Bekijk volle/desktop versie : op gruwelijke wijze verkracht in het zwembad



Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

08-06-2006, 15:48
Nicola
Figen
Yasemin
Achmed
Faissel
Hoessein
Yussuf
Hanan
Menno
Naoual

half slapend boog ik me over mijn boeken. ik had dit jaar mijn examens. ik moest en zal het insha allah halen. Ik deed de examenjaar van gymnasium en ik wou dokter worden ik was 16 jaar oud ik was gewoon een wonderkind. ik moest mijn boeken van Biologie goed door nemen wallah anders haal ik zeker een onvoldoende.
na een uur stopte ik er mee. ik kan nooit langer dan een uur leren. wajoow ik word er helemaal para van. nog nooit heb ik normaal me boeken tevoorschijn gehaald en geleerd. altijd laat ik het over aan die dag. als ik het moet maken, ewa ja als ik een goed punt haal dan haal ik het zo niet dan niet he, dacht ik altijd.
maar ik weet dat het onzin is, want ja je moet er toch wel iets voor doen.
aanstaande week hebben we ook nog eens onze examenfeest.
ik had er eigenlijk helemaal geen zin in, maar jah ik kijk wel of ik ga. Ik was gevraagd door een marokkaanse jongen hij heette Faissel, ik denk wel dat ik ja ga zeggen zijn familie is namelijk superduper rijk en ik hou wel van geld. Ik heb zo’n 6348719 vriendjes gehad ik ben gewoon de player van de players maar ik was niet verliefd op geen van de zwervers. Ik gebruikte ze allemaal voor de geld en faissel zou mn volgende slachtoffer worden hihi ik ben gewoon de bom ik figen hahahaha ik stond snel op en kleedde me om, ik had de laatste tijd best wel weinig geslapen of slecht geslapen. Ik weet ook niet waarom. Alsof er iets staat te gebeuren. Ik liep naar beneden en eette nix heb namelijk anorexia ik was al zwaar te laat onderweg kwam ik mijn chickie tegen yasemin.
He Yasemin waar ga je heeen?vroeg ik
Naar hoe heet hij ook al wee o ja achmed. Zei ze
Hahaha oke zolag je maar weet wat je doet he, je weet zodra je de geld hebt zeg je bye bye. Adviseerde ik, ik ben namelijk een wonderkind.
Meisje doe niet als of je slimmer dan mij bent ik smek je terug naar je eigen planeet. Zei ze
En toen moesten we allebei lachen.
Ik ging naar de winkel en begon wat te leren ik heb morgen biologie-examen en ja ik wil slagen. TRRRRRRRRRR mn tel ging af
JA!: ik
Hij: He sgatje ik ben het karkamel
Ik: WAT he wie ben jij hoor?
Hij: Ik ben het liefje karkamel je vriendje weet je nog.
Ik: Mn vriendje? Soory maar wij hebben dus sooo niet met elkaar.
Hij : doe normaal je weet dat ik cvan je hou.
Ik: ja maar ik hou vban faissel hij is de ware en als je me nog een keer belt ga ik het tegen hem zeggen en wollah dan mag hij je van mij doodmaken. En legde neer.

