Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : help, ik heb een jurk nodigLZN
26-05-2002, 23:35


help, help Ik heb binnenkort een bruiloft, ben op zoek naar een mooie marokaanse jurk het liefst een donkere kleur en graag een mooi model niet van een paar jaar uit, het liefst nieuwe collectie. ik wil hem huren, prijs komen we wel uit. of evt. een mooie gala jurk wie oo wie kan mij helpen je kan mij mailen op bouichejd@wanadoo.nl alvast bedankt voor de moeite :zwaai:.

OUIDAD1
27-05-2002, 09:07
hoi, ik kan je niet helpen bij een maroc jurk,maar wel bij een avondjurk. Ik ben onlangs verloofd en ik had toen een prachtige lila baljurk aan. Hij is strak van boven.heel lang mouwen die wijd uit een lopen naar de polsen.en van onder is de jurk bol...je krijgt er naruurlijk een hoepel bij......ik ben de enige die hem tot nu heeft gedragen...al moet ik wel zeggen dat er wel door een aantal meiden een beroep op is gedaan om hem van me te kopen(maar dat weet ik nog niet zeker).....het is ongeveer maat 36/38......en zowel te huur als te koop................. laat ff weten al je interesse hebt.

CAMILLIA_3
29-05-2002, 13:41
selaam dkr001aa, Ik kan je wel helpen aan wat adresjes: Voor mooie marokkaanse jurken en accesoires enz kun je terecht bij: BAB MARRAKECH Jan van Galenstraat 108 1056 CE AMsterdam je kunt er volgens mij ook huren. Dáár ga je zeker wel iets leuks vinden en de nieuwe collectie is ook binnen dús wat let je, waar je ook mooie avond jurken kan vinden maar wat wel een tikkeltje dúúr is, is LA PERLA in amsterdam je kunt het vinden in de PC Hoofdstraat het is pas verbouwd dus het valt wel op, je kunt er voor van alles terecht: Zwemkleding accesoires avondkleding Vrijtijdskleding (wat je in dagelijks leven draagt) enz enz en die kleding is zo mooi gewoon even kijken, ik weet niet waar je woont maar dan pak je gewoon de trein ofzo, toch? Nou lieverd ik hoop je voldoende te hebben geholpen, laat je me even weten of je iets leuks hebt gevonden! Beslema groetjes Camillia_3 :zwaai:

Frejolito
29-05-2002, 14:35
sorry soorry sorry Ik weet het excuses maar mijn zussen zijn ook altijd zo bezig met jurken dussss

Samah
20-11-2002, 20:00


Meskina! Sorry hoor maar dat vraag je toch niet op internet aan mensen die je niet kent! En helemaal niet als het om een marokaanse jurk gaat ze hebben iemand anders ermee gezien en dan zien ze jou weer met de zelfde jurk ziiieeellliiggg!! Snap er niks van in Marokko willen ze de topmodel uithangen met hun h/m kleding, maar ze zijn wel te gierig ofzo om een marokaanse jurk te kopen! En trouwens de mensen die marokaanse jurken uit marokko zijn neem ik aan niet gek om die zomaar aan iemand uit te lenen! Ik zou zeggen vraag vriendinnen ofzo of ga er naar op zoek desnoods in Beverwijk. A Ibaddela waar gaat dit naartoe, nog effe en ze vragen of iemand een pushup bh of string voor ze te leen heeft. :lol:

ask_me
20-11-2002, 23:12
hier zijn we weer ,,,,, jurk??? iets om te lachen of om te huilen :confused:

Al-Afrah
17-05-2008, 21:24
ik verhuur jurken..:D itresse pm me;) of check>>>http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1969913

Lynn
18-05-2008, 00:07
het is een 2002 topic :giechel: of zie ik dat verkeerd

Umm_Rayaan
18-05-2008, 00:09
ik heb er veel voor je zie mijn link daar staan voorbeelden

Lynn
18-05-2008, 00:13
Vind het grappig wollah, kijk na haar datum links boven, dan zie je dat hij van 2002 is

mizzapart
18-05-2008, 02:03
Meskina! Sorry hoor maar dat vraag je toch niet op internet aan mensen die je niet kent! En helemaal niet als het om een marokaanse jurk gaat ze hebben iemand anders ermee gezien en dan zien ze jou weer met de zelfde jurk ziiieeellliiggg!! Snap er niks van in Marokko willen ze de topmodel uithangen met hun h/m kleding, maar ze zijn wel te gierig ofzo om een marokaanse jurk te kopen! En trouwens de mensen die marokaanse jurken uit marokko zijn neem ik aan niet gek om die zomaar aan iemand uit te lenen! Ik zou zeggen vraag vriendinnen ofzo of ga er naar op zoek desnoods in Beverwijk. A Ibaddela waar gaat dit naartoe, nog effe en ze vragen of iemand een pushup bh of string voor ze te leen heeft. :lol: idd, ze zijn vies hier.