Bekijk volle/desktop versie : story!!Pagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

30-05-2002, 12:51
ik zat al te denken....waar heeft zij het over????

30-05-2002, 14:57


hey.......ik vind het wel een goede verhaal....alleen ik kan het niet echt meer volgen doordat eerst word ze geslagen en dan opeens niet meer ofzo...maar ja....okez....ik hoop dat iemand nog een vervolgje gaat schrijven ...want ik ben ook inderdaad beniewd wat de reden was dat haar vader haar niet heeft geslagen???

04-06-2002, 16:05
ik denk dat haar vader haar niet heeft geslagen omdat misschien iemand om haar hand komt vragen
maarja kan ook wat anders zijn

04-06-2002, 21:02
Waaaaaaaaaaaaaaa ye vaagheid allemaal

Ciaaaaaaaaokes

05-06-2002, 10:09


Haar vader keek haar alleen aan. Huh dacht ze. Net schreewde hij nog dat ik naar huis moest komen...en NU kijkt hij me alleen nog maar aan. Hij keek heel erg bedroefd.Je kon zien dat hij gehuild had. Baba wat is er? vroeg ik hem. Ik kon zien dat er wat was, maar wist niet wat! Mijn moeder kwam naar binnen lopen. KOm naar boven jij, zei ze tegen mij. Ik volgde mijn moeder. Wat is er???vroeg ik haar toen we de kamer inkwamen. Je vader...je vader heeft net een telefoontje gekregen uit Marokko. Je opa is net gestorven. Wat?!?!?nee dacht ik. Ik was gek op mijn opa. Ik begon te huilen. Mijn moeder trooste mij. Dat was weer voor het eerst sinds jaren dat mijn moeder mij in haar armen nam. Ik begon heel hard te huilen. :traan2: Mijn moeder begon ook te huilen. Toen we uitgehuild waren ging zij naar haar kamer en ik bleef op de mijne. In een keer ging mijn telefoon. Ik keek en zag dat het een geheime oproep was. "Allo, wie is dit"? Ik kreeg maar geen antwoord. In een keer hoorde ik een mannelijke stem: "Allo is dit....????

05-06-2002, 10:37
neeee, het was de vriend van mijn broer. Hoe in godsnaam komt hij aan mijn nummer??? Hoe kom je aan dit nummer? vroeg ik hem kwaad. Ehhm..ik had m van je vriendin gekregen die net met jou was. Wat?!?!?!?! Nee dat kon die xxxxxmij niet aandoen. Ik had nog duidelijk NEE gezegd waar ze bijstond!!! Niemand op deze wereld is te vertrouwen. Wat moet jij met mijn nummer? Luister Laila...ik moest je gewoon spreken, anders zou ik gek worden. Ik zag je net en mijn hart ging meteen tekeer. A willie, wat is dit. Dit moet er nog eens bijkomen. Ik zei hem dat hij mij niet meer moest bellen, want anders zou ik in problemen komen. Wacht! riep hij. Ik geef je mijn nummer en wanneer je denkt dat het veilig is, bel je me en dan zal ik je terugbellen, okee?? Hij gaf me zijn nummer en ik schreef het op. Ik hing op. Yaa rabie wat heeft hij een mooie stem. Maar ik geloofde hem niet. Was hij een player. Wou hij me voor gek laten staan? Ik was een stevige bimbo en mijn moeder zei me dat ik nooit iemand zal vinden......Hoe kan een jongen mij dan ineen keer wel zien staan??? Ik wist niet wat ik moest denken of geloven en ging op bed liggen en sloot mijn ogen. Ik werd wakker van mijn zus die binnen kwam lopen. Heb jij mijn lippenstift gezien, vroeg ze mij. Wat?????? lippenstift???? ben je nou helemaal van de konijnen besnuffeld? Onze opa is pas overleden en jij gaat met lippenstift lopen? Ze3ma jij bent de oudste en zou dat moeten weten ! hahahah, lachte ze...denk je dat die ouwe mij intereseert? Ya rabie, hoe kan je nou zo koel doen? Het is onze opa. Ze liep met haar schouders ophalend verder. Ik sloot mijn ogen weer en droomde van...............

