Bekijk volle/desktop versie : Brief van Satan.



16-04-2006, 19:05
Brief van Satan.





Broeders en zusters...lees de brief en denk na....


Het gaat om deze brief:

Saytan zegt:,, Ik zag je gisteren toen je jouw dagelijkse bezigheden begon. Je stond op zonder te knielen of te bidden. Je hebt zelfs geen tijd genomen om voor je eten te bidden of te danken en ook toen je naar bed ging bad je niet voor je ging slapen. Je bent zo heerlijk ondankbaar! Ik waardeer dat echt in je! Ik kan dan ook niet zeggen hoe fijn ik het vind dat je van mij bent.


Weet je nog, we zijn al jaren samen toch houd ik nog steeds niet van je. Om tegen mijn natuur in eens eerlijk te zijn: "Ik haat jou omdat ik Allah haat en ik gebruik jou alleen om Allah een hak te zetten, omdat hij mij uit de hemel schopte. En ik zal jou gebruiken zolang als je maar enigszins nuttig voor mij bent om Allah betaald te zetten wat hij deed en daarna mag ook jij van mij letterlijk OPROTTEN.
Weet je dwaas, Allah houdt van jou en Hij heeft grote plannen met jou, maar toch ben je jouw hele leven dicht bij mij gebleven, en ik zal je er dan ook voor belonen en zorgen dat je hele leven èèn grote ellende wordt. Wij zullen fijn samen blijven dat zal Allah zeker pijn doen. Dank zij jou laat de tijd Hem duidelijk zien wie de baas in jouw leven is.


Denk maar eens terug aan die fijne tijd die we samen hadden, terwijl we naar die gore pornofilms keken, mensen uitscholden, naar wilde feesten gingen, stalen, logen, bedrogen, hypocriet waren, overspel pleegden, rookten, ons zat dronken, de moskeediensten oversloegen, gore moppen vertelden en roddelden. Je wilt dat toch zeker niet allemaal opgeven?


Kom op dwaas, laten we samen in de eewigheid branden! Weet dat ik echt wat hete plannen voor je heb. Dit briefje is dan ook alleen maar om mijn waardering voor je uit te spreken en je te danken voor het feit dat ik het grootste deel van je leven gebruik van je heb mogen maken.


Dwaas, je bent zo'n onnozele hals dat ik wel om je moet lachen, wanneer ik zie dat zodra je weer een verzocht wordt je er dan direct intuint. Je doet soms zo stom dat zelfs ik er misselijk van word. Maar inmiddels begint de zonde zijn tol in je leven op te eisen en dus heb ik nieuwe aanwas nodig, dus ga vooral door zoals je bezig was en leer de jeugd hoe ze moeten zondigen, liegen en bedriegen, gokken en hoe ze de moskee of de zondagsschol links kunnen laten liggen en in plaats daarvan naar een dansparty en of een disco kunnen gaan, en hun oren kunnen vullen met het kabaal van de top 10.

Doe zelf ook al deze dingen in hun bijzijn, en spoedig zullen zij je imiteren. Zo zijn kinderen nu eenmaal. Wel dwaas, ik moet nu gaan maar ik kom over een paar seconden weer terug om je opnieuw te verzoeken. Als je ook maar enig verstand had zou je ergens heen gaan waar je jouw zonden voor Allah kon belijden, en zou je die paar jaar die je nog te gaan hebt op aarde samen met Allah doorbrengen. Het is wel mijn aard niet om iemand ergens voor te waarschuwen, maar ik ken je, je blijft toch wel bij me, hoewel het meer dan belachelijk is dat jij op jouw leeftijd je nog steeds aan de zonde verslingert.


Begrijp me nu niet verkeerd hoor, ik haat je nog steeds, en dat zal ook zo blijven. Als je echt van me houd dan stuur je dit bericht natuurlijk aan niemand door. Tot de dood ons samenbrengt.

Satan.