Bekijk volle/desktop versie : Werk 11 Mei Eurabia presents: Workshop met Managementadviesbureau Berenschot op de Erasmus



04-05-2006, 18:55



In gesprek met Berenschot!

Op donderdag 11 mei komt Adviesbureau Berenschot een workshop geven over het adviesvak in Nederland. Na een korte bedrijfspresentatie is het de bedoeling om in groepjes uiteen te gaan en rondom een adviescasus met elkaar aan een oplossing te werken. Het team met de beste oplossing kan een leuke prijs verwachten. Tevens is het mogelijk om die avond met Berenschot adviseurs in gesprek te raken over mogelijke carrièremogelijkheden.

Over Berenschot

Berenschot Groep is het grootste, onafhankelijke managementadviesbureau van Nederland met zo'n 400 medewerkers in de Benelux. Al meer dan 65 jaar werken wij samen met bestuurders en managers in de publieke en private sector aan het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van strategie, besturing, beleid, mens en organisatie.

Onze kracht ligt in onze brede expertise. Daardoor kunnen klanten ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. In geval van complexe opdrachten leveren wij multidisciplinaire teams, die alle aspecten van het vraagstuk aanpakken. Daarbij maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van onze klanten. Zo leveren we in elke opdracht maatwerk.

Berenschot is onderverdeeld in verschillende adviesgroepen zoals onder andere Business Strategies, Belonen, Procurement, The Change Factory, Operations, Openbaar Bestuur, Communicatie, Maatschappelijke Ontwikkeling, Verbetering Bedrijsvoering.

Voor studenten die uit de volgende afstudeerrichtingen (hbo & wo) komen is het een zeer mooie kans:

- Bedrijfskunde/economie
- Bestuurskunde
- Communicatiewetenschappen
- Rechten etc.


Locatie: Erasmus Universiteit Zaal C4
(C-gebouw)
Tijd: 18:30 uur t/m 21:00 uur

Openbaar vervoer: Neem vanaf het Centraal Station Tram 7 richting Woudestein en stap uit bij halte: Erasmus Universiteit.

Auto: Zie Routenet.nl, het adres is Burg. Oudlaan 50 te Rotterdam

Heb je nog vragen bel dan: 010-408 22 84
of 06-46 71 88 84

Aanmelding per mail is niet verplicht. Wees zo vrij te komen!

We hopen je op deze dag te mogen ontvangen,

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur




http://www.eurabia.nl



05-05-2006, 15:35


kan niet komen ben dan jarig!

beslama R.

06-05-2006, 09:45
jammer man, tis een mooie kans voor zowel HBO als WO'ers

10-05-2006, 22:34
etla3! kijk voor meer informatie op onze site: http://www.eurabia.nl