Bekijk volle/desktop versie : Bestuur



26-03-2006, 03:47
In wat voor land zouden jullie het liefst willen leven?

Sharia of democratisch?

En waarom?

26-03-2006, 07:26


Wie de democatie boven de sharia verkiest heeft kufr begaan!!! Dit is heel simpel uit te leggen. In de tijd van de profeet vrede zij met hem werden beelden aanbeden door kuraish en hij vertelde hen dat niet te doen terwijl zij wel in God geloofde als enige. Dus zij hadden tawheed in Roeboebiya {heerschappij} maar zij hadden shrik in tawheed al Uloehiya {aanbiddingen} en dat maakte ze kuffaar en de profeet besteed het met de zwaard.

In deze tijd en plaats worden goden niet meer vereerd maar hebben mensen een systeem als god vereerd. Zij geloven dat daar alle oplossingen in zitten en zoek daarin hun recht, zij geven rechten die Allah de mensen niet heeft gegeven en ontnemen rechten die Allah de mens wel heeft gegeven. Zij verplichten de mens wat Allah de mens heeft verboden en zij laten de mens vrij in het geen Allah ons heeft verboden dit allemaal omwille van DEMOCRATIE. Zij hebben democratie dus tot God verheven.

De eerste shahada {la ilaha ila Allah} is verdeeld in twee. La ilaha en ila Allah, als we kijken naar het eerste gedeelt dus la ilaha is dat grof vertaald er is geen god. Jij getuigt dus als eerst er is geen god en dan pas erken je Allah als enige {d.m.v. ila Allah, behalve Allah} indien jij de eerste deel wilt praktiseren zou je dus ongeloof moeten tonen aan alle andere valse goden zoals op dit moment democratie. Wat je ontkent alle valse goden d.m.v. la ilaha en dan pas erken je Allah als enige d.m.v. ila Allah.

Laat het dus een waarschuwing zijn voor de mensen die beweren dat de rechten en plichten het best zijn geregeld in een democratie. Hoe kan nou 51% beslissen over 49% en dan nog zeggen dat democratie stem van de volk is. Hoe zo zijn er dan dagelijks demonstraties tegen hun eigen regeringen als democratie de stem is van hun volk. Hoe kan het zo zijn dat Allah de man voor een vrouw heeft geschapen en andersom en zij de homo's accepteren. Hoe kan het zo zijn dat men mag vreemd gaan en een vrouw als handels {sex} object ziet. En zo zijn er nog zoveel punten die het islamitische hart niet wil accepteren die democratie bezit, ze vermoorden zelfs mensen omwille van democratie en vallen landen binnen. Geloof je nog steeds niet dat ze democratie tot god hebben vereerd.

De profeet vrede zij met hem kreeg openbaringen van boven maar toch vroeg hij de mening van zijn broeders en handelde hij er ook afentoe naar. Toen Abu bakr werd geconfronteerd met de mensen van riddae toen is hij eerst gaan overleggen met zijn vrienden. En zo is het dus een gewoonte in de islaam dat je overlegt tussen je mensen voordat je handelt. Het is dus geen democratie maar een sunnah. En de islaam kent geen democratie want de islaam is niet wat de mens wilt maar wat Allah wilt en is dat geen betere wil dan die van een sterveling. Hij heeft ons tevens geschapen en hij weet heel goed wat goed voor ons is en wat niet goed voor ons is.

Pas dus op voor het toevlucht zoeken bij democratie mijn geliefde broeders en beste zusters.

