Bekijk volle/desktop versie : monchou taart ???



19-04-2006, 17:44
[B][SIZE="2"]tijdje terug heb ik hier een recept gezien van een monchou taart,
alleen ik kan het nergens meer vinden
weet iemand nog waar het staat
bedankt[/SIZE]
[/B]

19-04-2006, 18:12


hier is ie meid

monchou taart met kersen.

dit is een heerlijke een makkelijke taart die niet kan mislukken

1 pakje marie koekjes
1 pakje monchou kaas voor gebak of een ander merk roomkaas
125 gram witte basterdsuiker
1/2 pakje vanilliesuiker
1/2 pakje roomboter
1 1/2 pakje klopvast
200 ml slagroom
2 blikken kersen ( voor vlaai)

springvorm

koekjes verkruimelen en dan de boter smelten en deze dan met de verkruimelde koekjes mengen. Dan een springvorm bekleden met bakppapier (onderkant en de zijkanten)en daar de koekjes/boter mengsel in doen en uitstrijken over de springvorm en goed aandrukken en dan laten opstijven in de koelkast.

vaniliesuiker slagroom en klopvast samen kloppen en mengen.

witte basterdsuiker mengen met de mochchoukaas .

dan beide bijelkaar mengen en dan de springvorm uit de koelkast halen en
het geheel uitstrijken over de koekbodem.

en dan de kersen erbovenop .

en dan een nachtje in de koelkast goed laten opstijven en dan smakelijk eten.

ik hoop dat het een beetje duidelijk is

19-04-2006, 22:13

Citaat door OumYAssine:
hier is ie meid

monchou taart met kersen.

dit is een heerlijke een makkelijke taart die niet kan mislukken

1 pakje marie koekjes
1 pakje monchou kaas voor gebak of een ander merk roomkaas
125 gram witte basterdsuiker
1/2 pakje vanilliesuiker
1/2 pakje roomboter
1 1/2 pakje klopvast
200 ml slagroom
2 blikken kersen ( voor vlaai)

springvorm

koekjes verkruimelen en dan de boter smelten en deze dan met de verkruimelde koekjes mengen. Dan een springvorm bekleden met bakppapier (onderkant en de zijkanten)en daar de koekjes/boter mengsel in doen en uitstrijken over de springvorm en goed aandrukken en dan laten opstijven in de koelkast.

vaniliesuiker slagroom en klopvast samen kloppen en mengen.

witte basterdsuiker mengen met de mochchoukaas .

dan beide bijelkaar mengen en dan de springvorm uit de koelkast halen en
het geheel uitstrijken over de koekbodem.

en dan de kersen erbovenop .

en dan een nachtje in de koelkast goed laten opstijven en dan smakelijk eten.

ik hoop dat het een beetje duidelijk is
dank je wel voor het recept je bent een schat
ik ben benieuwd of iemand heb al gemaakt heeft
ik ga deze week proberen te maken