Bekijk volle/desktop versie : Huwelijksnacht...



Pagina's : [1] 2 3 4 5

05-06-2002, 17:59
De huwelijks nacht...

Je bent gespannen, nerveus, bang voor wat je te wachten staat...
Jullie gaan samen naar de slaapkamer...hij sluit de deur achter zichen kijkt je glimlachend aan...jij glimlacht verlegen terug en bloost...je weet dat het nu gebeuren gaat...hij komt naar je toe geeft je een zoen en merkt dat je gespannen bent...Hij vraagt je "Waarom ben je zo gespannen? Ontspan je maar lieverd ik zal voorzichtig met je zijn en ik zal je geen pijn doen..."...Je krijgt geen woord uit je keel, dus glimlach je maar naar hem...Je vind het lief van hem maar kan je maar niet ontspannen... Jullie liggen op bed hij zoent je in je nek...je sluit je ogen en er gaan allemaal gedachten door je hoofd...Je bent bang; bang dat hij je lichaam niet mooi zal vinden...bang dat het pijn zal doen...en ook ben je bang...doodsbang...dat je niet zal bloeden...want je weet dat zijn familie het doekje zal willen zien...en er mee door de kamer gaat dansen...alleen die gedachte al geeft je rillingen op je rug...je weet van je zelf dat je nog maagd bent...je hebt hem gezegd dat je nog maagd bent...maar je hebt ergens gelezen...gelezen dat je niet altijd bloed als je ontmaagd word...je bent bang...bang dat dit bij jou het geval zal zijn...wat zal hij van je denken...zal hij denken dat je gelogen hebt...dat je tóch geen maagd was...je bent zo bang...Ineens hoor je fluisterende stemmen voor de deur...Je schrikt op uit je gedachten en luisterd...Je hoort een vrouw fluisterend zeggen..."Zie je wat oulla walou a bentie?"("Zie je wat of niks mijn dochter?&quot...Dan hoort ze een andere stem terug zeggen..."Sssst a yemma, la ik zie walou..."("Sssst mamma, nee ik zie niks...&quot...Je kijkt naar je man, die zijn best doet om je op je gemak te stellen, en je vraagt je af of hij iets gehoord heeft...maar nee, het ziet er naar uit dat hij niets gehoord heeft...hij ziet dat je hem aan kijkt, en hij kust je intens...Je sluit je ogen weer...en je denkt bij jezelf:"Waarom moeten de Mgharba toch altijd zo nieuwsgierig zijn..." Dan hoor je ineens luid geklop op de deur...jullie kijken elkaar geschrokken aan...En dan horen jullie een luide stem..."Zijn jullie al klaar of nog steeds niet?"...Je man antwoord geërgerd..."La yemma 3ed"("Nee mamma nog niet&quot...Hij kijkt je aan met een verontschuldigende blik...En je zegt tegen hem..."Jij kan er toch ook niets aan doen lieverd..."en je streelt hem door zijn haar...hij pakt je hand vast en streelt 'm en zegt tegen je..."Maar liefje ik weet dat het moeilijk voor je is, maar probeer je eens een beetje te ontspannen wagha?"... Je kijkt hem aan met een liefdevolle blik...Je voelt op dat moment zoveel liefde voor hem...nog meer dan ooit daarvoor...omdat hij zoveel geduld met je heeft...meer dan een andere man zou hebben met zijn vrouw denk je bij jezelf...en je weet dat je het getroffen hebt met hem...hij doet zo erg zijn best om je op je gemak te stellen...Je glimlacht naar hem...En je besluit om alle gedachten van je af te schudden...je doet je best om er een nacht van te maken om nooit te vergeten...



Ewa mensen wat vinden jullie hiervan? Zo kan het echt gaan, ik heb van die verhalen gehoord over mensen die staan te spioneren bij de deur...echt verschrikkelijk...jij maakt de moeilijkste nacht van je leven door en hun willen shie porno showtje zien...damn...en sorry voor m'n taalgebruik...Enne voor de mensen die vinden dat het te erg is voor woorden dat ik dit verhaal hier geplaatst heb...BITE ME...ik bedoel, we moeten toch over alles kunnen discusseren? En dit is een onderwerp waar iedereen (JA jij ook) over nadenkt vroeg of laat dus geef jullie mening, hebben jullie ook weleens zo iets gehoord of niet??? Wat vinden jullie daarvan???

Ik kwam op de gedachte om dit verhaaltje te schrijven na de topic van Kamilla over het doekje


MizzUndaZtood...


Ps: Voor mij word het een hotelletje zonder pottekijkers wat jullie?...

05-06-2002, 18:08


Is dat normaal...dat er mensen bij je thuis blijven als de bruiloft afgelopen is...

Is dat normaal...dat de moeder van de jongen vraagt of ie al klaar is...

Is dat normaal...dat ze de volgende dag met dat doekje gaan dansen...

Dacht het ff-tjes niet...dat hebben wij allemaal niet en daar ben ik blij om...

