Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Het meisje en haar engelen (ECHT GEBEURD)Pagina's : [1] 2 3

berkane18
14-05-2003, 11:55


Ik wil als eerste niet liegen en zeggen dat dit niet van mij is maar ik heb dit gekregen en kreeg echt kippivel en een traan dus vond ik dat jullie dit ook moesten lezen! Bismilahi rahmani rahiem De verzen van de koran redt je overal! Dit is een waargebeurd verhaal, waarbij je rillingen en kippevel krijgt over je hele lijf! lees het en je zult zien.... Een Arabische (islamitisch) meisje ging op een dag naar een feest bij haar vriendinnen. Ze bleef er tot dat ze klok slag 24.00 uur hoorde. Ze realiseerde dat het laat is geworden en wilde naar huis gaan, dat is ver van waar ze zit. Ze is geraadpleegd om met de bus naar huis te gaan hoewel de trein sneller is. Maar zoals jullie weten alle stations zitten vol met criminelen en moordenaars en zeker op dat tijdstip. Daar aangekomen probeerde ze rustig te blijven, en probeerde ze haarzelf te overtuigen dat er niets zal gebeuren. Dat meisje was een NIET gepractiserende moslimse. Zij koos ervoor om met de trein te gaan omdat die sneller is. Toen ze op de ondergrondse 'wacht lokaal' zat, ging er door haar hoofd allerlei enge verhalen, die 's nachts op dat statoin gebeurt zijn. Zij was alleen op dat lokaal, behalve die enige enge MAN, helemaal in het zwart gekleed. In het begin was ze bang voor die man, maar ze spaarde alle moed bij elkaar om rustig te blijven.De man kwam dichter en dichter naar haar toe tot hij juist voor haar stond. En toen begon ze wat Koran verzen die ze kende te reciteren.En ineens draaide die man zich en ging er van door. Ze bleef dat lezen totdat de trein kwam en ze er instapte om naar huis te gaan. Tot haar grootste schrik leest ze de volgende ochtend in de krant dat er op dezelfde station, waar ze gisteren was, 5 minuten na haar vertrek een meisje is vermoord en dat de dader aangehouden is. Ze ging naar het politiebureau en ze vertelde aan de politie dat ze daar ook, 5 minuten voor het misdrijf was, ze vroeg aan de politie of ze de dader 1 vraag mocht stellen aan de man? "ze vroeg"; herken je mij? De man antwoordt: Ken ik jou dan? Zij zegt: Ik ben het meisje van gisteren op 't station ik was daar toen je voor me stond weet je nog?. En hij zei: Ja ik herken je. Vervolgens zegt zij: Waarom heb je mij dan niet vermoord in plaats van dat meisje? Daarop zei hij: Hoe kon ik je vermoorden, en als ik je vermoord had, wat zouden die TWEE GROTE MANNEN die links en rechts achter jou stonden met mij gedaan hebben?? "soebhanAllah" En? Laat ff een reactie achter als je wil zodat ik andermans meningen ook kan zien, alvast bedankt! Thallah...Nouh

berkane18
14-05-2003, 13:58
Ja klopt dat zijn haar engelen ja! Wollah echt mashallah!

berkane18
16-05-2003, 12:25
En als iemand anders nog een mooi verhaal heb dan moet je hem zeker plaatsen!

Moeslimma87
16-05-2003, 21:45
Ik vindt het toch maar een raar verhaal hoor!! Wat doet een meisje nog buiten om 24.00u aan station en dat dan omdat ze op een verjaardags- feestje zat??!! Dat zijn verschillende dingen die niet horen in de islam. Llahoe a3lem. Allah en zijn boodschapper weten het best.

berkane18
16-05-2003, 21:50


Origineel gepost door Moeslimma87 Ik vindt het toch maar een raar verhaal hoor!! Wat doet een meisje nog buiten om 24.00u aan station en dat dan omdat ze op een verjaardags- feestje zat??!! Dat zijn verschillende dingen die niet horen in de islam. Llahoe a3lem. Allah en zijn boodschapper weten het best. Niemand is perfect behalve Allah (swt) en wil je zeggen dat jij alles goed doet? Jij doet ook dingen die niet mogen, snap je? Iedereen doet wel iets wat niet mag!

berkane18
17-05-2003, 01:29
Moet ik een nieuw verhaal plaatsen? Laat het dan horen! Want ik weet niet of er wel interresse is! Maar ik moet er bij vertellen dat ie maar kort is hoor!

