NIET DOEN!

  Citaat Geplaatst door 2livecrew
  Je bent al een paar weken met je huwelijksdag bezig.
  De dag van je huwelijksfestiviteiten ben je de hele dag in de weer.
  Dingen regelen, meerdere keren omkleden, poseren etc..etc.. misschien dat je geeneens tijd hebt om te eten.

  Je man ondertussen zie je vaak alleen indien je voor het publiek zit te poseren en tussendoor en als je naast hem zit ben je niet in de gelegenheid om hem uitgebreid te woord te staan, zo ook hij niet.

  Aan het eind van de festiviteiten, ben je wellicht blij dat er eindelijk een eind is gekomen aan de lange avond. Echter wordt je opeens hard geconfronteerd dat er fysiek iets met je gedaan kan worden.

  Fysiek probeer je zelfverzekerheid en vreugde uit te stralen, maar mentaal ben je helemaal bezig met wat op je afkomen gaat.
  Indien je pech hebt gaan deze gedachten al sinds de voorbereidingen en tijdens je feest al door je gedachten, soms zie je op huwelijksfoto's van mensen deze zorgen duidelijk terug op de gezichten van de bruid.

  Zodra je instapt in je auto, ben je plotseling naast de chauffeur en eventueel zijn bijrijder alleen in de auto met je man.
  Eventueel ga je nog een rondje rijden en ergens bij een mooie lokatie foto's maken.

  Gedurende deze rit en de ritten naar het hotel/woning, wordt je angstiger en nerveuser naar mate je dichter bij het doel komt.

  Vervolgens betreed je de woning/hotel en ben je alleen in een slaapkamer met je echtgenoot.
  Afhankelijk van de lokale traditie kunnen er voor de deur een hele groep mensen zitten die klaar staan om met een bevlekte laken door de straten te rennen.

  Terwijl je alleen bent met je echtgenoot, sla je dicht en durf je hem niet aan te kijken, aan te spreken.
  Omdat je onervaren bent kun jij je wensen niet kenbaar maken.

  De man zal indien hij weinig respect heeft je onteder behandelen en zich beginnen met uitkleden en je de opdracht geven je uit te kleden dan wel je kleren uit te doen.

  Vervolgens ben je naakt, afhankelijk van hoeveel respect en zelfbeheersing hij heeft (immers hij heeft zich ook al een tijdje sexuele spanningen moeten onderdrukken) bij je proberen binnen te komen.

  Als je mazzel hebt zal hij eerst voorspel met je hebben, waarbij je goed op je gemak voelt.

  Maar desondanks het voorspel, zal de opgebouwde sexuele frustaties, angst en de spanning die leide tot deze climax, als een anti-climax ervaren worden.

  Stel je bloed niet ? (neem altijd een mes mee)
  Stel het doet pijn ? (zorg dat hij eerst voorspel met je doet)

  Als je mensen vraagt wat ze van hun huwelijks nacht vonden, dan zullen ze liegen als ze zouden zeggen dat het de dag van hun leven was.
  Tenzij ze het sarcastisch brengen.

  Om er wel een geslaagde avond van te maken zijn er een aantal tips.

  Ten eerste indien je niet maagd bent, maak dat dan aan je echtgenoot aan het begin van je relatie en voor je verloving duidelijk kenbaar.
  Indien hij echt om je geeft zal dit kleine detail geen verschil voor hem uitmaken, indien hij met overmatige trots en gekwetste gevoelens op de proppen komt, weet je dat je aan hem een jaloerse, onbegripvolle echtgenoot zal hebben.
  Tevens moet je nooit aan je toekomstige echtgenoot instemmen met sex, immers als hij het geduld niet kan opbrengen om te wachten en hij je onder het mom: "Je bent toch al ontmaagd" wil gebruiken, getuigd dat niet van respect. Sterker nog, sommige mannen hebben een trots/mentaliteit/bekrompenheid dat ze nooit zullen/willen trouwen met een vrouw die ontmaagd is, dus let er goed op dat jij niet gebruikt wordt.

  Ten tweede, je huwelijk is iets van jou en je echtgenoot. Niet van jou en zijn of je eigen familie en vice versa. Bespreek met elkaar wat je wensen zijn, in eerste instantie zal de man of de vrouw wellicht dit onderwerp willen mijden of het te moeilijk vinden om zich er over te uiten. Vergeet niet dat als de sexuele contact geregeld tussen jullie gaan plaatsvinden en dat indien jij niet aan het begin je wensen kenbaar kan maken, je dat wellicht nooit zal kunnen.
  Dus vanaf het begin is het verstandig dat je er openlijk over kan praten en elkaar wensen respecteerd (mits niet te gek voor woorden/pijnlijk).

