Bekijk volle/desktop versie : Romantische ideeën om je huwelijk te stimuleren (voor de vrouw)



23-03-2006, 23:16

Romantische ideeën om je huwelijk te stimuleren (voor de vrouw)



Romantiek is een belangrijke factor voor geluk in het huwelijk. Tijd besteden aan passie en romantiek is een investering die bijdraagt aan een gelukkig en stabiel huwelijk. Hier zijn enkele romantische tips die de intimiteit tussen het paar verhogen;

-Onthoudt altijd de eerste dagen van jouw huwelijk; en al de hartstocht en passie die je die dagen had. Herinner jezelf aan die liefdevolle en passievolle gevoelens voor hem. Als je dat doet, zullen diezelfde gevoelens direct terugkomen.

- Hang je huwelijksakte (getuigschrift) in een mooie lijst op de muur – net als dokters doen met hun diploma’s – dit zal hem zeker maken dat jij trots bent op je huwelijk.

- Maak een kopie van je huwelijksakte geef het hem met lieve woorden erop; als “weet je deze dag nog”?

- Een diner bij kaarslicht kan heel romantisch zijn. Dus kook zijn favoriete gerecht, en draag zijn favoriete kleding en parfum en probeer de hele avond/nacht met hem alleen door te brengen (zonder de kinderen).

-Terwijl hij aan het werk is, probeer om eerder klaar te zijn met koken, neem een douche kleed je aan, en vergeet niet het huis te parfumeren met een lekkere geur. Hij zal zich behaaglijker voelen en meer gaan verlangen om naar huis te gaan en jou te zien.

-Maak wat zelfgemaakte zakken en vul deze met gedroogde rozen of geurige planten. Je kan deze in zijn auto of klerenkast doen.

- Verras hem eens in de zoveel tijd met een cadeau die hij aangenaam vindt. Maak bijvoorbeeld een handgemaakt kaartje met liefdevolle woordjes erop.

-Voordat hij thuis komt, maakt kleine kaartjes die met jou lipstick bedrukt zijn; zet deze kaartjes op de vloer vanaf de voordeur tot jou slaapkamer.

-Na een vermoeiende dag, vul je het bad met warm water, doe er een beetje lavendel en kamille bij, en omring het bad met geurkaarsjes en roep hem voor een heerlijk ontspannende bad.

-Aan zijn kant van het bed, zet je een rode roos, en bedek je het met het laken.

-,Schrijf enkele hartstochtelijke, liefdevolle woorden op een klein stukje papier en zet het in het boek waar hij meestal in leest.

Vrij naar: Ahlam Yankssar -Boushra Team

Vertaald door: Abu Osama

23-03-2006, 23:43


ooohw wat lief....Ik zal mijn best doen om alles te onthouden voor later

24-03-2006, 01:38
En wat doet hij om zijn romance te bewijzen??? Een beetje als man functioneren???

Nou dan mag de sex wel verdomd goed zijn!!!!!!!!!!!!!

24-03-2006, 08:57
klinkt allemaal zeer mooi.