Bekijk volle/desktop versie : Stop de geldverspilling van het Europees Parlement



02-06-2006, 23:21
Zoals de meesten bekend bestaat binnen het Europees parlement een ingeburgerd gebruik als gevolg waarvan één maal per maand het volledige Europese parlement met alle medewerkers en een bijna complete kantoorinventaris voor enkele dagen verhuist van Brussel naar Straatsburg. De enige reden hierachter is dat Frankrijk dit zo graag wil. 99% van de rekening - op jaarbasis ongeveer 200 miljoen euro - wordt toch betaald door de andere aangesloten landen.

Thans hebben een aantal europarlementsleden van verschillende partijen en uit verschillende landen een actie op touw gezet om aan deze belachelijke geldverspilling een eind te maken. Zij hebben hiervoor één miljoen handtekeningen nodig zodat dit onderwerp op de agenda van de Europese commissie kan worden gezet. Binnen 2 dagen zijn er een kleine 25000 handtekeningen binnen maar dit moeten er dus één miljoen worden.

Surf daarom naar: http://www.oneseat.eu en zet je handtekening zodat we met zijn allen een eind maken aan deze waanzinnige geldverspilling!!

PS: Als je hebt getekend zou je je adressenbestand eens door kunnen lopen en dit mailtje als een soort kettingbrief kunnen doorsturen aan alle logisch denkende mensen die ook een eind willen maken aan dit belachelijke gebruik.


http://niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=13434

02-06-2006, 23:28


Het lijkt mij een goed idee om aan deze overbodige verhuizingen een eind te maken. Ons geld kan heel wat beter besteed worden.

02-06-2006, 23:35

Citaat door hungry_cannibal:
zag het net op tv
ze laten iemand iedere 14 dagen alle kranen een paar uur open zetten omdat er anders bacterieen inkomen..... idd over de balk gegooit geld
Je hebt toch wel getekend, he?

02-06-2006, 23:51
Vreselijke geldverspilling .......