Ik regelde hanan om voor mij te werken zij is mijn idool zij is perfect gewoon perfect. Ik belde yussef en vroeg hem om af te spreken hij is namelijk ook rijk en ik wou eenn jurk hebben voor de examenfeest, de sukkel hij trapte er gewoon in haha. We gingen naar pchoofdstraat en hij kocht een paar jurken voor me die ik natuurliujk nooit zou dragen maar tog geef je geld gewoon uit aaan mij, loser. Doe maar gek je leeft maar 1 keer, maar ik ben een wonderkind dus leef ik 759843207309821 keer ik kan er ook nix aan doen oke ik ben gewoon superduper. Ja. Ik wou ook een camera hebben want op een sgoolfeest moet je natuurlijk fotos maken en ik ben zo mooi had ik dat al gezegd. En toen maakte ik het uit met hem heb geen zin meer in hem, hij plakt een ebetje te veel en hij koopt te veel dingen ik bedoel o my god ben je mn slaaf ofzo loser. Ddoe niet zo eng oke een beetje dimmen maar ja ze kunnen er ook nix aan doen ik ben gewoon geweldig en hun zijn dom. Ja. O ja zei ik al dat ik mooi ben nee he ik ben best bescheiden en hou van mezelf net zoals iedereen van mij houd. O my got. Ik pakte mn spullen die hij kocht en nam ze mee ze zijn lekker van mij, wordt maae lekker gek hij werd boos maar ik hoorde hem niet en liep gewon weg.
Hij: figen figen laten we er over praten
Maar ik liep dppr ik bedoel loser, en zijn geld was al op wat heb ik dan aaaaaan jeeeeeeee? Juist ja nix.
Ik belde yasemin
Ik: he sletje van mn bedje
Zij: He trutje van mn kutje
Ik: en hoe was het met awas?
Zij: anwar? O achmed ja ik heb een tel gekregen een vibrator en een auto hij houdt zoveeel van mij zei hij en ik zei ik ook van jou maar sgatje ik wil gewoon een moter en toen had hij kipsate voor me gekocht om te eten en teon was ik weer stil.
Ik: o oke nu weer over mij, ik ben zo mooii he ik kijk naar mezelf in de spiegel en denk egt wow nee ff serieus he ik ben lekker.
Zij: ehm ja genoeg over jou terug naar mij zei ik al dat ik kipsate heb gekrefgen o my got ik heb gewoon gegeten, ik denk dat ik ga overgeven .
Ik: ieeeeeeeeeeeewwwwwwww bespaar me like de details like terug naar mij je praat egt veel ovewr jezelf je bent egt egoist je laat mensen e4n mij nooit uitpraten biatch ik was iets belangrijks aan het zeggen wat is dat nou voor gelul weet je wij zijn RUZIE
Zij: ja maar ik denk dus dat ik ga overgeven want er zitten 3 calorieën in en o my got dat kan mijn perfecte lichaam dus niet verdragen maaar wat zei je o w8 ik wil nog praten. Mn vibrator doet het niet eens hij is kleiner dan die van achmed dus hoe klein denk je o my got.
Ik: (denkend bij mezelf wat ben ik mooi) ja hje hebt geljk maar ik ben mooi he ik denk serieus dat ik een stresspuist ga krijgen ik kan mn schoonheid niet aan want ik ben zo mooi ik ben bang dat mensen me gaan achtervolgen ern stalken en mij willen zijn dat is freaky, echt freaky ik bbedoel like ik kan me niet eens like inbeelden hoe like freky het is.
En legde de tel neer ik bedoel mn beltegoed, ik hoef haar stem niet heus te horen ze heeft namelijk een lelijke stem, vergeleken met like die van mij dan, eigenlijk is iedereeen zen stem lelijk vergeleken met die van mij maar bij yasmin kijk ik door de vingers.
