Bekijk volle/desktop versie : story!!Pagina's : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

05-06-2002, 15:33
OK tot morgen hou ik je aan,

Ik moet trouwens morgen ook mijn stage verlag ingebonden en al inleveren iek en heb morgen ook nog theorie examen voor mijn rijles.

Dus ja ik ben ook weg doei doei nawal spreek je nog eens ok

05-06-2002, 15:36


MEID: IK WENS JOU VEEL SUC6 EN MOGE ALLAH JOU BIJSTAAN !!!
EN IK ZAL ZEKER NOG SCHRIJVEN MORGEN!

05-06-2002, 15:38
dAT ZIJN HELE LIEVE WOORDEN:

SCHATJE...LICHT VAN MIJN OGEN...


LIEVE SCHAT HE...DIE KARIM!!!!


BESLAMAAAAAAAAAAAAAAAAA

05-06-2002, 18:25
hey ben benieuwd wat deze dame in het verhaal van plan is te doen...dus uuhh....maak eht maar snel af

05-06-2002, 21:58Citaat:
Origineel gepost door Nawal19
dAT ZIJN HELE LIEVE WOORDEN:

SCHATJE...LICHT VAN MIJN OGEN...


LIEVE SCHAT HE...DIE KARIM!!!!


BESLAMAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aaaaaaaaaaaaaaaayyyyy zei iemand dat maar tegen mij hihihihihihihhi :melig:


Ciaaaaaaaaaaaaaaokes

06-06-2002, 08:52
Ik kon niet wachten. Telkens wanneer ik gebeld werd dacht ik dat hij het zou zijn. Mijn hart bonkte iedere keer. Helaas was hij het niet. Ik moet hem natuurlijk bellen, want dan weet hij dat de kust veilig is. Maar ik wou hem niet bellen, want dan gaat mijn zelftrots eraan! IK vind dat een jongen moet bellen!!! Mijn situatie is natuurlijk wel anders.....

Ik wachtte en wachtte maar op hem. IK besloot mijn nichtje te bellen uit marokko. Zij had vorige week examens en ik was benieuwd hoe het ging met haar..... Ik belde. In een keer nam er een vant op die ik niet eens ken. Ja, hallo. IK zei: soory, maar wie is dit? Zegt ie: ik ben Karim. Oeeeh die naam deed me meteen denken aan Karim. "maarre dit is het nummer van mijn nichtje". Wat raar?? Het gebeurd welleens vaker zei hij. OOh, smehli a sidi, zei ik. Wacht riep hij. Hoe heet jij?? Ik ben laila, zei ik en ik wou ophangen. Geef me je nummer zei hij.
Is ie gek geworden? Nee, je krijgt m niet. Waarom niet laila...jou stem klinkt als muziek in mijn oren ..ik wil je heel graag nog een keer spreken. Nee. Ewa zeg eerst waarom niet, zei hij. Oekan. klaar. beslamaa. Ewa, wat je wilt. Beslamaaaaaaaa.

Oeeeef wat een man. Hij wist natuurlijk dat ik uit Hollanda had gebeld. Hij bleef maar plakken. Eerlijk gezegd had hij een mooie stem...heel romantisch..maar hij bekijkt het lekker..Ikke heb mijn nummer niet eens gegeven aan mensen die ik ken...laat staan hij!

Ik had toch wel een beetje honger gekregen, dus ik besloot wat lekkers voor mezelf klaar te maken. Enne ik ging achter de tv zitten...zap, zap,zap helemaal niets op tv! Nederland3 was een documentaire bezig over Marokaanse meisjes die je steeds meer met surinaamse jongens ziet....wat een WalGelijK beeld is dat! Ze hebben wel gelijk, ik heb pas nog op het station een maroc girl gezien met een surinaamse. Hij zat aan der en zij vond het niet eens erg!!!!! Ik was echt geschrokken!! Ik dacht vandaar dar marokaanse jongens helemaal gek worden als ze een maroc girl zo zien. Jaaa, okee hun gedrag is ook niet goed te praten, maarre het ziet er toch echt niet uit!!!

In ieder geval. Mijn vader, moeder, broer en zus kwamen vandaag niet terug. Het was laat geworden. Ze komen morgen pas. Ik was wel een beetje bang geworden. Ikke zocht mijn boeken bijelkaar en ging in d e huiskamer zitten. Het was stil. Het was wel lekker die stilte daar niet van...maar ik was toch een beetje bang geworden. Piep, piep....een sms-je.....Er tekende een lach op mijn gezicht...

