Bekijk volle/desktop versie : FC Twente bijna rond met Aissati



18-06-2006, 11:01
Ismaël Aissati speelt komend seizoen vrijwel zeker voor FC Twente. De 17-jarige aanvaller van PSV wordt één seizoen verhuurd om verder te rijpen. Één dezer dagen hopen beide clubs de onderhandelingen af te ronden.
Wanneer Aissati daadwerkelijk wordt verhuurd aan FC Twente, dan treft hij daar Fred Rutten en René Eijkelkamp. Beiden waren het afgelopen seizoen nog werkzaam in Eindhoven. Bij de huurovereenkomst is geen koopoptie opgenomen, omdat PSV de creatieve middenvelder slechts wenst te verhuren.

Aissati kende het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling. De Marrokaan debuteerde in de hoofdmacht van PSV en manifesteerde zich bovendien in de Champions League. Bovendien had Aissati een belangrijk aandeel in de Europese titel die deze zomer werd bemachtigd door Jong Oranje.




18-06-2006, 11:04


zijn ze gek geworden maar oke geen probleem beter voor ons want nu gaat ie samen spelen met ahammdi en diba als het goed is zullen ze hem wel even overhalen voor maroc te spelen zozie je maar een van de grootste talent in nl word verhuurd ,,,vreemde situatie maar die koemen is dan wel dom bezig

18-06-2006, 12:16
Ik hoop dat hij daar goed zal spelen onder Fred Rutten.