Ik voelde een hand op mijn mooie schouder. Ik schok me like…..een petje of zoo. Wat jullie het noemen ik weet niet ik schrok iets dat in geen miljoen jaar mag gebeuren, maar oke voor deze ene keer. Omdat ik zo perfect ben en zo mooi kan ik et aan, voor deze keer zoals ik net al zei. Ik keek om en het eerste wat ik zag waren mooie blauwe ogen (bijna net zo mooi als mij maar ja) zij keken diep in de mijne. Volop zoende hij me harstochtelijk waar yousef bij stond (ik weet niet wat hij daar nog deed…..like hij was eenloser…losers halen loserachtige akties uit….dat is normaal omaar oke) het was mn beste vriend hij was niet rijk maar hij vond het wel leuk om naar mij te luisteren (wie nietttttt)
Ik: he nicola met je mooie ogen die bijna net o mooi zijn als mij ja als mij ja
Hij: he figen alles goed weet je hoe erg he mn ouders…
Ik : ja maar wat vind je van mn schoenen zijn ze niet perfect om mijn lekkere voeten gewikkeld alsof ze like voor mij zijn gemaakt en ik geboren ben om ze te dragen ;like.
Hij zat te huilen: Figen mn ouders…
Ik: o my god huil niet strax gaat mn mascara uitlopen ja egoist je deprimeerd me ik ga zwerver wij zijn ruzie.
Hij: maar figen ik heb je nodig ik..
Ik : jajajaj ik hoor alleen ik ik ik ik denk ff aan mij o my ot ik ben te goed voor deze werelt egoiste werelt waarin ik in leef.
Terwijl ik like so met mezelf an het praten was (ik ben tenminste niet zo egoistis) kwam ik faissel tegen met NAOUAL hoe durft hij mij voor een feest te vragen terwijl hij hiewr rondloopt met naoal, de perfecte naoual die hier rondwappert met haar perfecte haren mn hele uitzicht aaan het verdoezelen ik mag haar niet ze is een s.let. En die jongen naast haar hij was tog van mij, of heb ik het nu mis???????????? Nee wacht ik ben perfecxt ik heb het nmooit mis, simpelweg omdat ik perfect ben, perfecte mensen hebben het nooit mis.
Ik: Hallo jullie 2
Hun: hoi en naoual hoi sletje
Ik: ja
Zij: je bent een accommodatie voor de entroponuer in geschiede alocomist
Ik: Ja (gebruik zij nu woorden die ik niet like ken) ik ook man dope shit
Hij: oela lala het is de f tot de a dubbele f a ik ben een rappen waha
Zij: Faissel hou je bek
Ik: (O mu got zij ze nou hou je bek tegen mij faissel lef heb ik dat nou goed gehoord)
Faissel begon te huilen als een kleine kind en teon had naoual hem geslagen hij irriteerde haar (begrijpelijk) en toen gingen ik en naoual vechten en toen…..oh ja ik was in de mcdonald men burger aan et eten toen had ik eneens zin om naar de burgerking te gaan want dat is de cuncurent, maaar toen ik opstond had ik geen zin meer dus ging ik weer zitten en toen….o ja omdat ik boloumia heb ging ik overgeven want dat hoort erbij. Tenminste…als je zo perfect bent als mij. Mn tel ging weer af het was nicola hij zat nog steeds te huilen
Hij: figen heb je mn kat gezien want nu ik geen ouders heb wil ik wel een kat hebben
Ik: o my got wij waren ruzie eerst ga je sorry zseggen en dingen voor me kopem en dan kijk ik wel of ik weer met je ga praten en ja mn buurman heeft een kat wat moet je ermee die vieze haarbal net als duiven, die vbliegende ratten wat moet je daarmee wrm vraag je me om duiven wat moet je ermee ik heb wel een rat voor je maar hij vliegt niet. Zn staart is gebroken maar ja wat zei je ook al weer kik ik ben jet egoistisch ik vraag wel naar jou maar jij ikke ikke ikkke en de reste mag wegflikke
Hij: ja maar soorry wat wil je dan koop iukm het voor je zie je figen jij bent gewoon te perfect voor deze wereld ik heb geld voor je als je wil dan kan je je eigen deskundigheid gebruiken om dingen te kopen die voor jou heel nuttig zijn zonded dat een dsombo als mij je in de weg gaat staan want weet je figen…
Ik: o my got hoe lang kunnem mensen over hunzelf praten wanneer leer je het je bent gewoon een egoist dus heb ik je verteld over mijn perfectieheid like…

