Bekijk volle/desktop versie : Palestijnse weeskinderen.



04-05-2006, 20:49
Beste broeders en zusters,

Assalaam Alaykoem Wara7matoellahi Wabarakatoeh

بِسْمِ اللهِ الرَّحْ& #1605;نِ الرَّحِ& #1610;مِ



In de naam van Allah de Barmhartige de Genadevolle

Zoals jullie wel hebben kunnen volgen, gaat het alles behalve de goede kant op met Palestina. Dat betekent dat onze inzet voor deze zaak als nooit tevoren belangrijk te noemen is.
Hamas, dat net de Palestijnse parlementsverkiezingen met een absolute meerderheid heeft gewonnen, toont weinig animo om op de voorwaarden in te gaan om de staat Israel te erkennen en de andere voorwaarden die gesteld worden. Zowel de verenigde staten als de Europese Unie willen Hamas dwingen tot het erkennen van de staat Israel, doormiddel van het opschorten van steun aan Palestina. Door de hulp aan de Palestijnse overheid op te schorten, worden vooral onze broeders en zusters keihard geraakt.
Hierbij roepen wij alle broeders en zusters op om onze geloofsgenoten in Palestina te steunen. Er lopen verschillende projecten bij Islamic- Relief waar je je kan aanmelden. Om een voorbeeld te noemen het adoptieproject. Door je aan te melden voor de adoptieproject kun je een weeskind financieel steunen. Je betaald een vast bedrag per maand (afhankelijk van het land van herkomst van het kind) Je betaald dan een maandelijks vast bedrag voor de kosten van voedsel, kleding en medische zorg etc. Het geld wordt gegarandeerd goed besteed en insha Allah zullen wij in onze steun geen onderscheid maken tussen de Palestijnse weesjes en de weesjes uit andere Islamitische landen.
Het mooie aan dit project is dat je contact kunt onderhouden met het kind middels het schrijven van brieven of zelfs door er op bezoek te gaan insha Allah. Zo blijf je op de hoogte van al zijn of haar ontwikkelingen en ontstaan er insha Allah een mooie band.



Lieve broeders en zuster als jullie 30 euro per maand kunnen missen, schenk deze dan aan de mensen die het harder nodig hebben dan wij. Zelfs als jullie de gehele 30 euro niet kunnen missen dan is het misschien een idee om met een vrienden- of vriendinnengroepje een weesje te helpen. Wij kunnen el7amdoellilah eten, drinken, studeren, werken en hebben een veilig een dak boven ons hoofd. Onze broeders in Palestina hebben dat niet, ze voelen zich alles behalve veilig. Onze jonge broeders en zusters hebben onze steun nodig en dat kan niet meer langer wachten. Ze zitten vol verdriet en maken alleen ellende mee in hun leven. Wij kunnen misschien Insha Allah die pijn verzachten door ze in ieder geval de kans te geven ze laten leven als kinderen. Ze de kans te geven op te groeien zonder honger te leiden en in versleten kledingstukken te lopen. Wij kunnen ze Insha Allah de kans om een lach te toveren op hun verdrietige gezichten. Dit kan allemaal door te laten zien dat we er voor hen zijn. Dat wij ze niet vergeten hebben en wij ze nooit zullen vergeten.



Zie voor meer informatie http://www.islamic-relief.nl meld je als je een bedrag kan missen direct aan op http://www.steuneenwees.nl . (Op http://www.islamic-relief.com , de internationale site van IR staan nog veel meer weeskinderen die wachten op jouw hulp!)
Of meld je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Onze broeders en zusters hebben op dit moment alle steun van de wereld nodig. Keer je hoofd niet van ze af maar zie wat zij moeten doorstaan en geef ze een hand uit liefde voor Allah .

Moge Allah het onze broeders en zusters in Palestina en andere landen het vergemakkelijken en hun hart verlichten van de pijn. Moge Allah jullie belonen voor jullie inzet en steun! Ameen.


Wa Assalaam Alaykoem Wara7matoellahi Wabarakatoeh,

Jullie zusters

Juwayriyah, Amira Benali en _M05lima_


04-05-2006, 21:19


Allah swt is groot..

Er komt een dag dat alles zal veranderen, een dag dat de hel word voor die kefirine en de paradijs voor de mensen die verdriet en pijn hebben moeten mee maken.

Moge allah swt ze beschermen.

04-05-2006, 21:36

Citaat door miss_saliha:
Allah swt is groot..

Er komt een dag dat alles zal veranderen, een dag dat de hel word voor die kefirine en de paradijs voor de mensen die verdriet en pijn hebben moeten mee maken.

Moge allah swt ze beschermen.

Amien..