26-03-2006, 16:39
Stemmen voor Democratie is pure baatil (valsheid) en heeft geen plaats in de Islam; helaas zijn sommige zogeheten moslims de dupe geworden van de mooie verpakking van de democratische verkiezingen, en zelfs achter de koeffar aanracen om dit valse systeem te verspreiden. Organisaties zoals MCB en Al-Muntada hebben zelfs geprobeert om het stemmen voor te doen als een religeus plicht. Deze groepen hebben de verantwoordelijkheid op zich genomen om de stemmen van Iblees (Shaytan) te zijn. Ze zijn de belofte die Shaytan aan Allah heeft gedaan aan het vervullen, en dat is om zoveel mogelijk van de kinderen van Adam mee te nemen naar de kuilen van de Hel. Vandaar dat Allah waarschuwt: "O gij die gelooft, volgt de voetstappen van Satan niet. Wie de voetstappen van Satan volgt die zal hij zeker onzedelijkheid(fah'sha) en boosheid(munkar) beyelen." (24:21)

Stemmen voor leden van het parlement moet niet klein gezien worden, wanneer deze parlementsleden eenmaal zijn gekozen zullen ze wetten maken die gebaseert zijn op pure kufr, die dan de mensen in de maatschappij worden opgelegd.

Moslims zijn per defenitie onderdanig aan de wil van Allah , vandaar dat wij uit moeten vinden wat de Islam zegt met betrekking tot stemmen en de gevolgen hiervan.

Al Hamdulilah hebben sommige moslims de tijd genomen om TAWHEED te bestuderen wat inhoud, het aanbidden van Allah alleen, zonder Hem deelgenoten toe te kennen in Zijn namen, atributen of bevelen; helaas is dit niet het geval bij het grootste deel van de mensen.

Het tegenovergestelde van TAWHEED is SHIRK (deelgenoten aan Allah toekennen), en Allah zegt: "Waarlijk, Allah vergeeft niet dat men iets met Hem vereenzelvigt, maar Hij zal al hetgeen daarbuiten staat vergeven, wie Hij wil. En wie iets met Allah vereenzelvigt, heeft inderdaad een zeer grote zonde begaan." (4:48)

Het is een integraal deel van het geloof van een moslim om Allah het alleenrecht te geven om wetten te maken, zolals een van Zijn namen Al Hakiem (De Wetgever) is. En Allah zegt: "De oordeel berust bij Allah alleen." (12:40)

Zodat de moslims in de Islam blijven, moeten zij refereren naar alleen de oordelen van de Islam zoals Allah zegt: "Maar neen, bij uw Heer, zij zullen geen gelovigen zijn, voordat zij u (profeet) tot rechter maken over al hun geschillen en in hun hart geen aarzeling vinden aangaande hetgeen gij oordeelt en zij zich geheel en al onderwerpen. " (4:65)

Het stemmen betekent, oordelen met mens-gemaakte-wetten, dit is oordelen met kufr, en Allah zegt: "Wensen zij het oordeel van onwetendheid? En wie is een betere rechter dan Allah voor een volk dat zekerheid van geloof bezit?" (5:50)

O Gelovigen in Allah , val niet in de valstrik van de verwerping van de Islam, blijf weg bij hun kufr op hun verkiezingen.

O dienaren van Allah vergeet niet dat de rechten van Allah boven de rechten van elke andere zijn. Iedereen die zichzelf afschildert als een wetgever, verkondigt dat hij gelijk aan Allah is.

O onderdanen van Allah volg het voorbeeld van de metgezellen (Sahabah) en onthul het kwaad van die groepen die beweren dat zij moslims zijn, maar de valstrikken van de Shaytan leggen.

O moslims, de geschiedenis heeft geleerd dat wanneer ook maar de koeffar het gezag over de moslims hebben, zij geen heiliheid of eer overlaten voor degenen die in Allah geloven.

O Oemmah van Mohammad (saw), vergeet niet de missie van de Boodschapper van Allah . Zijn (profeet) roep was naar acceptatie van Tawheed (aanbidding, onderwerping en gehoorzaamheid aan Allah alleen), en verwerping van Kufr.

In een tijd waarin het kwaad wijdversprijd is, zal de verlossing alleen verkregen worden door terug te keren naar de deen van Islam, en het volgen van het voorbeeld van onze Profeet (saw) en zijn metgezellen .

