Bekijk volle/desktop versie : ‘Saviola akkoord met PSV’



25-04-2006, 15:48
PSV lijkt een nieuwe spits te hebben gevonden die volgend seizoen de offensieve linie moet gaan versterken. Niemand minder dan Javier Saviola wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de Eindhovense club.

De oorspronkelijke bron lijkt de website Sportvriend.nl te zijn. Daarnaast melden enkele bronnen die in verband staan met de club dat Saviola al akkoord is, echter is nog niets bevestigd door de Eindhovense club.

Wegens gebrek aan een échte spits van formaat lijkt Saviola een aangename versterking te zijn voor PSV. Ook een langer verblijf van routinier Philip Cocu wordt door de komst van Saviola versterkt. Dit in verband met de samenwerking tussen beide spelers in hun Barcelona-tijd.



ik geloof hier niks van...

25-04-2006, 16:17


Ff opgezocht en blijkt dat Saviola al getekend heeft

Datum: 25-apr 13:22

Javier Saviola gelinkt aan PSV

De geruchten dat Javier Saviola naar PSV verkast, worden steeds hardnekkiger. Saviola komt op dit moment nog uit voor het Spaanse Sevilla, dat in de halve finale van de Uefa Cup staat. Saviola speelde daarvoor voor het Franse AS Monaco, het Spaanse FC Barcelona en het Argentijnse River Plate.

De pas 24-jarige aanvallende middenvelder heeft volgens verschillende bronnen al een contract getekend in Eindhoven. Bij monde van persvoorlichter Pedro Salazar ontkent noch bevestigt PSV enig nieuws rond Saviola.

Bron: Sportweek.nl

Toe maar !? Toch Ten Cate als trainer??

25-04-2006, 16:22
ik zei top....westerhof heeft bekendmaking van trainer met weeek verlengt..toevallig wedstrijd van barca waarin ze kampioen kunne worden is ook verplaatst met week.

Ten cate wil wachten tot kampioenschap bekend is. En sleurt saviola meej..misschien wel meer