plattepiva
04-06-2006, 10:43
Hey mensen, hier spreekt een ONERVAREN kokkin(ik durf mezelf dan nog kokkin te noemen )
Dit is mijn vraag: Ik wil vandaag gebraden kip maken voor mijn ouders en sisters en brothers die bij me op bezoek komen.Ik ga dus die kippen in water koken met kruiden erbij.Maar mag ik ze daarna gewoon even laten staan ergens en als zij komen pas braden in de oven, of word die kip dan vies van smaak??
Hoe doen jullie dat? En als er nog wat tips zijn ivm kippetje in de oven, deze richting!!!!
Dit is mijn vraag: Ik wil vandaag gebraden kip maken voor mijn ouders en sisters en brothers die bij me op bezoek komen.Ik ga dus die kippen in water koken met kruiden erbij.Maar mag ik ze daarna gewoon even laten staan ergens en als zij komen pas braden in de oven, of word die kip dan vies van smaak??
Hoe doen jullie dat? En als er nog wat tips zijn ivm kippetje in de oven, deze richting!!!!