WORDT VERVOLGT (ALS IK ZIN HEB OKE LOSERS IK BEDOEL IK BEN TE PERFECT OM TE SCHRIJVEN)x(O JA ZIJ IK AL DAT IK MOOI BEN EN DE DEFINITIE VAN PERFECITE NEE HE IK BEN NAMELIJK BESCHEIDEN NIET ZOALS DDE REST VAN DE WERELD TATA VEEL LEESPLEZIER MENSEN) (IK BEDOEL EGOISTEN MAAR IK WEET ZEKER DAT JULLIE HET LKUELK GAAN VINDEN WANT IK FIGEN PERFECTIE HEB HET GESCHREVEN)

08-06-2006, 15:49


o ja de volgende dag werd ik op gruwelijke wijze verkracht in het zwembad.... erg he voor mij, maar ja ik ben ook zo mooi....ik begrijp ze wel

08-06-2006, 16:11
verder ben nieuwe fan
'xxxx duniya later hoogmoedige

08-06-2006, 16:37

Citaat door naoualb:
Nicola
Figen
Yasemin
Achmed
Faissel
Hoessein
Yussuf
Hanan
Menno
Naoual

Ik regelde hanan om voor mij te werken zij is mijn idool zij is perfect gewoon perfect. Ik belde yussef en vroeg hem om af te spreken hij is namelijk ook rijk en ik wou eenn jurk hebben voor de examenfeest, de sukkel hij trapte er gewoon in haha. We gingen naar pchoofdstraat en hij kocht een paar jurken voor me die ik natuurliujk nooit zou dragen maar tog geef je geld gewoon uit aaan mij, loser. Doe maar gek je leeft maar 1 keer, maar ik ben een wonderkind dus leef ik 759843207309821 keer ik kan er ook nix aan doen oke ik ben gewoon superduper. Ja. Ik wou ook een camera hebben want op een sgoolfeest moet je natuurlijk fotos maken en ik ben zo mooi had ik dat al gezegd. En toen maakte ik het uit met hem heb geen zin meer in hem, hij plakt een ebetje te veel en hij koopt te veel dingen ik bedoel o my god ben je mn slaaf ofzo loser. Ddoe niet zo eng oke een beetje dimmen maar ja ze kunnen er ook nix aan doen ik ben gewoon geweldig en hun zijn dom. Ja. O ja zei ik al dat ik mooi ben nee he ik ben best bescheiden en hou van mezelf net zoals iedereen van mij houd. O my got. Ik pakte mn spullen die hij kocht en nam ze mee ze zijn lekker van mij, wordt maae lekker gek hij werd boos maar ik hoorde hem niet en liep gewon weg.
Hij: figen figen laten we er over praten
Maar ik liep dppr ik bedoel loser, en zijn geld was al op wat heb ik dan aaaaaan jeeeeeeee? Juist ja nix.
Ik belde yasemin
Ik: he sletje van mn bedje
Zij: He trutje van mn kutje
Ik: en hoe was het met awas?
Zij: anwar? O achmed ja ik heb een tel gekregen een vibrator en een auto hij houdt zoveeel van mij zei hij en ik zei ik ook van jou maar sgatje ik wil gewoon een moter en toen had hij kipsate voor me gekocht om te eten en teon was ik weer stil.
Ik: o oke nu weer over mij, ik ben zo mooii he ik kijk naar mezelf in de spiegel en denk egt wow nee ff serieus he ik ben lekker.
Zij: ehm ja genoeg over jou terug naar mij zei ik al dat ik kipsate heb gekrefgen o my got ik heb gewoon gegeten, ik denk dat ik ga overgeven .
Ik: ieeeeeeeeeeeewwwwwwww bespaar me like de details like terug naar mij je praat egt veel ovewr jezelf je bent egt egoist je laat mensen e4n mij nooit uitpraten biatch ik was iets belangrijks aan het zeggen wat is dat nou voor gelul weet je wij zijn RUZIE
Zij: ja maar ik denk dus dat ik ga overgeven want er zitten 3 calorieën in en o my got dat kan mijn perfecte lichaam dus niet verdragen maaar wat zei je o w8 ik wil nog praten. Mn vibrator doet het niet eens hij is kleiner dan die van achmed dus hoe klein denk je o my got.
Ik: (denkend bij mezelf wat ben ik mooi) ja hje hebt geljk maar ik ben mooi he ik denk serieus dat ik een stresspuist ga krijgen ik kan mn schoonheid niet aan want ik ben zo mooi ik ben bang dat mensen me gaan achtervolgen ern stalken en mij willen zijn dat is freaky, echt freaky ik bbedoel like ik kan me niet eens like inbeelden hoe like freky het is.
En legde de tel neer ik bedoel mn beltegoed, ik hoef haar stem niet heus te horen ze heeft namelijk een lelijke stem, vergeleken met like die van mij dan, eigenlijk is iedereeen zen stem lelijk vergeleken met die van mij maar bij yasmin kijk ik door de vingers.
