Bekijk volle/desktop versie : djinn ervaringPagina's : 1 2 [3] 4 5

11-05-2007, 13:02
mensen, die zeggen dat djinn placebo effect heeft, echt onzin, ik heb iets meegemaakt wat je de stuipen op het hart zal doen jagen, je zult het niet geloven totdat je het gezien had, Moge Allah swt ons beschermen. Zelfs artsen waar mijn ouders mij in paniek naar de eerste hulp brachten geloofden hun ogen niet. Angstaanjagens was het. het enige wat ik kan zeggen idd, reciteer anaasx3 al falakx3 en el ichlaasx3 daarna ayat el qursi. Wat ik ook kan zeggen, maak je nooit kwaad terwijl je aan het douchen bent of in een hammam bent, en zeg altijd voor het betreden van wc of douche, audu billAahi min el goebti wel gabaieth. als je in zo een ruimte bent, en je bent verdrietig of boos ofzo, ga er dan voor de zekerheid uit. Voel je iets raars zegt dan in je gedachten aya's op. Wat er precies is gebeurd vertel ik niet, maar neem mijn advies ter harte alsjeblieft.

11-05-2007, 16:43


Beluister ´Roqya´

12-05-2007, 23:43

Citaat door playette:
mensen, die zeggen dat djinn placebo effect heeft, echt onzin, ik heb iets meegemaakt wat je de stuipen op het hart zal doen jagen, je zult het niet geloven totdat je het gezien had, Moge Allah swt ons beschermen. Zelfs artsen waar mijn ouders mij in paniek naar de eerste hulp brachten geloofden hun ogen niet. Angstaanjagens was het. het enige wat ik kan zeggen idd, reciteer anaasx3 al falakx3 en el ichlaasx3 daarna ayat el qursi. Wat ik ook kan zeggen, maak je nooit kwaad terwijl je aan het douchen bent of in een hammam bent, en zeg altijd voor het betreden van wc of douche, audu billAahi min el goebti wel gabaieth. als je in zo een ruimte bent, en je bent verdrietig of boos ofzo, ga er dan voor de zekerheid uit. Voel je iets raars zegt dan in je gedachten aya's op. Wat er precies is gebeurd vertel ik niet, maar neem mijn advies ter harte alsjeblieft.


En als je uit de wc of douche stapt, zeg je: GHOEFRANAK!


13-05-2007, 11:55

Waarom zijn foto's haram?


13-05-2007, 11:58Citaat door hansie:
selem,
ik heb zeker ervaring met djinns gehad. hij heeft ook een naam "bokabes'ik weet niet of je er ooit van hebt gehoord maar oulah ik kan je met zekerheid zeggen het is echt xxxxed up eng.
vroeger kwam hij echt veel bij me. hij komt meestal s'nachts als je gaat slapen. ze zeggen dat hij op een kat lijkt met een hoed en als je zijn hoed afpakt en hem recht in de ogen aan kijkt en dan zegt wil je me met rust laten dan zal hij je ook met rust laten. ik hoefde hem echt niet te zien oulah ik was in het begin echt bang maar ik kwam erachter dat het in de familie zat een paar familie leden van mij die hadden ook vaak een 'bezoekje'van meneer 'bokabes'. ik schrok me rot man.
maar als ik hem tegen kwam dan dan las ik altijd verzen uit de koran en dan ging hij ook weg. gelukkig maar
weet je hoe dat aanvoelt als hij bij je is, je valt bijna in slaap of je bent slaperig en dan wil je opeens opstaan ofzo of iets zeggen en dan voel je een hand op je mond of armen die je stevig vast pakken oulah het is echt eng en ik heb het zo vaak meegemaakt. ik wens het zelfs mijn ergste vijand niet.
ik kwam erachter toen ik ongeveer 15 was . ik ging slapen want ik had morgen school maar ik sliep toen met de deur open en het licht van de gang was nog aan ik viel bijna in slaap maar ik had mijn ogen nog een klein beetje open ik kon gewoon alles zien toen zag ik mijn moeder naar boven komen en ik wou wat tegen haar zeggen, toen ik mond open deed om wat te zeggen toen voelde ik een hand op m'n mond oulah ik schrok me dood ik dacht wat is dit dus ik probeerde op te staan en naar mijn moeder te gaan maar nee hoor het lukte niet ik werd stevig vastgehouden mijn armen en mijn benen. ik zal die dag nooit vergeten. ik begon van alles te zeggen allah akbar en verzen steeds maar weer en eindelijjk ging het weg. toen ik het mijn moeder vertelde zei ze dat ik had gedroomd maar dat zei ze om mij niet bang te maken en later kwam ik erachter dat het 'bokabes'was.
weet je hoe het voelt je bent eigenlijk in diepe slaap maar het lijkt net als of je helemaal niet slaapt alles ziet er hetzelfde uit precies hetzelfde heel vreemd hoor . een keer was het zo erg bij mij dat als of het mijn laatste nacht was die nacht ik hoorde niks maar het leek alsof iemand tegen me zei dit is je laatste nacht hier op aarde en ik ging recht op een tunneltje af heel vreemd en ik huilen en schreeuwen toen begon ik verzen op te zeggen heel lang en eindelijk ging het weg en werd ik wakker. na een tijdje als hij kwam kon ik mijn tenen bewegen en mijn ogen open te houden maar ik kon me niet bewegen maar goed dit was mijn verhaal ik weet het het is een lang verhaal maar je vroeg erom nou veel leesplezier
ik heb nog veel meer verhalen hoor
thalla
Laister
Bedoel jij niet Bakara?
Misschien is dat wel heel wat anders dan wat jij heb meegemaakt.

