Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Verdriet Eenzaamheid.....Pagina's : [1] 2

Camilla27
27-05-2002, 22:01


Eenzaamheid doordrongen van eenzaamheid. Geen armen om je heen, zo heel alleen. Niemand nabij die je kan troosten, je tranen kan drogen. Vrienden om mee te praten, maar niet voor heel dichtbij. Intens velangend naar iemand, die je echt begrijpt. Eenzaamheid als een tweede schaduw, die eindeloos lijkt. Verlangend naar de koestering, zoals een moeder en een kind.

Camilla27
27-05-2002, 22:19
Waarom huil je mama? Vraagt mijn dochtertje van 8 keer op keer, Vandaag wens ik dat ze er niet was, Dan hoeft ze niet te zien dat ik verdriet heb, Mijn kind...de reden van mijn bestaan. Vandaag ben ik weer even ingestort vooal toen mijn dochtertje mij op bed zag En vroeg mama waarom huil je.........

DutchSpanishMuslim
27-05-2002, 22:24
assalaam aleikoum camilla, en toch zullen wij ondanks de afstand alles doen wat in onze macht ligt je te steunen, wij, jouw broeders en zusters!!!

camjo
27-05-2002, 22:36
Origineel gepost door camilla27 Waarom huil je mama? Vraagt mijn dochtertje van 8 keer op keer, Vandaag wens ik dat ze er niet was, Dan hoeft ze niet te zien dat ik verdriet heb, Mijn kind...de reden van mijn bestaan. Vandaag ben ik weer even ingestort vooal toen mijn dochtertje mij op bed zag En vroeg mama waarom huil je......... Ik begrijp je...ik voel met jou en vele anderen hier op yasmina... Ik begrijp je...werkelijk...

Camilla27
27-05-2002, 22:42


has there ever been a time in your life, When you just needed someone to salk to? Someone to listen to your point of view? Without telling you right or wrong, or making judgments on you? Has there ever been a time in your life, When you just needed a hug? From someone who cares Who will just give you one because they care? Has there ever been a time in your life, When you needed to lean on someone?????? this is the day dat i need that one!!!!!!!!!!

Camilla27
27-05-2002, 22:50
Het doet pijn ik wil het uit schreewen!!!!!!!!!!! ik wil niet meer .ik kan niet meer...ik vraag me vaak af waarom??? YAREBI!!! waarom......je gaat door en door je wilt niet vallen.....ik mag niet vallen!!!!!!!! ik kijk naar mijn pracht en praal ook als ze slaap en dan lach ik en dan dank ik HEM.....YAREBY ik dank U voor dit mooie engel die mij op de been houd die me laat lachen op momenten dat ik verdrietig ben ze laat me weer bloeien en genieten van het leven maar dan dan komt het weer...ik kan het niet stoppen!!!!!!!! mijn hart zit vol verdriet en pijn dan denk ik weer ik kan het niet.......ik ga onder de douche staan en huil en huil niemand die me hoort of ziet...ik voel de hete stralen..hoe heter de stralen hoe harder ik huil ik wil het eruit gooien.......waarom !!!! doet het pijn!!!!!!!!!!!

Safira75
27-05-2002, 22:52
Mijn steun heb je in ieder geval! Voel je niet alleen!! Ik weet ook wat het is hoor- om je alleen te voelen met je verdriet. Wat iedereen ook zegt, hoe mensen je ook steunen. Uiteindelijk voel je je toch alleen. Maar als je later hierop terugkijkt, zal je trots zijn op jezelf. En ook je dochter op haar moeder. Dat je sterk bent geweest!! Hoe moeilijk het ook was. Ik ben alvast trots op je hoor!! S. ps: mocht je willen praten of whatever!! Just let me know!

PABLO_ESCOBAR
27-05-2002, 22:58
Origineel gepost door camilla27 Eenzaamheid doordrongen van eenzaamheid. Geen armen om je heen, zo heel alleen. Niemand nabij die je kan troosten, je tranen kan drogen. Vrienden om mee te praten, maar niet voor heel dichtbij. Intens velangend naar iemand, die je echt begrijpt. Eenzaamheid als een tweede schaduw, die eindeloos lijkt. Verlangend naar de koestering, zoals een moeder en een kind. Wees niet bedroeft maar heb vertrouwen in het leven Soms lijkt het zo zwaar en tril je op je benen Blijven geloven is niet gemakkelijk maar het is iets dat je moet Net wanneer je het niet verwacht komt geluk jou tegemoet Als een eindeloze tocht door de allesverterende woestijn Is je hart gevuld met herinneringen, verdriet en kwellende pijn Een verlangen naar schaduw om de hitte te ontvluchten Slechts hunkerend naar een plek om even uit te rusten Maar verdriet volgt geen schema en valt onverwachts aan Daarom moet je voorbereid zijn en sterk op je benen staan Geloof steeds in jezelf want daar schuilt je kracht Laat je niet beinvloeden niemand heeft je in z'n macht.