Ik voelde een hand op mijn mooie schouder. Ik schok me like…..een petje of zoo. Wat jullie het noemen ik weet niet ik schrok iets dat in geen miljoen jaar mag gebeuren, maar oke voor deze ene keer. Omdat ik zo perfect ben en zo mooi kan ik et aan, voor deze keer zoals ik net al zei. Ik keek om en het eerste wat ik zag waren mooie blauwe ogen (bijna net zo mooi als mij maar ja) zij keken diep in de mijne. Volop zoende hij me harstochtelijk waar yousef bij stond (ik weet niet wat hij daar nog deed…..like hij was eenloser…losers halen loserachtige akties uit….dat is normaal omaar oke) het was mn beste vriend hij was niet rijk maar hij vond het wel leuk om naar mij te luisteren (wie nietttttt)
Ik: he nicola met je mooie ogen die bijna net o mooi zijn als mij ja als mij ja
Hij: he figen alles goed weet je hoe erg he mn ouders…
Ik : ja maar wat vind je van mn schoenen zijn ze niet perfect om mijn lekkere voeten gewikkeld alsof ze like voor mij zijn gemaakt en ik geboren ben om ze te dragen ;like.
Hij zat te huilen: Figen mn ouders…
Ik: o my god huil niet strax gaat mn mascara uitlopen ja egoist je deprimeerd me ik ga zwerver wij zijn ruzie.
Hij: maar figen ik heb je nodig ik..
Ik : jajajaj ik hoor alleen ik ik ik ik denk ff aan mij o my ot ik ben te goed voor deze werelt egoiste werelt waarin ik in leef.
Terwijl ik like so met mezelf an het praten was (ik ben tenminste niet zo egoistis) kwam ik faissel tegen met NAOUAL hoe durft hij mij voor een feest te vragen terwijl hij hiewr rondloopt met naoal, de perfecte naoual die hier rondwappert met haar perfecte haren mn hele uitzicht aaan het verdoezelen ik mag haar niet ze is een s.let. En die jongen naast haar hij was tog van mij, of heb ik het nu mis???????????? Nee wacht ik ben perfecxt ik heb het nmooit mis, simpelweg omdat ik perfect ben, perfecte mensen hebben het nooit mis.
Ik: Hallo jullie 2
Hun: hoi en naoual hoi sletje
Ik: ja
Zij: je bent een accommodatie voor de entroponuer in geschiede alocomist
Ik: Ja (gebruik zij nu woorden die ik niet like ken) ik ook man dope shit
Hij: oela lala het is de f tot de a dubbele f a ik ben een rappen waha
Zij: Faissel hou je bek
Ik: (O mu got zij ze nou hou je bek tegen mij faissel lef heb ik dat nou goed gehoord)
Faissel begon te huilen als een kleine kind en teon had naoual hem geslagen hij irriteerde haar (begrijpelijk) en toen gingen ik en naoual vechten en toen…..oh ja ik was in de mcdonald men burger aan et eten toen had ik eneens zin om naar de burgerking te gaan want dat is de cuncurent, maaar toen ik opstond had ik geen zin meer dus ging ik weer zitten en toen….o ja omdat ik boloumia heb ging ik overgeven want dat hoort erbij. Tenminste…als je zo perfect bent als mij. Mn tel ging weer af het was nicola hij zat nog steeds te huilen
Hij: figen heb je mn kat gezien want nu ik geen ouders heb wil ik wel een kat hebben
Ik: o my got wij waren ruzie eerst ga je sorry zseggen en dingen voor me kopem en dan kijk ik wel of ik weer met je ga praten en ja mn buurman heeft een kat wat moet je ermee die vieze haarbal net als duiven, die vbliegende ratten wat moet je daarmee wrm vraag je me om duiven wat moet je ermee ik heb wel een rat voor je maar hij vliegt niet. Zn staart is gebroken maar ja wat zei je ook al weer kik ik ben jet egoistisch ik vraag wel naar jou maar jij ikke ikke ikkke en de reste mag wegflikke
Hij: ja maar soorry wat wil je dan koop iukm het voor je zie je figen jij bent gewoon te perfect voor deze wereld ik heb geld voor je als je wil dan kan je je eigen deskundigheid gebruiken om dingen te kopen die voor jou heel nuttig zijn zonded dat een dsombo als mij je in de weg gaat staan want weet je figen…
Ik: o my got hoe lang kunnem mensen over hunzelf praten wanneer leer je het je bent gewoon een egoist dus heb ik je verteld over mijn perfectieheid like…

