1. #1
    Alle Lof Aan Allah..

    Reacties
    214
    04-07-2003

    ** Aardappels in pittige saus **

    Ingredienten
    100 ml olijfolie extra vergine
    4 teentjes knoflook, fijngehakt
    2-3 tl harissa (gekruide chilipasta - Marokkaanse of Turkse winkel)
    1 flinke el tomatenpuree
    1 tl komijnzaad
    1 tl karwijzaad
    750 ml water
    1 kg aardappels, geschild en in plakken
    zout en peper
    3 el gehakte bladpeterselie


    Bereiding
    Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit hierin de knoflook en harissa. Voeg de tomatenpuree, het komijn- en karwijzaad en het water toe en breng al roerend aan de kook. Doe de aardappels en wat zout en peper erbij en laat het geheel afgedekt 15 minuten op laag vuur sudderen.
    Controleer of er nog voldoende vocht in de pan zit. Doe dan de peterselie erbij en laat nog 5 minuten sudderen.

    En smakelijk eten
    Al Zou De Hele Wereld Je Steunen In Jouw Voordeel.. Er Zal Geen Steun Plaatsvinden Als Allah Swt Het Niet Heeft Voorbestemd.. Al Zou De Hele Wereld Tegen Je Zijn.. Er Zal Niets Worden Aangedaan Als Allah Swt Het Niet Heeft Voorbestemd.. De Pennen Zijn Opgeheven.. Alles Staat Geschreven.. En De Inkt Is Opgedroogd! ------------

  2. #2
    MVC Premium

    Reacties
    263
    24-03-2004

    MVC Premium MVC Premium
    Klinkt goed en ga ik zeker uitproberen!
    Had alleen nog 1 vraag: hoe dik of hoe dun moeten de plakjes aardappels zijn?

    Shoukran!!