05-06-2002, 10:39
Vinden jullie het leuk en zal ik verder vertellen....of denken jullie vanne:Houd je bek en ga wat zinnigs doen?????laat het me weten , okeeeeeeeeeee mensen???

05-06-2002, 10:56
Ja ga door het begin net leuk te worden.

masalaam
leila

05-06-2002, 11:13
selaam,

Yes for sure! ga door yoh.

Ik vind het echt wel interresant om te lezen, dus maak er iets 'GOEDS'van, ok.


Bye bye

05-06-2002, 11:27
Ik droomde van hem...van zijn mooie stem. Hij was een mooie jongen..te mooi om waar te zijn. Ik werd ineen keer wakker van geschreeuw. ik schoot omhoog en ging vlug kijken wat er was. Mijn moeder....ze stond beneden aan de trap te schreeuwen dat ik niet de hele dag in mijn kamer moest rouwen. Dat ik maar eens wat eten moet klaar maken. Ik had geen trek. Mijn vader zat echt zielig in de huiskamer voor zich uit te staren. Ik had medelijden met hem. Hij scheld me uit, hij slaat me en toch heb ik medelijden met die man. Hij is mijn vader en zal altijd mijn vader blijven , ongeacht wat hij me ook aandoet! Ik ging koken. Mijn moeder kwam de keuken in...mmmmh wat ruikt het lekker, zei ze. Wat?? Mijn moeder die mij een compimentje geeft??!?!?! Yallah serbie..k en je vader hebben honger. Na een uurtje ongeveer was alles klaar: Het avondeten met salades en alles erop en eraan. Ik was echt heel energiek vandaag. Mijn moeder was trots op me. Ik ging niet meeeten, ik had gezegd dat ik een belangrijk werkstuk had, dat ik af moest maken en vloog naar boven en plofte neer op mijn bedje. Ik werd weer gebeld. Dit keer was het mijn vriendin. Ik zette mijn telefoon uit. Daaag ik ga echt niet met haar praten! Zij gaat mijn nummer lekker uitgeven en ik moet dat maar accepteren?? Ik praat nooit meer met haar. Ik zat te denken en te denken en ik viel in slaap. Toen ik wakker werd zag ik dat ik niet eens mijn kleren uithad gedaan...ik was in slaap gevallen. Vandaag was het zover....mijn vriendin Jamila, esma en ik hadden afgesproken om vandaag naar Breda te gaan. Mijn ouders wisten het natuurlijk niet. Ze denken dat ik op school zit. Ik heb vandaag toch maar een paar uurtjes college en ik neem de aantekeningen wel over van een meid uit mijn klas! Ik dacht..ik moet me zo goed mogelijk kleden. Ik ging voor die kast staan en bleef lang treuzelen.....Hoe kan ik in godsnaam zoveeeeeel kleren hebben....maar er niets is dat ik nu kan aandoen??? Wat een crisis. Ik deed mijn blauwe capri-broekje aan en een lichtroze truitje daarboven. Het stond echt leuk...ondanks alle vetrolletjes die je zag! Ik liep rennend naar beneden. Mijn ouders sliepen nog. Ik wil geen mascara en of andere troep op! Dus ik was snel klaar. Mijn vriendinnen stonden al bij de bushalte toen ik kwam aanlopen. Heeeeeeeey, ahlan. we gaan vandaag een leuke dag beleven." zekers", zei ik. We gingen de bus in. Esma zat naast jamila...enne ik liep ietsje verder om te zitten, maar er was geen plekje vrij....behalve naast.............????

Ik wreef in mijn ogen en keek nog een keer. Ja ik had het goed gezien. De neef van de vriend van mijn broer zat daar. Hij wenkte me aan. Ik deed alsof ik dat niet zag en bleef staan.

