Bekijk volle/desktop versie : 'Meer aanvallen Taliban op buitenlandse troepen'



04-06-2006, 15:38
De Taliban wil haar strijd tegen Westerse troepen in Afghanistan opvoeren. Dat heeft mullah Hayat Khan, een commandant van de organisatie, zondag laten weten in een interview met het persbureau Reuters.

"Er is meer en meer woede over buitenlandse troepen en hun bruut geweld tegen de mensen", aldus Khan, doelend op recente bombardementen door Amerikaanse troepen, waarbij veel Afghaanse burgers het leven lieten. "Het volk van Afghanistan is de Amerikanen zat. Zij breken in in huizen, pakken mensen zonder reden op en martelen hen."

Door de bombardementen heeft de Taliban niet te klagen aan toeloop van nieuwe strijders volgens de mullah. Volgens hem kan hij op zeker veertig man rekenen voor eventuele zelfmoordaanslagen. "Wij zullen onze jihad voortzetten totdat de buitenlandse troepen zijn verdreven. Wij hebben onze aanvallen opgevoerd en zullen hen nog intensiveren", aldus de mullah, die werkt in de Afghaanse provincie Kandahar, een buurprovincie van Uruzgan, waar Nederlandse troepen worden gestationeerd.

De Taliban bestuurde Aghanistan van 1996 tot 2003, toen de organisatie door Amerikaanse troepen werd verdreven. Sindsdien hebben de Taliban-strijders zich teruggetrokken in de bergen en afgelegen gebieden in het land. Onder hen zou zich, volgens Khan, ook de gezochte leider mullah Omar bevinden. Via tussenpersonen zou hij nog steeds de touwtjes in handen hebben binnen de organisatie.

04-06-2006, 15:49


Hup Holland Hup!

04-06-2006, 16:05

Getting high !


I don't care much for smoking weed
you know I'm a man of a different breed
I don't strive on drinking alcohol, as such
I'm feeling much too tall

Getting high
Getting high
Getting high

I don't mean I'm getting stoned

I, ... was just a bottle brocle ball
and I loved me a billion black and blue eyed blonds

Never thought I could change,
yep, it sure is pretty strange

gettinghigh
gettinghigh
gettinghigh

on something I've never known ......


I've got a babe of my own

I've got a babe of my own !

(sax)

Gettin high, getting highajajajajaj

I've got a babe of my own

I've got a girl of my own



Gino Vanelli




http://www.clippagina.nl/