26-03-2006, 16:40
Het Islamitisch oordeel over democratie, 'vrijheid' en deelname aan verkiezingen

Om in staat te zijn een goed Islamitsch oordeel of standpunt te geven betreffende deze onderwerpen, moeten we een uitgebreid en correct begrip hebben van de werkelijkheid (Tahqeeq ul-Manaat). Aangezien de term Democratie een niet-Arabische term is, kan het niet geintroduceerd zijn door de Islaam of door de Arabieren (ook al zou het concept ervan wel bestaan kunnen hebben). Daarom moeten we kijken waar de term vandaan komt en erachter komen wat de betekenis ervan is. Volgens het Oxford Dictionary betekent de term: "Een vorm van regeren waarin de mensen bepalen wie die macht heeft en hoe hij deze macht dient te gebruiken." Bijgevolg is dat de mensen de bron van wetgeving zijn en zij ervoor kiezen wat voor wetten ten uitvoer moeten worden gebracht.

Een andere betekenis van de term Democratie (van oorsprong een Griekse term-Demokratia) is dat het "de wet voor de mensen, door de mensen" is. Met andere woorden, het is een systeem waarin de mensen wetgeven volgens regels die passen bij hun eigen verlangens. Daarom is democratie, of wij het nou leuk vinden of niet, niet alleen een vorm van raadpleging (Shoora), zoals de seculiere "moslims" (in werkelijkheid ongelovigen) beweren om zo hun koefr te rechtvaardigen, maar in eerste instantie is het een systeem dat de mensen toestaat om de bevelen van Allah (subhanaho wa ta'ala) te verlaten en zo hun eigen wetten in te voeren. En zo wordt het ook uitgelegd door de niet-moslims! Allah (subhanaho wa ta'ala) zegt in de Qor'aan:

فَلا وَرَبِّ& #1603;َ لا يُؤْمِن& #1615;ونَ حَتَّى يُحَكِّ& #1605;ُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَه& #1615;مْ ثُمَّ لا يَجِدُو& #1575; فِي أَنْفُس& #1616;هِمْ حَرَجً&#157 5; مِمَّا قَضَيْت& #1614; وَيُسَل& #1616;ّمُوا تَسْلِي& #1605;ًا

"Maar neen, bij uw Heer, zij zullen geen gelovigen zijn, voordat zij u (O Mohammed) tot rechter maken over al hun geschillen en in hun hart geen aarzeling vinden aangaande hetgeen gij oordeelt en zij zich geheel en al onderwerpen."
(sorat an-Nisa, aya 65)


وَمَا كَانَ لِمُؤْم& #1616;نٍ وَلا مُؤْمِن& #1614;ةٍ إِذَا قَضَى اللَّه&#161 5; وَرَسُو& #1604;ُهُ أَمْرً&#157 5; أَنْ يَكُون&#161 4; لَهُمُ الْخِيَ& #1585;َةُ مِنْ أَمْرِه& #1616;مْ وَمَنْ يَعْصِ اللَّه&#161 4; وَرَسُو& #1604;َهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالا مُبِينً& #1575;

"En het betaamt de gelovige man of vrouw niet, wanneer Allah en Zijn boodschapper over een zaak hebben beslist, dat er voor hen een keuze zou zijn in die zaak. En wie Allah en Zijn boodschapper niet gehoorzaamt, is zeker klaarblijkelijk afgedwaald."
(sorat al-Ahzaab, aya 36)

Het is moslims dus niet toegestaan om een mening te vormen over de goddelijke regels (al-Ahkaam ash-Shar'iyyah) van Allah. Het bekritiseren van een enkele wetgeving van Allah wordt beschouwd als Kufr Akbar, waarmee deze persoon zich uit de islaam plaatst, zoals Allah (subhanaho wa ta'ala) heeft gezegd:

وَمَا يَجْحَد& #1615; بِآيَات& #1616;نَا إِلا الْكَاف& #1616;رُونَ

"En het zijn alleen de ongelovigen die Onze tekenen verwerpen."
(sorat al-'Ankaboot, aya 47)

Ervoor kiezen om niet volgens de wetten en bevelen van Allah te leven is hierom dus volgens de islaam Kufr en afvalligheid. Moslims (en niet-moslims) hebben niet het recht om te wetgeven,omdat Allah (subhanaho wa ta'ala) de enige Wetgever is. Hij is al-Hakam (de Wetgever):

