hier is ie meid
monchou taart met kersen.
dit is een heerlijke een makkelijke taart die niet kan mislukken
1 pakje marie koekjes
1 pakje monchou kaas voor gebak of een ander merk roomkaas
125 gram witte basterdsuiker
1/2 pakje vanilliesuiker
1/2 pakje roomboter
1 1/2 pakje klopvast
200 ml slagroom
2 blikken kersen ( voor vlaai)
springvorm
koekjes verkruimelen en dan de boter smelten en deze dan met de verkruimelde koekjes mengen. Dan een springvorm bekleden met bakppapier (onderkant en de zijkanten)en daar de koekjes/boter mengsel in doen en uitstrijken over de springvorm en goed aandrukken en dan laten opstijven in de koelkast.
vaniliesuiker slagroom en klopvast samen kloppen en mengen.
witte basterdsuiker mengen met de mochchoukaas .
dan beide bijelkaar mengen en dan de springvorm uit de koelkast halen en
het geheel uitstrijken over de koekbodem.
en dan de kersen erbovenop .
en dan een nachtje in de koelkast goed laten opstijven en dan smakelijk eten.
ik hoop dat het een beetje duidelijk is