Tab Content
Krabbels
Over mij
Vrienden

47 Krabbels

 1. Bekijk gesprek
  Nee ik heb een probleem met jou
 2. Bekijk gesprek
  Merci beaucoup.
  Dat is wederzijds. De muts was goud!
 3. Ok, de Albanezen waren blijkbaar Kurden, tenminste ze hebben iets op ons facebook pagina gezet en als je die in googel vertalen doet vindt die Koerdisch als taal.
 4. Bekijk gesprek
  nee albanezen spreken geen Turks.. Het viel wel onder Turks bestuur in het Ottomaanse rijk...
 5. Ik kan helemùaal geen mod zijn jôh, ik woon te ver weg je moet namelijk je wel zo af en toe laten zien als je mod bent, het is niet 100% anoniem natuurlijk. Maar bedankt voor het compliment, moes.
 6. Bekijk gesprek
  Gebruikersniveaus kan je gemakkelijk aanmaken in vbulletin, het is dus meer niet willen dan niet kunnen. Maar in de FAQ staat inderdaad dat het niet meer gedaan word.
  Of je bent stiekem al 2 maanden mod :P
  Het misstaat je n ieder geval niet, kalme houding, nooit schelden enz.
 7. Hoi hoi Gitane, ja het gaat goed met mij. Had een probleem met mijn tablet. Gaf elke keer aan dat er "iemand" meekeek , heb gebeld met ziggo dat ik een ander ip adres wilde hebben maar dat deden ze niet. Tablet weggebracht op hem "schoon" te maken.
  Tot ik in ene wel een site vond die me kon helpen. Zodoen kan ik weer lekker ouwehoeren. Maar wat is M.nl er op achteruit gegaaan. Waren in het verleden nog felle discussies. ik vind het nu een beetje zielig. Ben nog steeds net als jou die felle die ook met
  Bewijzen kwam. Dag lief x
 8. Om dit dan toch tegen te gaan kan je of er voor gaan zorgen dat de mensen geen redenen hebben om hun territorium te verlaten of je kan ze accepteren en respecteren zodat men harmonieus samen kunnen leven..... we zijn gedoend het 1 of het ander of alle twee te doen zoniet dan blijft elimineren en wegjagen over en dat vindt ik bij de beesten af, kortom onmenselijk, hetgeen ons van dieren onderscheiden kan, als men wil.... ik acht de mens ertoe instaat, hoe het merendeel te overtuigen van deze capaciteit (zowel voor de vreemdeling als de inheemse bevolking) daar ben ik nog niet geheel uit, maar nogmaals ik bestrijd liever een negatieve eigenschap van de mens het territoriale gedrag dan het positieve gedrag, overlevings drang.
 9. De mens is instaat om zijn territoraile gedrag de baas te zijn, want territoriaal gedrag heeft altijd geweld tot gevolg, ik vind het daarom dan ook belangerijker om dat gedrag tegen te gaan dan het aantal vreemdelingen tegen te houden of terug te sturen. De geschiedenis heeft ons geleerd dat de sterkste wint, de geschiedenis heeft ons ook geleerd dat (grote) volksverhuizingen niet te stoppen zijn, op den duur vertrekt een deel van de oorspronkelijke bevolking naar elders....of er komt een oorlog met als doel den vreemde te verjagen of te elimineren. Hoe het ook zij, volksverhuizingen & terroitoriaal gedrag zijn alle twee "natuurlijk ingebakken" bij de mens, ik vind dat je een mens die dreigt te vehongeren of te sterven op een andere manier (oorlog) er niet van kan weerhouden om te vertrekken.
 10. Ik ben het geheel met je eens dat de mens territoriaal is, net als ieder ander levend wezen... ik heb (ook) even de cijfers bekeken, en inderdaad 21% is allochtoon daarvan is 9% westers en 12% niet westers..... en jouw grens ligt bij 5% die van mij bij.......euh, heb ik niet.. dat komt wellicht door mijn enorme aanpassings capaciteit, ik heb langere tijd in het buitenland gewoont waar ik dus zelf persoonlijk deel uit maakte van het percentage "vreemdelingen" (die 9% westerse allochtonen als je het op Nederland zou terug voeren). Ik vind dat de mens als individu altijd de capaciteit heeft om zich "aan te passen" en dan bedoel ik echt niet al je gebruiken en gewoontes veranderen, maar den vreemde accepteren en respecteren, en dat geldt voor zowel de vreemdeling als de inheemse mens. Toen ik nog deel uit maakte van die 79% autochtonen had ik ook geen enkel probleem met "vreemdelingen".
Bekijk Krabbels 1 tot 10 van 47
Pagina 1 van 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Pagina 1 van 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Over Gitane

Basis gegevens


Leeftijd
49
Over Gitane
Roots
Frankrijk
Geslacht
Vrouw

Ondertekening


Statistieken


Totaal aantal reacties
Totaal aantal reacties
29.617
Berichten per dag
8,49
Krabbels
Totaal krabbels
47
Meest recente bericht
02-03-2018 15:54
Algemene informatie
Laatst actief
20-06-2018 13:20
Lid sinds
06-12-2008

28 Vrienden

 1. 3ammou_Hassan 3ammou_Hassan is offline

  Baby22

  3ammou_Hassan
 2. A.de.Flater A.de.Flater is offline

  documentairenet.nl

  A.de.Flater
 3. AirbusA380 AirbusA380 is offline

  Vicit vim virtus

  AirbusA380
 4. BARBARIAN BARBARIAN is offline

  Primus Inter Pares

  BARBARIAN
 5. Bent_Bni_Ammart Bent_Bni_Ammart is offline

  Super Nurse

  Bent_Bni_Ammart
 6. Bokitoo_
 7. Djeny Djeny is offline

  © One of a kind

  Djeny
 8. JuztMe JuztMe is offline

  MVC Lid

  JuztMe
 9. Mari Mari is offline

  MVC Lid

  Mari
 10. Mathijs Mathijs is offline

  Lid in ruste

  Mathijs
Showing Friends 1 to 10 of 28