إِنِ الْحُكْ& #1605;ُ إِلا لِلَّه&#161 6; أَمَرَ أَلا تَعْبُد& #1615;وا إِلا إِيَّاه& #1615; ذَلِكَ الدِّين& #1615; الْقَيِ& #1617;مُ وَلَكِن& #1614;ّ أَكْثَر& #1614; النَّاس& #1616; لا يَعْلَم& #1615;ونَ

"De wetgeving berust bij Allah alleen. Hij heeft bevolen dat gij naast Hem niets zult aanbidden. Dat is de juiste godsdienst, maar de meeste mensen weten het niet."
(sorat Yusuf, aya 40)

Deze vers maakt deze zaak zo duidelijk als het schijnen van de zon op een onbewolkte middag. Degenen die uitnodigen naar democratie, moedigen aan tot shirk, kufr en een andere deen dan de islaam.Dit zijn allen grote vormen van afvalligheid. Democratie komt niet van islaam, en degenen die dat zeggen zijn Zindeeq (ketters). Zij verspreiden kufr als een vorm van islaam en zij zijn erger dan de oorspronkelijke Kuffar.

Om deze redenen is het worden van tweede-kamerlid of wethouder een nog grotere vorm van afvalligheid, omdat je dan actief deelneemt aan kufr en shirk en er volledig mee toestemt. Sommige seculieren, die beweren moslim te zijn, zeggen dat stemmen de enige manier is om een verandering te weeg te brengen of zelfs dat het de enige manier is om de islaam te implementeren. Ten eerste zijn zij leugenaars, omdat zij claimen dat zij de islaam willen implementen, tenzij ze daadwerkelijk niet weten wat islaam betekent. Ten tweede,moeten we nooit afwijken van het pad van de Selef (de geredde groep) door onze verlangens en eigen methoden te volgen die niet van de islaam zijn. Het doel heiligt de middelen niet, daarom kun je geen kufr en shirk plegen om vervolgens Allah (subhanaho wa ta'ala) te gehoorzamen! Allah (subhanaho wa ta'ala) zegt:

وَإِذَ&#157 5; رَأَيْت& #1614; الَّذِي& #1606;َ يَخُوضُ& #1608;نَ فِي آيَاتِن& #1614;ا فَأَعْر& #1616;ضْ عَنْهُم& #1618; حَتَّى يَخُوضُ& #1608;ا فِي حَدِيث&#161 3; غَيْرِه& #1616; وَإِمَّ& #1575; يُنْسِي& #1614;نَّكَ الشَّيْ& #1591;َانُ فَلا تَقْعُد& #1618; بَعْدَ الذِّكْ& #1585;َى مَعَ الْقَوْ& #1605;ِ الظَّال& #1616;مِينَ

"Wanneer gij degenen ziet, die Onze tekenen bespotten, wendt u dan van hen af, totdat zij een ander gesprek beginnen. En als Satan het u doet vergeten zit dan niet, nadat het in uw herinnering opkomt, met het onrechtvaardige (mushrikien, niet-moslims) volk bijeen."
(sorat al-An'aam, aya 68)

Hoe kunnen deze zogenaamde "moslim" kamerleden in het parlement zitten, terwijl de ongelovigen Allah's wetten en regels bespotten door wetten en regels, anders dan die van Hem, in te voeren? Het antwoord is heel simpel- omdat zij zelf ongelovigen zijn net als hen, alleen dragen zij moslimnamen. Het is niet toegestaan om te zitten met hen die democratie steunen of ernaar uitnodigen, of het als toegestaan beschouwen. En dit is heel duidelijk aangegeven in de bovenstaande vers.

Wat betreft het woord 'vrijheid', dit is als volgt uitgelegd: "Het recht of vermogen hebben om vrij te handelen, spreken of denken." Dit concept van vrijheid is geheel tegenstrijdig met de fundamentele regels van een moslim (onderworpene) zijn. De term 'moslim' is in tegenstrijd met vrijheid en persoonlijke verlangens, en de term geeft aan dat wij dienaren zijn en wij geen keus hebben in zaken waarover Allah (subhanaho wa ta'ala) en Zijn boodschapper hebben besloten.