  Ten derde je huwelijks nacht is iets wat mooi zou moeten zijn, echter kan door druk van familie (die b.v. voor de deur zit) of het niet bespreekbaar hebben gemaakt van je wensen, dit een pijnlijk en moeilijk te verteren avontuur worden, die je zin en lust in sex erg kan schaden.
  Het is belangrijk dat jij en je partner bepalen wat je doet en wanneer en hoe het gedaan wordt, dat je niet in verlegenheid wil worden gebracht omdat mensen 15 minuten na dat je ontmaagd bent met de lakens door de straten gaan rennen is begrijplijk, je familie en je echtgenoot zou je wens om dit achterwege te laten moeten respecteren.


  Eigenlijk komt het er op neer dat gedurende de hele proces van kennismaking t/m huwelijksnacht, je echtgenoot kunt toetsen en indien hij het al niet vanaf het begin voor je wensen opneemt en die respecteerd, zul je na enige tijd van je huwelijk genoten te komen erachter komen dat je met de verkeerde gehuwd bent.
  Helaas ben je dan al te laat, want het kost meer lef en moed om bij iemand weg te gaan. Dus bespaar je die ellende door vooraf je eigenbelangen kenbaar te maken en te verdedigen!

  ps: bekijk eens het gezicht en de lichaamstaal van de bruid, vergelijk die foto's eens met de foto's waarbij ze buiten gefotografeerd is danwel net het huis/hotel/kamer betreden.
  .

 2. #2
  Hamdillah

  Reacties
  6.955
  12-11-2001

  gebeurt dat nog steeds dan dat mensen "bewijs" willen zien

  maar leuk neergezet

 3. #3
  Thmazight th-twacar

  Reacties
  961
  24-05-2004

  Door de straten te rennen.... wallah dit vind ik humor

 4. #4
  Thmazight th-twacar

  Reacties
  961
  24-05-2004

  Origineel gepost door 2livecrew
  Dat is niet eens het ergste, ze schreeuwen de buurt bij elkaar, zodat ze het kunnen zien.......

  Heb jij het wel's meegemaakt dan?

 5. #5
  MVC Premium

  Reacties
  7
  13-11-2003

  MVC Premium MVC Premium
  woulah echt m3iejak, zodra ze die doek vastkrijgen, héél de buurt zal het geweten hebben dat je bloede!! heshma
  make peace !! not war !!

  flower power

 6. #6
  K BESTA NIET!

  Reacties
  639
  24-04-2003

  nou wil ik niet weer zout op de slakken leggen..niet de spelbreker van marokko.nl zijn....de verderfzaaier...enz..

  maar meid....je weet weinig af van een huwelijksnacht. Je beschrijft het zoals het ergens in bni-zougagou zou gebeuren....maarals we het hebben op de moderne huwelijken die hier plaatsvinden..en hoe ook de lezeressen van jouw tekst het zullen meemaken.....dan kunnen we zeggen dat het helemaal niet op elkaaraansluit...

  er bestaat nog zoiets als liefde...of ben je dat vergeten?? is sex voor jou zo veel SEX geworden zonder de liefdes ervaring die een rol speelt?
  mensen die trouwen hebben een liefdesovereenkomst (je trouwt niet met een man voor wie je niks voelt) en dan zal de sex (huwelijksnacht) niet zo zijn zoals jij in je bovenstaand verhaal hebt beschreven.....


  ps: om maar de goeie spelbreker te zijn....kom k ook nog eens me ALLAH en ISLAM om de hoek.... ja, denk maar na wat ik bedoel.

 7. #7
  Thmazight th-twacar

  Reacties
  961
  24-05-2004

  Origineel gepost door 2livecrew
  In de grote steden zie je het amper.

  In de kleinere steden en dorpen geregeld.

  ... Nee joh klopt geen reet van .... wat jij zegt gebeurde misschien vroeger.... maar dat is nu geschiedenis!
 8. #8
  K BESTA NIET!

  Reacties
  639
  24-04-2003

  Origineel gepost door 2livecrew
  Kennelijk ben je niet vaak welkom op bruiloften en ben je -hopelijk- niet getrouwd.  Als jij bovenstaande buiten beschouwing durft te laten, ken jij geen liefde.
  Dan zijn jou 'nobele' woorden slechts lucht.

  Als je iets niet ervaren hebt, doe je er verstandig aan je er niet over uit te laten of het aan mensen te vragen die het wel weten.
  Ja en als jij de Koran zelf hebt gelezen, zou jij weten dat je je (toekomstige) vrouw met respect moet behandelen.
  Dus negeren van haar wensen is Haram.
  1: ik ben wel degelijk getrouwd...vandaar mijn woorden.. de bruiloften die jij hebt beschreven, op die ben ik idd niet welkom denk ik...of ze zullen een verzinsen van jou moeten zijn..