Camilla27
28-05-2002, 00:32
ik voel de pijn in mijn ogen voel verdriet in mijn hart door het leven bedrogen door het lot getart geknakt als een bloem die zonder water zat vergaan in de roem moe en afgemat

Camilla27
28-05-2002, 00:38
Het licht in mijn huis is de zon in mijn leven een ronkende kat die mij zijn liefde komt geven iemand die zegt dat die van je houd een arm om je heen van iemand die je vertrouwd een compliment vanuit het niets de gemaakte band van mijn lekke fiets kortom geluk kan simpel zijn van fantastisch mooi tot gewoon fijn(als je het geluk hebt)

Camilla27
28-05-2002, 14:25
Als je je eenzaam voelt en verlaten jouw omgeving zelfs gaat haten als je het ziet als een uitzichtloos bestaan omdat niemand met je is begaan Dan wordt het tijd voor een vriend die jij op dat moment verdient anders geraak je in de knoop en is er geen nieuwe hoop Dus aanvaard de steun van deze site hier zijn heel veel mensen bereid om dat stukje te geven wat jou sterk maakt omdat jij heel diep bent geraakt

Camilla27
29-05-2002, 00:52
Vaak wordt er gevraagd aan mij, Kun jij nog wel geloven, dankbaar zijn en blij? Met alles wat je hebt meegemaakt, Dat moet je toch ontzettend hebben geraakt! Dan kun je toch niet meer in 'iets' geloven? Dan kun je toch niets meer aan wie dan ook beloven? Dit kun je toch niet allemaal aan, Dit kan gewoon niet, hoe kun je nog zo in 't leven staan? Juist omdat ik Geloof dat ALLAH er is die mij begeleidt, Die mij in moeilijke tijden 'Zijn' handen toereikt! En weet dat ALLAH mij hier doorheen zal leiden, Kan ik mij nog steeds in alles 'verblijden'! Dankzij de kracht van ALLAH alleen, Sla ik mij door alle moeilijkheden heen! Juist mijn Geloof in alles wat mij raakt, Is de kracht die mij tot mijn personage maakt

Camilla27
29-05-2002, 01:15


WAAROM.......... als ik naar buiten kijk en de wolken zie drijven, waarom wil ik dan zo graag met ze mee? ver weg van hier, hier dus niet meer blijven! waarom wil ik dan mee naar de zee? als ik alleen wil horen 't ruisen van de bomen waarom wil ik dan eindelijk stilte verwerven als ik mij wil verbergen in mijn dromen waarom wil ik dan dat niemand 'dit' kan bederven? als ik helemaal opga in mijn verdriet, waarom is er dan bijna niemand die dit ziet? als ik juist vrolijk zijn wil en helemaal blij, waarom is er dan bijna niemand die dit deelt met mij? Ben ik nu echt zo moeilijk te begrijpen dan? Deze WAAROM's duren nu al weken lang! Waarom dit en waarom dat Ik ben het zelf zo ontzettend zat! Waarom kan ik niet zelf leren te genieten van al het goede? En wil ik iedereen maar voor alles 'behoede(n)'? Waarom zeg ik niet "en nu is 't over al dat geploeg!" IK ben IK en dat zegt genoeg!

Camilla27
29-05-2002, 01:58
LIEVE YEME LIEVE BEBE......... Onze lieve Yeme sterkste vrouw die er bestaat Niemand die haar ooit verslaat Wat er ook gebeuren kan In de armen van Yeme ben je nimmer bang De liefde die onze Yeme geeft Is liefde die alles overleeft Waar je ook zal gaan of staan De liefde van Yeme zal altijd bestaan (vergeef ons lieve Yeme) Een Bebe en een Yeme heb je nodig Een Bebe en een Yeme zijn nooit overbodig Ze leren je een hoop dingen in het leven Ze willen je zoveel liefde geven Maar soms lukt dat een Bebe en een Yeme niet En hebben ze veel verdriet Toch weten wij allen Een Bebe en een Yeme laten je nooit vallen (vergeef ons lieve Bebe)

Camilla27
29-05-2002, 15:29
Een Yeme is iemand die je baard. Die is voor ons heel veel waard. Je hebt je Yeme altijd weer nodig. Ook al is iedereen over bodig. You Yeme helpt je ze geeft je steun. En als het nodig is ook nog goede raad. Ook al word je zelf kwaad. Toch blijf ze voor ons paraat. Dat is nou onze Yeme.


Pagina's : [1] 2