Moeslimma87
17-05-2003, 12:58
Origineel gepost door berkane18 Niemand is perfect behalve Allah (swt) en wil je zeggen dat jij alles goed doet? Jij doet ook dingen die niet mogen, snap je? Iedereen doet wel iets wat niet mag! Nee, absoluut niet, dat zeg ik ook niet dat ik perfect ben. Niemand is perfect buiten allah swt. En daar gaat het mij ook niet om, het gaat mij om het feit dat ze op het station zat om 24.00u. Een islamitisch meisje hoort daar niet om dat uur. Daarom twijfel ik aan het verhaal,Of denkt ze alleen aan de koran als ze in nood zit???? :confused: Je moet ook handelen naar onze koran en niet alleen gebruiken voor ALS je er wat overkomt. maar zoals ik al zei: Allah swt en zijn boodschapper weet het best.

berkane18
17-05-2003, 13:19
Ja maar ze ging ook niet naar een disco ze ging naar een feest van haar vriendinnen! Messchien was er een wel jarig maar iniedergeval was het niet zo erg dat ze naar de stad ging ofzo!

Jeblia_Tetouania
17-05-2003, 22:41
pfff wat je er ook van denkt het is Mashallah. Allah (swt) is vergevensgezind, Net toen zij die verzen vanuit de Koran begon op te lezen wist Allah (swt) misschien dat als zij werd geholpen na die dag dat ze dan een PRAKISERENDE moslima zou worden inplaats van een NIET praktiserende moslima blijven. je weet niet wat er na die dag is gebeurd!!!!!! Soebhanallah!!!

berkane18
18-05-2003, 18:29
Deze is heeeeeeeel kort maar wel heeeeeeeeeeeeel erg! Mensen, dit is een waar gebeurd verhaal, wat een tijdje geleden in Rotterdam is begonnen... Een Meisje ging naar school want ze had schoolfeest, Na het schoolfeest moest ze alleen naar huis, want niemand kon d'r brengen. Toen kwamen er een paar jongens langs en ze zeiden dat ze haar konden brengen naar huis met de auto, ze accepteerde het aanbod en ging mee. de jongens zetten een zak op haar hoofd zodra ze in de auto was, Om beurten verkrachtten de jongens het meisje. later belden ze een andere jongen dat ze een meisje in de auto hadden. Toen vroegen ze of hij wilde komen dus die jongen kwam GELIJK!! die nieuwe jongen verkrachtte haar ook en haalde de zak van haar hoofd. het bleek zijn eigen zusje te zijn!!! later heeft de jongenzelfmoord gepleegd! Laat er van horen wat je ervan vindt, als je wil dan!

berkane18
18-05-2003, 19:03
Origineel gepost door lilmocro :eek: echt te gek voor woorden :eek: maar echt zielig voor dat meisje zo zie je maar dat niet iedereen te vertrouwen is heb je nog zo'n verhaal ;) Neenee nu ben jij aan de beurt voor een verhaal of iemand anders...

miss_mariam17
18-05-2003, 19:50
de enigste overlevende van een schipbreuk strandde aan op een onbewoond > >>eiland...hij smeekte Allah om hem te redden en keek elke dag naar de > >>horizon > >>voor hulp..maar zag niets.. > >>uitgeput ging hij maar een hut bouwen waar hij in kon schuilen en waar hij > >>zijn paar bezittingen kon plaatsen....maar op een dag dat hij net terug > >>kwam > >>van voedsel zoeken zag hij dat zijn hut in de brand stond zijn hele hut > >>stond in lichterlaaie zulke grote vlammen en rook..het ergste wat kon > >>gebeuren, alles was ie nu kwijt..hij stond verbaasd en was boos en "hoe > >>kan > >>je me dit aandoen" zei hij huilend tegen Allah... (veel mensen zullen die > >>woorden hebben gebruikt uit woede of als iets tegen zit) > >>de volgende morgen schrok de man wakker, hij hoorde een boot en de boot > >>kwam > >>steeds dichterbij. hij kwam de man redden....de man nog verbaasd en vroeg > >>aan de kapitein "hoe wist je dat ik hier was"... > >>de kapitein antwoordde" ik zag je rook signaal" > >>het is makkelijk om hoop op te geven als alles moeilijk gaat, volg je hart > >>en heb Allah lief > >>stuur het door en ontvang hasanaat (airmiles) ja zie goede dingen doen als > >>airmiles, een ticket naar je eindbestemming heaven

miss_mariam17
18-05-2003, 19:51


ik moet zeggen hier kreeg ik pas de rillingen van;)

berkane18
18-05-2003, 19:55
Origineel gepost door miss_mariam17 ik moet zeggen hier kreeg ik pas de rillingen van;) Ja is echt een goed verhaal! Barakallahoe fiek!

miss_mariam17
18-05-2003, 19:59
Origineel gepost door berkane18 Ja is echt een goed verhaal! Barakallahoe fiek! als je goed kijkt heb ik er nog meer geplaats bij huwlijk en islam;) :zwaai:


Pagina's : [1] 2 3