05-06-2002, 18:13

Citaat:
Origineel gepost door Miriam00
Is dat normaal...dat er mensen bij je thuis blijven als de bruiloft afgelopen is...

Is dat normaal...dat de moeder van de jongen vraagt of ie al klaar is...

Is dat normaal...dat ze de volgende dag met dat doekje gaan dansen...

Dacht het ff-tjes niet...dat hebben wij allemaal niet en daar ben ik blij om...
Daar zou ik ook maar blij om zijn dat het bij jullie allemaal niet
normaal is, maar delen ervan is dus echt gebeurd

Enne Samira hahaha inderdaad hsouma die spionnen, ik weet niet
waar hun met hun gedachten zaten

MizzUndaZtood...

05-06-2002, 18:24
"...ja en die staan dan de hele tijd te wachten zodat ze met die hemd waar drie druppels bloed op staan ..........en dan gaan ze die hemd op de steel van de bezem hangen en gaan ze er door heel de city mee rond rijden hallooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
tegenwoordig zijn ze niet meer zo op die doek aan het wachten nu komt de moeder s'morgens wel eens kijken of het gelukt is of niet......"


Ik hoop voor je dat jou familie zo makkelijk daarin is, maar geloof mij, je hebt nog steeds van die marokkanen die zich vasthouden aan de gewoonten en tradities van vroeger en die dus echt zitten te wachten op het doekje meid! En ik heb medelijden met je buurmeisje meskiena echt verschrikkelijk Ik hoop dat alles nu goed met d'r is!

MizzUndaZtood...

05-06-2002, 18:30


Ik heb nog nooit gehoort dat een meisje op straat werd gegooit en bestenigd......dat kan toch niet. Is zeker 100 jaar geleden gebeurt??

Maar als ik aan me huwelijksnacht denk, dan ga ik nu al half dood.
Wallah ik weet echt niet hoe ik het ga doen later, ik heb echt medelijden met me man....die moet echt geduld met me hebben. En misschien doe ik het wel niet die nacht, maar een week later..kan toch? Vooral als ik me bedenk dat er mensen op ons wachten...Ewa Safie, ik ga echt staan janken.

05-06-2002, 18:38

Citaat:
Origineel gepost door respectvol
Ik heb nog nooit gehoort dat een meisje op straat werd gegooit en bestenigd......dat kan toch niet. Is zeker 100 jaar geleden gebeurt??

Maar als ik aan me huwelijksnacht denk, dan ga ik nu al half dood.
Wallah ik weet echt niet hoe ik het ga doen later, ik heb echt medelijden met me man....die moet echt geduld met me hebben. En misschien doe ik het wel niet die nacht, maar een week later..kan toch? Vooral als ik me bedenk dat er mensen op ons wachten...Ewa Safie, ik ga echt staan janken.
Willie willie ik ook joh! Ik ben echt bang voor die nacht!!!
En dan nog te bedenken dat iedereen, dus ook je vader,
weet dat je "het" nu aan het doen bent...Allatief...hsoema...
dat je dan uit die kamer komt en ze kijken je aan van "hoe
was het???" Ayaaaaaauw ik zou me doodschamen ...


MizzUndaZtood...

05-06-2002, 18:54
amaaaaiiiiiiii amaaaiii.......ik zou wel willen weten hoe de mannen zouden reageren..als hun vrouwtje niet bloedde....maar ze beweert dat ze wil een maagd is...........zouden de mannen haar geloven.....of zouden ze haar voor een h oer uit maken........en nog iets als een vrouw maagd is en ze bloed niet ..dan weten de mannen toch wel dat ze maagd is omdat ze moeilijk inkomen...omdat het meisje ongeloofelijk pijn lijdt......dat is toch genoeg bewijs om te geloven dat ze een maagd is........eigenlijk moet je haar al op haar woord geloven.........vind ik
m3salama moontje

05-06-2002, 18:56

Citaat:
Origineel gepost door Bou
Hey Morgan,

Dat vind ik een heel goed idee, maar ze zijn helaaaaaaaaaaaaaaaaaas niet zo geschapen.Het is gewoon niet eerlijk.Zij kunnen gewoon flikken wat ze willen en wij worden gewoon getest.Tjongejongejonge
Ja maar meid, je moet wel weten, dat het voor zowel de man
als de vrouw even erg is om ontmaagd te worden voor het huwelijk,
ookal word er gedaan alsof het voor de vrouw erg is om ontmaagd
te zijn en voor de man niet...maar onthoud 1 ding...we moeten op 1
dag allemaal verantwoordig afleggen voor onze daden en Allah (s.w.t)
weet alles!


MizzUndaZtood...