Ik maak 't sinds kort heel af en toe mee. Dat ik snacht's wakker word en dan wil ik weer slapen en net voor ik slaap val krijg ik een drukkend gevoel op me borst / ogen (die wil ik openen maar lukt niet) en me lippen lijkt alsof ze naar binnengaan :s ... heel eng .. en zodra ik ontspan en rustig begin te ademen gaat het over. Volgens me moeder is 't bakara ofzo.


14-05-2007, 00:20
Luister dit en het zal de djinn verbranden! http://www.dailymotion.com/relevance/search/roqya/video/xkl3r_roqya

14-05-2007, 12:44
MashAllah, prachtige recitatie's van Sheikh al-Qahtani.

'Hasboena Allah wa ni3mal wakeel.

Wa 3alaykoem salam,

Da3iyatoen.

08-03-2010, 11:33

Citaat door Bonita:
Dag Jongen
Ik heb je topic gelezen, dit soort ervaringen heb ik ook meegemaakt. En dit soort dingen moet je aan je ouders vertellen, die weten er altijd raad mee.
In Nederland heb ik nooit wat meegemaakt (hamdoelah) maar in marokko heb ik er altijd last van.Ik weet niet hoe dat komt,het enge er van is als je zo iets meemaakt, je nooit weet hoe je moet handelen omdat je je in een ruimte bevind die je helemaalniet kent. JE hebt dan totaal geen macht over jezelf.

Wat je altijd moet zeggen als je gaat slapen Tawkathalallah wala hawalakoewatajla billahilah lahdim. Dan weet je zeker dat je goed gaat slapen en zal er ook niks met je gebeuren.

DIngen die ik heb meegemaakt, kan ik gewoon niet vertellen, omdat ik bang ben van slapeloze nachten. Ik heb het aan me moeder verteld en die geloofd me gelukkig
kunje die text zeg maar op zn nederlands typen maar je leest het op zn arabisch..kan het zo moeilijk uitspreken gair inchallah

09-03-2010, 08:27
4 Jaar geleden, zat ik met een groep Hollandse jongeren in een huis.

Uit verveling, en vanwege het feit dat ik niet in het glaasje draaien gebeuren geloofde werd er voorgesteld glaasje te gaan draaien.

Het was heel simpel, (vandaar dat het in mijn ogen nog ongeloofwaardiger was) iemand pakte 1 glas met een paar druppels water erin, 1 potlood/pen en 1 vel papier.

Het vel papier werd in 38 stukjes gescheurd, 26 stukjes voor de letters a tm z, 10 stukjes voor de getallen 1 tm 0 en vervolgens nog 2 stukjes waarvan 1 het woord nee kreeg, en 1 het woord ja. Vervolgens werd alles in een alfabetische cirkel gelegd. De getallen 1 tm 0 erachteraan, en tot slot de papiertjes met als tekst "ja" en " nee" .