WORDT VERVOLGT (ALS IK ZIN HEB OKE LOSERS IK BEDOEL IK BEN TE PERFECT OM TE SCHRIJVEN)x(O JA ZIJ IK AL DAT IK MOOI BEN EN DE DEFINITIE VAN PERFECITE NEE HE IK BEN NAMELIJK BESCHEIDEN NIET ZOALS DDE REST VAN DE WERELD TATA VEEL LEESPLEZIER MENSEN) (IK BEDOEL EGOISTEN MAAR IK WEET ZEKER DAT JULLIE HET LKUELK GAAN VINDEN WANT IK FIGEN PERFECTIE HEB HET GESCHREVEN)
ZOOOOOOOOOOO IRRITANT IS DIE FIGEN OFZO EGT IEUW...
GOLDIGGER , BOULIMA , ANORAXIA
FHEL CHI CHEBA
MAAR JA BESTAAT DIE EENE FIGEN OFZO ???
EN ZE ZEKR EEN HOLLANDER DIE NAAM AL FIGEN

08-06-2006, 16:39



Citaat door naoualb:
o ja de volgende dag werd ik op gruwelijke wijze verkracht in het zwembad.... erg he voor mij, maar ja ik ben ook zo mooi....ik begrijp ze wel
egt erg is dit egt gebeurd of gewoon verzonnen

08-06-2006, 16:43

Citaat door Magreb_oujdia:
Hij is g0ed meid begin meer verhalen te schrijven:P waargebeurd he:P
die figen (ofzo) is wel irritant he vind je niet ?

09-06-2006, 13:25
dank jullie wellll is het niet like een geweldig verhaal....like....net als mij ook geweldig

09-06-2006, 20:10

Citaat door naoualb:
dank jullie wellll is het niet like een geweldig verhaal....like....net als mij ook geweldig
droom verder
hahahaha sgrijf nou maar die verhaal
met je kapsones

09-06-2006, 22:02
Meid je bent gewoon ziek!!
Ieuww je denkt dat je wat bent , hier een tip voor je dat ben je niet!
Maar niemand is hoger dan Allah .
En jij ben niet eens hoger dan een mier.
What ever!
Groetjes en kussjes aan mensen die niet kapsones zijn

09-06-2006, 23:15

Citaat door Miss_ssiM:
Meid je bent gewoon ziek!!
Ieuww je denkt dat je wat bent , hier een tip voor je dat ben je niet!
Maar niemand is hoger dan Allah .
En jij ben niet eens hoger dan een mier.
What ever!
Groetjes en kussjes aan mensen die niet kapsones zijn
loser

09-06-2006, 23:17
Ehh... die kwam HARD Aaannn!!!

12-06-2006, 18:23

Citaat door naoualb:
loser
Jij bent zeker 11 jaar ofzo ,
met je 'loser' damn zooooo kinderachtig,

12-06-2006, 18:25



Citaat door Miss_ssiM:
Meid je bent gewoon ziek!!
Ieuww je denkt dat je wat bent , hier een tip voor je dat ben je niet!
Maar niemand is hoger dan Allah .
En jij ben niet eens hoger dan een mier.
What ever!
Groetjes en kussjes aan mensen die niet kapsones zijn
YOU GO GIRL egt he ik heb nog nooit zoveel kapsones
gezien . meskiena zij denkt zij is wat !

12-06-2006, 18:28
hoe bedoel je eigendunk...layster...jij moet wallah hulp zoeke
ik heb medelijden met je familie

12-06-2006, 18:32

Citaat door sarahmaghrabia:
hoe bedoel je eigendunk...layster...jij moet wallah hulp zoeke
ik heb medelijden met je familie
whahahahahahahhahahahahahha wollah je hebt gelijk

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35