Bekijk volle/desktop versie : De liefde die me ontglipte (waar gebeurd!)05-06-2002, 02:05
mooi verhaaltje hoor, ik wacht op je vervolg?

of is die er niet, als die niet bestaat dan maak je er maar 1!!!!

haahhahha, geintje hoor.

welah ik ben verslaafd geworden aan dit soort verhaaltjes, moet je kijken het is al over 2 in de nacht en wie zit daar nog achter de pc, als een gek.....IKKE

beslama, thalla fraskoem

05-06-2002, 02:18


VERVOLG GRAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (me bericht was te kort, vandaar die uitroeptekens)

06-06-2002, 12:10
IK ben helemaal verliefd op jou verhaal en please laat de echte liefde winnen !!!!!!! Laat ze samen komen komen of beter gezegd als jou dit echt is overkomen lieverd ik hoop dat jullie harten elkaar toch vinden of hebben gevonden. Echte liefde :tranen: doet echt pijn ....Maar laat het goed komen laat ons zien dat het nog kan!!!!

06-06-2002, 14:24
Hahaha, dames jullie weten school is belangrijker!!!!
Daarom heb ik ook niet zoveel tijd om te schrijven,....Dus doe jullie best en maak me geen schuldgevoel aan he!!!!

06-06-2002, 14:25


Ik kom weer terug naar moeder aarde, en krijg een treurige blik in mijn ogen. Ik leg de hoorn weer neer, en ga op bed liggen. Mijn gedachten was leeg, ik had me suf gepiekerd, maar er bleven maar dingen door mijn hoofdmalen waar ik geen antwoord op kon krijgen. Hoe kon het gebeuren?? Dat is wat ik me nog steeds afvraag. De avond viel, en hij was niet langsgekomen. Hij is al weg hoorde ik inmiddels. Mijn tranen waren op dus kon me niet meer uitlaten. De volgende dagen ging een beetje aan me voorbij. Mijn ware liefde was aan mijn neus voorbij gegaan. De liefde is zo aan me ontglipt. Soms ben je zo blind dat je de dingen die dicht bij je staan, niet ziet. Pas als het aan je neus voorbij gaat dan kom je erop terug, en meestal is het dan te laat. Maar misschien was het wel beter zo. Ik was nog jong en had moeilijk zo snel al zo’n belangrijke beslissing kunnen nemen. Ik had mijn school, vrienden en mijn toekomst nog voor me liggen. Na lang nagedacht te hebben, neem ik me voor om van mijn welverdiende vakantie te genieten. De volgende dagen ging ik vaker weg, en kwam meer onder de mensen. “Hey zullen we morgen met z’n allen naar het strand gaan?” roept een van mijn nichten en neven. “Ja lijkt me leuk, gezellig joh.” Ik had toch afleiding nodig. De volgende dag vertrekken we vroeg richting strand. We gingen met twee auto’s, samen met allemaal neven en nichten. We komen aan en stappen vrolijk uit. Het contact met mijn neven en nichten deed me altijd goed. Ik kon zo goed met ze opschieten, en we hadden vaak de grootste lol. Radiootje mee, en hop op naar het water. We zaten daar een tijdje, toen mijn nicht me voorstelde om een stukje te gaan wandelen. We lopen een stukje verderop, en zie mijn nicht plotseling in het water glijden. Ze is zeiknat, en we gieren het uit van het lachen. De mensen die eromheen zaten zagen het ook en proestten het uit. We lopen een stukje verder, en gelukkig is ze al gauw droog. We zien plotseling drie jongens die aandacht probeerden te trekken. Haha, mijn nichtjes en ik beginnen een beetje om hun te lachen. Wat een stelletje sukkels. “Aghrabion, shelha, almania, hollandia, fransaouia?” “Koelshi.” Wat een openingszin hebben die gasten zeg, we moeten er een beetje om lachen.
En komen op ons af om een praatje te maken. “Hoe heten jullie vraagt er eentje?” “Ghles, waarom willen jullie dat weten?” “Gewoon we zijn nieuwsgierig, ik vind jou wel leuk, en hij vind haar wel leuk.” “Mijn naam is Dekra, en dit is mijn nichtje Amira, en mijn nichtje Sabrien.” “Hoe weet ik zeker dat jullie geen andere namen opgeven?” “Dat kun je niet weten. Maar in dit geval is dit wel mijn naam, kijk maar ik heb een ketting om met mijn naam.” Hij was niet echt overtuigd, maar ja dat interesseerde me niet, en mijn nichtjes ook niet. De ene jongen wilde mijn nichtje spreken. En ze keek me aan als een soort goedkeuring. Ik knikte, ik vond dat ze het best wel effe kon proberen. En zag ze weglopen. We bleven met z`n vieren achter. Die ene jongen, hij had zich voorgesteld als Karim, die keek me aan en vroeg of we hun voorbeeld konden volgen. Ik keek hem niet begrijpend aan, en vroeg wat hij daarmee bedoelde.
“Zullen we ook even een rustig plekje zoeken om te praten?” “We kunnen hier toch ook wel praten?” We liepen een eindje van de anderen vandaan, ik liep wel met tegenzin, want ik had er niet echt zin in. Maar ja wat voor kwaad kon het als ik aanhoorde wat hij kwijt wilde. We lopen een paar meter, en zie dat daar stenen liggen. “Ik ga niet verder hoor, want ik heb geen schoenen aan.” “Hier mag je mijn schoenen aan.” En begon zijn schoenen los te maken. “Nee, ik hoef je schoenen niet aan, waar wil je helemaal naartoe dan?” “Dan gaan we die kant op.” Ik keek en het beviel me niet echt. “Nee, ik ga niet, als je me wat te melden hebt dan doe je het maar hier en anders niet.” “Waarom niet?” Ik heb niet echt zin in die praatjes van die jongens, dus ik zeg tegen hem dat ik verloofd ben. “Wanneer dan?” “Vorige week, het is nog maar net een weekje geleden,” verzin ik snel. “Oh maar dat maakt toch niet uit? Je weet ook niet wat hij allemaal doet als jij er niet bij bent.” Mijn mond viel open van verbazing, allatief wat zegt hij nou “Dat kan me niet schelen, ik vertrouw hem en ik ga daar niet aan beginnen dus. En ten tweede ik weet dat hij dat niet zal doen.” “Nou dat weet je nooit zeker, je wilt niet weten wat jongens allemaal doen.” “Nee, en dat hoef ik op dit moment ook niet te weten ook, ik vertrouw hem en als hij at wil beschamen is dat iets tussen hem en Allah SWT, totdat ik erachter kom. Zullen we maar terug lopen?

