Bekijk volle/desktop versie : » MimaVanilla's Shownieuws ''



05-06-2006, 13:10
Dames! Wil jij vandaag weten waar iedereen morgen over praat!

Hou de tOpic dan goed in de gaten!

MimaVanilla zal jullie alle geheimen van de '' sterren'' verklappen!





Shownieuws voor vandaag ; 5 juni 2006

Britney Spears is de capriolen van haar man Kevin Federline meer dan beu en maakt zich op voor een leven zonder hem. Naar verluidt heeft de popster, die zwanger is van haar tweede kind, reeds een advocaat geraadpleegd over een scheiding.

Volgens vrienden praten Britney en Kevin niet meer met elkaar en communiceren ze nog enkel via hun bodyguard."Britney heeft al minstens één advocaat geraadpleegd over een scheiding," aldus een vriend van het koppel. "Ze meent het deze keer. Hoewel ze zwanger is van Kevin, wil ze hem zo snel mogelijk uit haar leven bannen."

05-06-2006, 13:12


5 juni 2006 ;


Bijna niemand wilde het geloven toen Touriya Haoud aankondigde te gaan trouwen met de Amerikaanse tv-ster Greg Vaughin, maar dit keer vertelde mooie touriya dus geen leugen, want Touriya Haoud is in Los Angeles echt in het huwelijk getreden met acteur Greg Vaughan.


Vaughan, bekend geowrden door zjn rol inde serie Charmed, speelt tegenwoordig in de soap General Hospital. Bruidje Touriya droeg een witte Gucci jurk.

De trouwerij werd gehouden op een privé landgoed en werd geleid door een dominee uit Vaughn's geboorteplaats in Texas.


05-06-2006, 13:13
05 juni 2006 ;

Jong Oranje heeft in Portugal historie geschreven. De ploeg van bondscoach Foppe de Haan won voor het eerst de Europese titel. Oekraïne werd met 3-0 aan de kant gezet. Eerder in het toernooi was Oekraïne nog te sterk in de poulefase. Jong Oranje verloor toen met 2-1. Klaas Jan Huntelaar maakte twee goals, waardoor hij topscorer van het EK onder 21 werd. Hofs maakte diep in blessure de derde Nederlandse treffer.

Oekraïne kreeg de grootste kansen, maar wist deze niet te benutten. Zo werd in de eerste helft twee keer de paal geraakt en moest Vermeer een paar keer handelend optreden. Huntelaar maakte met zijn eerste de beste kans de 1-0. Hij controleerde de bal met zijn borst en klopte de keeper in de verre hoek. Vermeer had een paar goede reddingen waarmee hij de gelijkmaker voorkwam. Drie minuten voor rust was het de aanvoerder van Oekraïne, Yatsenko, die de bal met zijn hand wegsloeg voor het hoofd van Huntelaar. Huntelaar ontfermde zich over deze buitenkans en liet keeper Pyatov kansloos. Met deze penalty werd hij topscorer van het toernooi met vier goals.

Vooral in de tweede helft kwam Jong Oranje onder druk. De laatste vijftien minuten moest Oekraïne door met tien man na een grove overtreding van Olexandr Romanchuk op Hofs.

In de slotfase van de wedstrijd gaf Jong Oekraïne de moed op. Daardoor wist Nederland nog een aantal goede kansen te creëren. Nadat hij met eenschitterende stift de lat raakte, zorgde Hofs in blessuretijd nog voor de derde treffer. Een afgetekende 3-0 zege, waardoor Jong Oranje geschiedenis schrijft en voor het eerst een Europees Kampioenschap wint.

05-06-2006, 13:14
05 juni 2006 ;

Vader Angelina Jolie stuurt felicitaties via tv..


Acteur Jon Voight, de vader van actrice Angelina Jolie, heeft zijn dochter en aanstaande schoonzoon via een Amerikaans tv-programma gefeliciteerd met de geboorte van hun kindje Shiloh Nouvel.

"Ik kan bijna niet beschrijven hoe gelukkig ik ben voor haar en Brad dat ze een dochtertje hebben." Of opa Jon zijn kleindochter ooit in de armen zal sluiten, is nog maar de vraag. Hij heeft, na een ruzie, al vier jaar geen contact meer met Angelina, en heeft ook haar geadopteerde kinderen Maddox (4) en de eenjarige Zahara nog nooit ontmoet.

"Ik hoop dat ze op een dag gewoon bij me op bezoek komen."De ouders van Brad, Bill en Jane, kregen wel een uitnodiging hun kleinkind te komen bewonderen. Ze werden afgelopen weekeinde gespot op het vliegveld van Namibië, waar de familie verblijft.

05-06-2006, 13:19


De spoorloos verdwenen vriend van actrice Olivia Newton-John leeft nog. Dat zeggen meerdere personen in de Australische krant The Daily Telegraph. Patrick McDermott, die in de zomer van vorig jaar verdween tijdens een nachtelijk vistripje, zou zijn gezien in Mexico. Meerdere mensen, onder wie een bareigenaar, zeggen hem onlangs nog te hebben gezien op het Mexicaanse schiereiland Baja.

De 49-jarige McDermott verdween vorig jaar juni. Zijn portemonnee en andere bezittingen zijn teruggevonden op de boot waarmee hij op stap was. Sinds zijn verdwijning gaan geruchten dat hij zijn dood in scène heeft gezet om schuldeisers te ontlopen.

Op het moment van zijn verdwijning was McDermott verwikkeld in een juridische strijd om de alimentatie voor zijn zoon Chance. Twee maanden voor hij verdween, had een rechter bepaald dat hij alle alimentatie, die hij negen jaar had verzuimd te betalen, alsnog moest voldoen aan zijn ex-vrouw. In 2000 werd McDermott failliet verklaard.

McDermott had op het moment van zijn verdwijning ruim negen jaar een relatie met Olivia Newton-John. Zij is onder meer bekend van haar rol in de filmmusical 'Grease', waarin ze de tegenspeelster is van John Travolta. Liedjes als 'You're the one that I want' en 'Summer nights' werden wereldwijd toptienhits. De zangeres bracht vorig jaar oktober haar nieuwe album uit, 'Stronger than before'.