  2: als ik sex buiten beschouwing laat..ken ik idd geen liefde. Liefde en sex gaan samen (net zoals huwelijk en sex) maar zonder liefde..kan je jouw woorden ook beter ergens anders ophangen....ergen waar ze wel niet weten wat er afspeelt voor, tijdens. en na sex..

  3: Dus wachten met sex tot aan je huwelijksnacht getuigt van negeren van de wensen van je vrouw? t is duidelijk dat jij niks van t huwelijk af weet. Je hebt slechte reclame gekregen van je (opvoeders?) en/of omgeving.....

 9. #9
  MVC Lid

  Reacties
  174
  03-04-2004

  alatif...
  zoo erg..!
  slaat echt nergensss op..!
  jeeetje...wat een Aliens zeg....tfoee  Origineel gepost door 2livecrew
  Dat is niet eens het ergste, ze schreeuwen de buurt bij elkaar, zodat ze het kunnen zien.......

 10. #10
  ALHOCEIMA PRIDE

  Reacties
  876
  09-03-2002

  Als t aan mij lag zou k t nie eens 't tijdens de huwelijksnacht doen...
  Dat lijkt me echt verschrikkelijk, iedereen weet dan dat je t gaat doen..

  ma pas op huwelijksreis of gewoon een paar dagen later..
  Citaat Geplaatst door Apodo Bekijk reactie
  Tawayaghetç is de taal van de liefde, meer liefdevoller kan het namens haar nooit worden. Prachtig, werkelijk, prachtig.

 11. #11
  MVC Lid

  Reacties
  226
  16-05-2004

  Het ligt ook in jou handen

 12. #12
  MVC Premium

  Reacties
  966
  14-09-2001

  MVC Premium MVC Premium
  het is zelfs haram om het te laten zien, je man merkt dat je maagd bent of niet, en doordat je niet naar huis bent gestuurd (hihi) kunnen mensen merken dat je maagd WAS....

  natuurlijk vertel je je eigen moeder die zenuwachtig zit wachten en je schoonmoeder.. maar de rest moet gewoon zn mond houden.. heeft er niets mee te maken... alleen je eigen man is de gene die jouw bloed mag zien. meer niet... hij hoeft het niet eens te zien want dat voelt hij...

  de gene die nog doet aan wachten tot klaar en dan showen is haraam. zo maak je de vrouw zenuwachtig en kan ze niet rustig haar ding doen. op die manier doet het alleen maar pijn duurt het alleen maar langer, en ipv mooiste nacht wordt het de vreselijkste nacht ooit... en dat moet voorkomen worden of niet?

 13. #13
  *GELUKKIG GETROUWD*

  Reacties
  4.443
  01-04-2003

  MVC Premium MVC Premium
  SOCIALEDIENST,, wallah mijn complimenten, je hebt een perfecte reactie geplaats. ALLAH YAHVAD 3ALIEK INSCHALLAH
  2LIVE CREW Huwelijks nacht,,,, is voor jou blijkbaar anders dan voor de meeste onder ons, heb je er slechte ervaringen mee of zo?

  Het mooiste ooit gegeven, het beste in ons bestaan, de liefde van ons leven, Lina is haar naam!


 14. #14
  MVC Lid

  Reacties
  19
  20-05-2004

  Re: Sex in de huwelijksnacht NIET DOEN!

  Origineel gepost door 2livecrew
  Stel je bloed niet ? (neem altijd een mes mee)
  Stel het doet pijn ? (zorg dat hij eerst voorspel met je doet)
  Kifesh mes?
  In je hoofd kun je alles.
  Fietsen naar de maan, op de wolken staan.
  Strelen met je handen los, lopen door een donker bos.
  Vechten als een tijger, dansen met een elf.
  Afscheid nemen zonder tranen, alles gaat vanzelf.

 15. #15
  *GELUKKIG GETROUWD*

  Reacties
  4.443
  01-04-2003

  MVC Premium MVC Premium
  citaat:
  Origineel gepost door malikab
  SOCIALEDIENST,, wallah mijn complimenten, je hebt een perfecte reactie geplaats. ALLAH YAHVAD 3ALIEK INSCHALLAH
  2LIVE CREW Huwelijks nacht,,,, is voor jou blijkbaar anders dan voor de meeste onder ons, heb je er slechte ervaringen mee of zo?


  Misschien werd ze wakker naast jouw  HMMM DIT IS ALLES BEHALVE GRAPPIG

  Het mooiste ooit gegeven, het beste in ons bestaan, de liefde van ons leven, Lina is haar naam!