Het glas werd ondersteboven(er zaten een paar druppels water in, die hadden als doel de tafel wat gladder te maken) neergezet, de gordijnen gingen dicht en er werden enkele kaarsen ontstoken verder stonden er nog een klein licht in de woonkamer aanm En vervolgens moest een ieder van de aanwezige (we waren met ongeveer 8 personen ) een vinger op het glas leggen.

Vervolgens begint er iemand met de vraag "is daar iemand" en (als er iemand is) schuift het glas naar "ja". Omdat er 8 vingers op het glas zaten was ik overtuigd dat het klinklare onzin was en dat het glas gewoon door 1 of meerdere van de aanwezige werd geduwd, doch liet ik het glas niet los.

Na contact gekregen te hebben met " iets/iemand" van de andere kant konden vragen beginnen.

Hoe heet je was de eerste vraag die door iemand gesteld werd.... A N N E

Vervolgens op welke leeftijd ben je gestorven..... 10 (er kwam geen jaar achter)

Na tal van andere nietsbeduidende vragen, ik wist immers dat het onzin was dus hoefde ik die idiote vragen niet te onthouden. Besloten we het gesprek te beindigen.

Ik weet overigens nog dat iemand vroeg.. "waar ben je" ... Het antwoord was " dat weet ik niet". Vervolgens werd er gevraagd, hoe ziet het er daar uit.. het antwoord was: "ik zie hier niks, ik hoor hier niks, ik voel hier niks".

Vervolgens was de vraag dan "hoe kun je dan met ons praten"...? Na een korte stilte volgde er... "jullie riepen mij".

Omdat de ongein al een kwartier gaande was, en ik nog steeds wist dat het onzin was (en er geen zin meer in had) drong ik aan het gesprek te stoppen. Toen kwam 1 van de jongens nog met een vraag "wil je met ons op de foto"... Het antwoord was "ja"... Vervolgens de vraag wil je tussen hans en miep in gaan zitten, het antwoord was weer "ja".

1 Van de aanwezige pakte hierop zijn telefoon en begon te filmen (ipv fotograveren), na een filmpje van 1 minuut (er viel niks te zien op het filmpje) werd besloten het contact te verbreken. Er werd afscheid genomen.

Natuurlijk zou ik de Marokkaan niet zijn als ik het filmpje gelijk moest zien, ik heb het filmpje zeker 4 keer bekeken, maar er geen ruk op gezien!
De avond is verder heel normaal verlopen, en binnen no time was iedereen alweer vergeten wat er was gebeurd.De volgende dag ging de telefoon, het was de filmer, of ik even naar hem toe wou komen. Zogezegd zo gedaan... Ik moest het filmpje nog eens bekijken van hem, ik schrok wel een beetje, ik was het namenlijk helemaal vergeten. Maar goed, zo gezegd zo gedaan, weer het filmpje bekeken en niets kunnen constateren.

Toen zei hij kijk nog eens, en druk dan op stil.... En ja hoor, geloof het of niet, maar wallah tussen hans en miep zat een klein meisje, met 2 vlechtjes! Als je het filmpje keek, zag je niets, maar telkens als je op still drukte zag je duidelijk een klein meisje tussen hun inzitten, ik schrok me dood, en kreeg bijna ter plekke een hart verzwakking!

09-03-2010, 09:03

Citaat door Faicell:
4 Jaar geleden, zat ik met een groep Hollandse jongeren in een huis.

Uit verveling, en vanwege het feit dat ik niet in het glaasje draaien gebeuren geloofde werd er voorgesteld glaasje te gaan draaien.

Het was heel simpel, (vandaar dat het in mijn ogen nog ongeloofwaardiger was) iemand pakte 1 glas met een paar druppels water erin, 1 potlood/pen en 1 vel papier.

Het vel papier werd in 38 stukjes gescheurd, 26 stukjes voor de letters a tm z, 10 stukjes voor de getallen 1 tm 0 en vervolgens nog 2 stukjes waarvan 1 het woord nee kreeg, en 1 het woord ja. Vervolgens werd alles in een alfabetische cirkel gelegd. De getallen 1 tm 0 erachteraan, en tot slot de papiertjes met als tekst "ja" en " nee" .