05-06-2002, 19:18
nou dat die dag bij mij gaat komen duurt nog wel ff......maar ik weet zker dat ik die dag met de liefde van mijn leven ga meemaken....en tuurlijk ben ik wel een beetje scary omdat je niet weet hoe en wat het zal gaan...maar aan de andere kant is het super spannend voor jou en je man!!!!!
het is gewoon een nacht die ik nooit zal vergeten!!!!!

en trouwens dammmm schandalig man zoals jij verteld dat ze aan de deur stonden heheh en jah je hebt jammer genoeg dat soort types.......maar ik zal me er zeker niet op me gemak bij voelen!!!!!! en het is zo gek want mijn zus is vorig weekend getrouwd..en zij heeft het niet op haar huwelijksnacht gedaan omdat ze super moe was.......en dat is ook te begrijpen de bruiloft was pas om 6 uur sochtends klaar en heel de avond zat ze al in een soort trance heheh want er ware zoveel mensen en zij kreeg alle aandacht en plus ze moest zich steeds verkleden en had amper de tijd om die dag wat te eten.....dus ik hoor de laatste tijd veel vaker dat ze het niet op de huwelijksnacht doen maar de dag erna of zelfs nog later........ik zelf vind dat wel begrijpelijk alhoewel ik de huwelijksnacht er wel echt bij vind horen maar jah!!!!!
beslama

05-06-2002, 19:27
Sallaam Alikoem Warahamtoe Allah,

Beste mensen, stel niet je geliefde die je niet gelooft of je maagd bent of niet, hoger als ALLAH.
Weet dat ALLAH SWT getuige is, en er zal een dag komen dat wij onze verantwoording moeten afleggen bij ALLAH SWT voor onze daden in dit leven.

Wees niet bang voor de mens, maar vrees ALLAH SWT!!

Ma'sallama
Igwana21

05-06-2002, 19:30

Citaat:
Origineel gepost door Igwana20
Sallaam Alikoem Warahamtoe Allah,

Beste mensen, stel niet je geliefde die je niet gelooft of je maagd bent of niet, hoger als ALLAH.
Weet dat ALLAH SWT getuige is, en er zal een dag komen dat wij onze verantwoording moeten afleggen bij ALLAH SWT voor onze daden in dit leven.

Wees niet bang voor de mens, maar vrees ALLAH SWT!!

Ma'sallama
Igwana21
:duim:




MizzUndaZtood...

05-06-2002, 21:47
Ik wou effe een paar gedichtjes kwijt voor jullie eerste keer .. leek wel leuk:




Ik neem maar geen enkel risico
vanavond steel ik gegarandeerd de show
Vanavond ben ik bereid mezelf aan jou te geven
en samen een heftige nacht te beleven

Benen, armen alles scheren
het kan me niet schelen wat andere beweren
Wachten ..wachten..nu al zolang
ik ben er klaar voor..niet meer bang

Want ik ben al weken aan het dromen
wanneer deze avond dan eindelijk zou komen
Vanavond gebeurt het dan met jou
de persoon met wie ik dit wil en waarvan ik hou

Dus waarom nog wachten.en maar wachten...
hopelijk lees jij vanavond mijn gedachten
Een beetje parfum...en mijn haren los
nog wat kammen....

Nog even...ohh..nog even en dan ben je bij mij
Nog even en dan maak je me gepassioneerd van mijn maagdelijkheid vrij...


---------------------------------------------------------------------------------



Zachtjes zoen ik je mond.
en streel ik je door je haar.
ik blijf je zachtjes zoenen.
en laat jou genieten.
ik zoen je langzaam in je nek.
en fluister in je oor hoeveel ik van je hou.
langzaam laat ik je genieten.
van alles wat ik je geef.
en dan kleden we elkaar rustig uit.
we laten elkaar gaan.
en we hoeven nergens bang voor tezijn.
zachtjes voel ik dat je me zoent en streelt.
en ik laat jou rustig gaan.
ik geniet van wat jij doet.
en af en toe horen we dat iemand geniet.
laat je maar gaan.
laten we elkaar laten gaan.
na alles wat is geweest nog even een warme lange zoen.
en lekker naakt tegen elkaar aan liggen.
en de volgende dag worden ik wakker.
en voel ik jou lichaam tegen het mijne.
en met een glimlach zit ik tekijken.
naar jij die nog slaapt.
want ik kan wel uren naar je kijken...

---------------------------------------------------------------------------------


Je kust me
je trekt me tegen je aan
Ik kus je terug
en streel je lichaam

Ik kijk in je ogen
en zie de liefde voor mij
Mijn hart slaat op hol
mijn ziel voelt zich vrij

We smelten samen
onze lichamen worden één

Een passie
heter dan de heetste vlam
Een vuur
die niet meer doven kan...


--------------------------------------------------------------------------------

Wat vinden jullie ervan... (zeg het maar als jullie het TE vinden) maar ik vind ze wel toepasselijk...

Groetjes Hooda!! :verliefd:

05-06-2002, 21:58


ik vond't wel leuke gedichten....en nu maar hopen dat het echt zo gaat de eerste keer....
bye bye moontje

05-06-2002, 22:04
Hooda dat waren mooi gedichten ..!


Ciao Baby

05-06-2002, 22:06
Dank je wel, schatjes!!!!

Pagina's : [1] 2 3 4 5