06-06-2002, 12:39
Het was Karim. Hij had gezegd dat hij over een kwartiertje zou bellen. Ik ging naar boven>>> ging op mijn bed liggen en legde de telefoon op mijn borst. het melodietje van Shakira maakte mij wakker uit mijn droom. Hoi, klonk zijn stem. Heey zei ik. Laila...ik wil je zien. Safie ik heb er genoeg van!!! Karim...je weet dat het niet kan. Het kan gewoon niet. Ja laila..je kan toch wel een uitzondering makewn voor mij??? Nee, dat kan niet. Laila..hij was stil. Wat is er karim? Ik kom jou hand vragen..ik weet gewoon dat jij goed voor me zal zijn. Jij bent de perfectste vrouw voor mij. Ik zat te denken aan de woorden van mijn moeder over dat ik noiit iemand zal vinden. Dat meende ze niet hoop ik...dat zei ze alleen om haar woede op mij af te reageren. Mijn moeder was toch wel goed voor mij, ondank dat ze mij sloeg. Ze heeft me geod opgevoed over hoe een meisje zich moet gedragen. Ik gedraag me goed..alleen ouders zijn zo wantrouwerig. Kom je een uurtje te laat denken ze dat je met weet ik veel was.

Met valentijnsdag vond mijn vader een kaartje van mij in mijn tas.....zo' n boomerang kaart van school. Er stond op>> ik wil nie met jou gezien worden.....Mmmm hij nam het een beetje verkeerd op. MIjn broer had die expres in mijn tas gedaan om mij te plagen. Toen mijn vader met dat kaartje kwam aanlopen, dacht ik>>> shit mijn hoofd gaat er weer aan!!!!! Yaaaaaaaaaa rabie wat een crisis!!!

06-06-2002, 12:40
Jullie weten wel dat dit een verhaal is dat ik heb afgemaakt van iemand anders.....en die had talent in het schrijven>>>>Ik wou dus een leuk vervolgje schrijven....hoop dat jullie hebben genoten!!!

06-06-2002, 12:45
jE GAAT TOCH WEL VERDER OFNIEE???

06-06-2002, 12:54
DAT LIGT AAN JULLIE REACTIES>>>>>>POSITIEF;DAN WEL.....ZONIET>>>>GEEN VERVOLG!!!!BESLAMAAA MEIDEN!

06-06-2002, 13:05
Ewaa mijn stem heb je al....Je moet zeker doorgaan...Alleen je moet ze niet meteen laten trouwen want als ze eenmaal getrouwd zijn wordt het saai hhihihihiih yeh shetan ikke :melig:......Veel SuCZeZzzzz


Ciaaaaaokes

06-06-2002, 13:08
Hahahaha, is goed schatje...ik zal eraan denken!!!!


Tot sooooooooooooooooooooo

06-06-2002, 14:43


Mijn ouders kwamen de volgende dag heel vroeg. Mijn moeder kwam schreeuwend binnen...we staan al een uur voor de deur en jij komt rustig aanlopen..?!?!? ..het is al 8 uur s' morgens!!! Geen ontbijt...je denkt niet eens aan je ouders dat ze wel honger zouden hebben na een lange reis. Oeeffffffffff, komen ze weer met hun gezeik. Het was gister lekker rustig. Ze ging de keuken binnen en ze was stil van haar gezeik>>>> want ze zag dat alles klaar stond: KOffie, thee, melwie , honing boter en nog veel meer!!! Ze draaide verbrijsterd om en keek me aan>>Sie hmar met, zei ze lachend. Benti...sorry dat ik zo tegen je uitviel....ik ben moe en ik heb gezien je nichtje hoe gastvrij ze was en ik werd jaloers. Maar kennelijk heb je ook wat van haar. Gasek deba 3ir razel, zei ze lachend tegen me. NOu jaa, zij veranderd ook snel van gedachten. Was wel leuk om te horen , maar ik deed heel erg ongeintereseerd. Ik ging naar boven en mijn zus volgde me. Wat heb je uitgevoerd dat je alleen was?? Vertel op... Ik keek mijn zus met een scheef gezicht aan...wat bedoel je?? Ik zie dat je helemaal straalt....en je was nog wel zooo ziek! Ik ben allang beter zei ik tegen haar. En jij: Heeft Faisel je hand gevraagd???hahahah, ik lachte erachteraan. Mijn zus keek me betreurd aan. Wat is er schatjee?? Hij gaat volgende week verloven. Wat, echt!?!?!? Met wie??? OOh een ordinaire straatmeid! Neeee, hahaha je liegt. Jawel..ik meen het enne zij is lelijk als de pest. Dat kan niet. Ik geloof je niet . Faisel is een knappe man en hij heeft een hekel aan springerige types....dus geen straatmeid voor hem hoor! AAAAAAaagh wat jammer nou...en jij wou nog graag met hem trouwen!! Niet waar, ik hoef hem niet, ik haat hem!! Ik had medelijden met mijn zus. Ik weet wel dat het pijn doet.

06-06-2002, 20:58
VERVOLG VERVOLG VERVOLGGGGGGGGGGGGGGGG
He Nawal je hoeft nie te vragen of je door moet gaan. Je moet gewoon doorgaan het is leuker als je een verhaal gelijk doorleest zonder reacties er tussen. Dus meid keep up the good work. :duim:

Ik hoop dat je snel verder gaat!!!!!!1

Beslammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

07-06-2002, 19:07
ik wil zo snel mogelijk vervolg ik kan niet wachten het is zo mooi
ik wil weten wat er gaat gebeuren het is zo spanned

Pagina's : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9