Bekijk volle/desktop versie : Spectaculaire ontsnapping in Piraeus



05-06-2006, 16:51
Spectaculaire ontsnapping in Griekenland

In een Griekse havenstad heeft zich een Hollywood-achtige ontsnapping voorgedaan. Twee gevangenen wisten in het stadje Piraeus uit de gevangenis te ontsnappen en te vluchten.

Op het moment dat de gevangen werden gelucht, landde een helikopter op de binnenplaats. De helikopter stopte zijn motoren en er stapten twee mannen uit. De mannen bedreigden de aanwezige bewakers met een handgranaat. Twee gevangenen stapten in.

Na de actie vloog de helikopter naar een afgelegen kerkhof. Hier werden de misdadigers door hun handlangers op motoren opgehaald. Later bleek een van de "bevrijders" een van de meeste gezochte criminelen van Griekenland te zijn, en een van de bevrijde gevangenen zijn broer.

Bron:


Spectaculaire ontsnapping in Piraeus

Een Hollywood-achtige ontsnapping. Twee mannen ontsnapten op spectaculaire wijze uit de gevangenis in Piraeus.

Luchten
Op het moment dat de gevangenen werden gelucht, daalde er een helikopter neer op de binnenplaats van de gevangenis. Twee mannen stapten uit en bedreigden de bewakers met een handgranaat.

Het Fantoom
Na de actie vloog de helikopter naar een afgelegen kerkhof. Daar werden de misdadigers door handlangers op motoren opgehaald. Een van de bevrijders was de meest gezochte crimineel van Griekenland, bijgenaamd Het Fantoom. Een van de bevrijde gevangenen was zijn broer.

Bron:

05-06-2006, 17:07



05-06-2006, 17:11
Bazooka verkopen stijgt expolsief.

Verschillende gevangenissen in griekenland hebben zich bewapend met bazooka's tegen de verschillende helicopter ontsnappingen in 2006.

Ik zie het al voor me, helicopters in de rij, wil crimineel 264354 zich melden jouw heli is er.