Het glas werd ondersteboven(er zaten een paar druppels water in, die hadden als doel de tafel wat gladder te maken) neergezet, de gordijnen gingen dicht en er werden enkele kaarsen ontstoken verder stonden er nog een klein licht in de woonkamer aanm En vervolgens moest een ieder van de aanwezige (we waren met ongeveer 8 personen ) een vinger op het glas leggen.

Vervolgens begint er iemand met de vraag "is daar iemand" en (als er iemand is) schuift het glas naar "ja". Omdat er 8 vingers op het glas zaten was ik overtuigd dat het klinklare onzin was en dat het glas gewoon door 1 of meerdere van de aanwezige werd geduwd, doch liet ik het glas niet los.

Na contact gekregen te hebben met " iets/iemand" van de andere kant konden vragen beginnen.

Hoe heet je was de eerste vraag die door iemand gesteld werd.... A N N E

Vervolgens op welke leeftijd ben je gestorven..... 10 (er kwam geen jaar achter)

Na tal van andere nietsbeduidende vragen, ik wist immers dat het onzin was dus hoefde ik die idiote vragen niet te onthouden. Besloten we het gesprek te beindigen.

Ik weet overigens nog dat iemand vroeg.. "waar ben je" ... Het antwoord was " dat weet ik niet". Vervolgens werd er gevraagd, hoe ziet het er daar uit.. het antwoord was: "ik zie hier niks, ik hoor hier niks, ik voel hier niks".

Vervolgens was de vraag dan "hoe kun je dan met ons praten"...? Na een korte stilte volgde er... "jullie riepen mij".

Omdat de ongein al een kwartier gaande was, en ik nog steeds wist dat het onzin was (en er geen zin meer in had) drong ik aan het gesprek te stoppen. Toen kwam 1 van de jongens nog met een vraag "wil je met ons op de foto"... Het antwoord was "ja"... Vervolgens de vraag wil je tussen hans en miep in gaan zitten, het antwoord was weer "ja".

1 Van de aanwezige pakte hierop zijn telefoon en begon te filmen (ipv fotograveren), na een filmpje van 1 minuut (er viel niks te zien op het filmpje) werd besloten het contact te verbreken. Er werd afscheid genomen.

Natuurlijk zou ik de Marokkaan niet zijn als ik het filmpje gelijk moest zien, ik heb het filmpje zeker 4 keer bekeken, maar er geen ruk op gezien!
De avond is verder heel normaal verlopen, en binnen no time was iedereen alweer vergeten wat er was gebeurd.De volgende dag ging de telefoon, het was de filmer, of ik even naar hem toe wou komen. Zogezegd zo gedaan... Ik moest het filmpje nog eens bekijken van hem, ik schrok wel een beetje, ik was het namenlijk helemaal vergeten. Maar goed, zo gezegd zo gedaan, weer het filmpje bekeken en niets kunnen constateren.

Toen zei hij kijk nog eens, en druk dan op stil.... En ja hoor, geloof het of niet, maar wallah tussen hans en miep zat een klein meisje, met 2 vlechtjes! Als je het filmpje keek, zag je niets, maar telkens als je op still drukte zag je duidelijk een klein meisje tussen hun inzitten, ik schrok me dood, en kreeg bijna ter plekke een hart verzwakking!09-03-2010, 09:24

Citaat door Jidjies_N_Asl:


Dat dacht ik ook toen ik het filmpje zag..

09-03-2010, 13:27

Citaat door taourirtboy18:
ik vroeg me af wie heeft weleens een djinn ervaring gehad zou graag er meer over weten want heb zelf eens een zwarte kip in mijn kamer zien lopen en als ik licht aandeed was het weg en als ik het uitdeed verscheen het weer ik ben toen ashadoe gaan lezen tot ik sliep en het heeft geholpen geen last meer van gehad sindsdien09-03-2010, 14:22


Enna Allaha hoea elhaqoe mobien..