Toen we uitstapten kwam hij naar me toe lopen. Heey, hoest met je? ehh, het gaat, el hamdo lilah. Wat zie je er mooi uit! Soekran, zei ik verlegen. Ga je ergens heen? Ja, naar breda met mijn vriendinnen. Hij keek opzij naar esma en jamila. Zij lachten allebei naar hem. IK ga toevallig ook naar mijn tante die in Breda woont, antwoordde hij. Das toevallig , zei ik. In een keer zagen we dat de trein al was gekomen....en we gingen rennen naar de trein...

05-06-2002, 11:43
WajooW...de trein zat helemaal vol. Ik zag dat er twee plekjes over waren. Ik ging zitten en ik draaide om om esma en jamila te roepen, maar achter me zag ik alleen hem. Hij ging tegenover me zitten. Jeetje...wat nu? Hij lachte naar me...hahah, zijn wij ze lekker te snel af! ik lachte terug. Wajooooow, wat is hij mooi. Al helemaal als hij lacht. Ga je naar het centrum van Breda?? Jaa. Het is daar heel gezellig en leuk..enne ik wil je wel een rondleiding geven als je wilt. Ik ben daar altijd met mijn neefjes en vrienden. Nou nee, ik ga met mijn vriendinnen..snap je? Ja..ik snap het. Maarre je hebt mij niet gebeld?? Je zou me bellen, toch? Jaa...sorry maar ik had het te druk gister. Enne ik wou het gister niet door de telefoon zeggen..maarre mijn mijn..opa is overleden. Baraka fe rasek..zei hij tegen me. Hij keek me echt lief aan. Zo lief dat ik smolt van binnen. Wat ben je mooi, zei hij weer. Gelukkig zei hij het in het marokaans...want er zaten twee oudjes naast ons die ons aankeken aslof we een stelletje waren. Het zou wel leuk zijn....hij en ik een stelletje..maarre nee, nee laila denk aan je reputatie. Hij bleef me aankijken...ikke snel de Metro grijpen en doen alsof ik lees.

05-06-2002, 12:05
In een keer hoorde ik : "Station Breda". Nu al?? Ik stond op en hij ook. Weet je wat zo gek is...zei hij. JIj weet nog niet eens hoe ik heet. Je hebt me niet eens gevraagd...ben je daar niet benieuwd naar?? Ehm, jawel hoor. Hij lachte...ik ben Karim. Matscharfin a Karim, zei ik. Ik riep mijn vriendinnen....wacht a heksjes. Ik rende achter ze aan. Wie was dat??? vroegen ze in koor. Ze gingen allebei lachen. Het is niet wat jullie denken meiden. Het is gewoon het neefje van de vriend van mijn broer! Jaaaa jaa. Oke, meiden...wat willen jullie nou eigenlijk horen??? Zeg dat je helemaal stapel op hem ben....want dat kunnen we zien lailaa!! hahaha. Nou dat zijn toch wel wat voorbarige conclusies meiden, vinden jullie ook niet? Kom...kom zidoe...we moeten niet al te lang weg blijven.

Bij de kiosk stond ik in de rij om wat te drinken...jamila en esma wouden niet en gingen bij de roltrap staan wachten. Ik voelde een hand op mijn schouders. ik schrok me dood!. Ik draaide me om en het was Karim. Wil je wat drinken? Ja ehh..ik wou een cappucinno nemen. okee, ik wil er ook een. Dan gaan we samen wat drinken, aangezien we elkaar toch niet gaan zien vandaag. Maarre mijn vriendinnen..ik draaide me om om ze te roepen..enne ik zag niemand meeer...a willie hebben ze mij in de steek gelaten.

05-06-2002, 12:26


JA OF NEE , MENSEN...............EERST REAGEREN EN DAN PRODUCEREN...DAN ZAL IK DUS HET VERHAAL VERDER AFMAKEN!


OKEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BESLAMAAAAAAAAAA

05-06-2002, 13:12
AANGEZIEN ER NIEMAND REAGEERT......BEN IK HELAAS VERPLICHT OM TE STOPPEN....DUS ANDER KEER BETER MENSEN!!!!!

05-06-2002, 13:16
Ja leuk ga verder. je heb talent.

masalama
leila

Pagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9