Bekijk volle/desktop versie : Hoe de NL media de terreurstaat verdedigd



24-05-2006, 19:41
RAMALLAH - Israëlische militairen zijn woensdag tijdens een inval in Ramallah op de Westelijke Jordaanoever in gevecht gekomen met Palestijnse schutters. Daarbij kwamen volgens Palestijnse veiligheidsbronnen vier Palestijnen om. Bij de operatie raakten meer dan zestig mensen gewond.


Het incident had plaats in het centrum van de stad in een belangrijk winkelgebied, nadat de Israëlische troepen een pand omsingeld hadden om een gezocht lid van de radicale beweging Islamitische Jihad te arresteren. Israël valt Ramallah geregeld binnen om arrestaties uit te voeren, maar dit leidt zelden tot schietpartijen.

Na de arrestatie trokken de Israëlische troepen zich terug. De Islamitische Jihad houdt zich niet aan een bestand met Israël en voerde vorige maand nog een zelfmoordaanslag in Israël uit waarbij elf mensen omkwamen. Ramallah is de zetel van de Palestijnse regering. Het Israëlische leger wilde niet nader ingaan op het incident.


ZIE HOE DE TELEGRAAF DE MISDADEN VAN DE ZIONISTEN VERDEDIGEN DOOR TE SUGURREREN DAT PALESTIJNEN NIET AAN EEN BESTAND HOUDEN TERWIJL DE ZIONISTEN DE GEGEN ZIJN DIE TELEKENS PALESTIJNS GEBIEDEN BINNEN VALLEN EN PALESTIJNEN VERMOORDEN.

ZIE OOK HOE DE TELEGRAAF DE WOORDEN ALS RADICAAL EN EXTREEM GEBRUIKT OM DE MISDADEN VAN DE ZIONISTEN TE VERDEDIGEN