15-03-2010, 16:51
sallam mo3alaykom warahmatollah,

ik heb veel van die verhalen gelezen ja en wil zeggen dat alles bestaat en dat sobhana allah ta3ala alle tekens kan geven.
ik ben zelf ook ziek en ja je leven kan so op een dag er anders uitzien, ik las net iets over naar de eerste hulp rennen, ja dat is ook mijn geval, ik heb denk ik alle onderzoeken gehad die je maar kan noemen en ja er is niks zeggen de dokters, ik loop heel de dag met angsten en in paniek ren ik naar buiten als een gek. ik voel de raarste dingen in mijn lichaam die mijn leven belemmeren. als ik naar huis loop lijkt het net of ik de hel in ga, en so een angst heb ik voor alles, ik zeg jullie 1 ding en dat is inderdaad veel in je imaan geloven en veel roqia ook al is het moeilijk.

sallam.

15-03-2010, 21:41

Citaat door hansie:
selem,
ik heb zeker ervaring met djinns gehad. hij heeft ook een naam "bokabes'ik weet niet of je er ooit van hebt gehoord maar oulah ik kan je met zekerheid zeggen het is echt xxxxed up eng.
vroeger kwam hij echt veel bij me. hij komt meestal s'nachts als je gaat slapen. ze zeggen dat hij op een kat lijkt met een hoed en als je zijn hoed afpakt en hem recht in de ogen aan kijkt en dan zegt wil je me met rust laten dan zal hij je ook met rust laten. ik hoefde hem echt niet te zien oulah ik was in het begin echt bang maar ik kwam erachter dat het in de familie zat een paar familie leden van mij die hadden ook vaak een 'bezoekje'van meneer 'bokabes'. ik schrok me rot man.
maar als ik hem tegen kwam dan dan las ik altijd verzen uit de koran en dan ging hij ook weg. gelukkig maar
weet je hoe dat aanvoelt als hij bij je is, je valt bijna in slaap of je bent slaperig en dan wil je opeens opstaan ofzo of iets zeggen en dan voel je een hand op je mond of armen die je stevig vast pakken oulah het is echt eng en ik heb het zo vaak meegemaakt. ik wens het zelfs mijn ergste vijand niet.
ik kwam erachter toen ik ongeveer 15 was . ik ging slapen want ik had morgen school maar ik sliep toen met de deur open en het licht van de gang was nog aan ik viel bijna in slaap maar ik had mijn ogen nog een klein beetje open ik kon gewoon alles zien toen zag ik mijn moeder naar boven komen en ik wou wat tegen haar zeggen, toen ik mond open deed om wat te zeggen toen voelde ik een hand op m'n mond oulah ik schrok me dood ik dacht wat is dit dus ik probeerde op te staan en naar mijn moeder te gaan maar nee hoor het lukte niet ik werd stevig vastgehouden mijn armen en mijn benen. ik zal die dag nooit vergeten. ik begon van alles te zeggen allah akbar en verzen steeds maar weer en eindelijjk ging het weg. toen ik het mijn moeder vertelde zei ze dat ik had gedroomd maar dat zei ze om mij niet bang te maken en later kwam ik erachter dat het 'bokabes'was.
weet je hoe het voelt je bent eigenlijk in diepe slaap maar het lijkt net als of je helemaal niet slaapt alles ziet er hetzelfde uit precies hetzelfde heel vreemd hoor . een keer was het zo erg bij mij dat als of het mijn laatste nacht was die nacht ik hoorde niks maar het leek alsof iemand tegen me zei dit is je laatste nacht hier op aarde en ik ging recht op een tunneltje af heel vreemd en ik huilen en schreeuwen toen begon ik verzen op te zeggen heel lang en eindelijk ging het weg en werd ik wakker. na een tijdje als hij kwam kon ik mijn tenen bewegen en mijn ogen open te houden maar ik kon me niet bewegen maar goed dit was mijn verhaal ik weet het het is een lang verhaal maar je vroeg erom nou veel leesplezier
ik heb nog veel meer verhalen hoor
thalla
SubhanaAllah.. bij mij precies hetzelfde! vroeger toen ik niet bad etc toen kwam bokebas bijna elke nacht naar mij en geloof me dat wil je niet meemaken! ik wens het ook voor niemand.. het is echt erg

Pagina's : 1 2 [3] 4 5