"Vrijheid" is een vorm van Taghot (valse ilah) en moslims zijn verplicht alles te verwerpen wat wordt aanbeden, gehoorzaamt of gevolgd buiten Allah. Allah (subhanaho wa ta'ala) zegt:

وَلَقَد& #1618; بَعَثْن& #1614;ا فِي كُلِّ أُمَّة&#161 3; رَسُول&#157 5; أَنِ اعْبُدُ& #1608;ا اللَّه&#161 4; وَاجْتَ& #1606;ِبُوا الطَّاغ& #1615;وتَ

En voorzeker Wij wekten onder elk volk een boodschapper op (die zei), "Aanbidt Allah en vermijdt de Taghoet."
(sorat an-Nahl, aya 36)

"Vrijheid" houdt in dat je vrij bent van de bevelen van Allah en zo je eigen verlangens en lusten kunt volgen. Daarom geloven moslims niet in vrijheid, of het nou gaat om vrijheid van expressie, woord of van welke vorm van kufr dan ook. De Qoraish hadden een soortgelijk systeem als democratie, waarbij verschillende stammen bij elkaar kwamen om wetten te maken. Heeft de boodschapper Mohammed (sal Allahu alaih wa salam) ooit voor hen gestemd of een compromis gesloten met hen? Heeft hij deelgenomen aan hun parlement, politiekorpsen of hun leger? Het antwoord op deze vragen is vanzelfsprekend "NEE" voor degenen die begrijpen en op het Pad der Leiding zijn; daarentegen degenen die dit niet inzien zijn doof, dom en blind.

Als het gaat om verkiezingen, is dit de enige term waar de seculieren mee kunnen spelen. Het betekent, het kiezen van een leider of regeerder, wat in feite een plicht is in de islaam, zo lang de leider de wetten van Allah (de Shaee'ah) implementeert. Als we spreken over de verkiezingen van vandaag de dag, betekent het niet 'het kiezen van een leider die de islaam zal implementeren'! Hedendaags gaan de verkiezingen om het kiezen van een persoon die zal regeren met de verlangens van de meerderheid, en dus is dit kufr zoals democratie en "vrijheid".


Het is beter voor ons om een andere term dan "verkiezingen" te gebruiken, zelfs als we spreken over het kiezen van een Khaleefah. Dit om onszelf te onderscheiden van de ongelovigen (door niet hun termen te gebruiken) en om te vermijden dat er misconcepties en dubbelzinnigheid ontstaat over de term verkiezing.

Mijn geliefde moslimbroeders en zusters, weet dat democratie en "vrijheid" beiden vormen van Taghoet zijn, en het een voorwaarde voor een moslim is om deze te verwerpen en vijandschap aan hen te verklaren. Val niet voor de waswas (influisteringen van de Satan) van de seculieren die jullie oproepen om Imaan te verwerpen. Aanbid Allah zuiver door alleen Hem te gehoorzamen.

ذَلِكَ الدِّين& #1615; الْقَيِ& #1617;مُ وَلَكِن& #1614;ّ أَكْثَر& #1614; النَّاس& #1616; لا يَعْلَم& #1615;ونَ
"...Dat is de juiste godsdienst, maar de meeste mensen beseffen het niet"
(sorat Yusuf, aya 40)

26-03-2006, 16:53


helemaal mee eens

26-03-2006, 16:59
Een land bestuurd door de sharia!


Waarom? Lees de artikelen van de broeders hierboven.

Wa aleykoum assalaam warahmatu allahi,

26-03-2006, 22:03
Niet aanvallend bedoeld hoor.. Maar zijn jullie dan niet bewust aan het kiezen voor shirk door hier te wonen? Of laten de landen die door de sharia bestuurd worden niet makkelijk nieuwe burgers binnen?

26-03-2006, 22:06
ik weeet het niet...maar ik weeet wel dat ik inshallah na een land zou willen die door sharia bestuurd wordt maar ja kan niet...punt 1 heb ik geen mahram en punt 2 praat ik alleeen nederlands en daar kom je denk ik niet ver mee