06-06-2002, 15:20
Hey meid,

echt goed hoor je verhaal!!
Doe zo voort!! Ik kan echt ni langer wachten!!

sneeeeeelllll!!!!!

kuskes!!!

06-06-2002, 15:38
hoi meid,

ja ga zo door a.u.b ik kan ook niet wachten
het is echt een héééeeeeeeeeel goed verhaal
dus vervolggggggggggggggg

06-06-2002, 15:55

Citaat:
Origineel gepost door Kamilia
“Hey Dikra ik heb een nieuwe auto gekocht he”. “Oh wat leuk wat voor een is het”?? “Een BMW” “Oh dat zijn mooie auto’s ik ben daar helemaal gek op”. “Ja dat weet ik”. Hij zei dat op een aparte toon en glinstering in zijn ogen die ik niet goed thuis kon brengen.
Ik lag nog uren te draaien in mijn bed, “Ja dat weet ik” ging de hele tijd door mijn hoofd heen.
Wist het wel een BMW... allemaal om de bmw...

Hihihi... sorry kon het niet laten...
MrEsco

09-06-2002, 00:10
Wallah dit is erg............waarom maakt niemand zijn verhaal af? Senorita niet en jij ook al niet!!!!!!! Of ben ik nou ongeduldig! Hihihihi dat kan ook nog een optie zijn!

09-06-2002, 00:19
I'm still waiting..................willie willie willie nerie nerie nerie wat kunnen jullie tbark allah mooie verhalen schrijven! Of ik bedoel..... mooie reconstructies schrijven! Allah ie 3atiekoem el sbar!

09-06-2002, 16:39
He kamilia ik vind jou verhalen echt mooi
Dit dan mijn mening
Ik hoop dat jij mij zo soort kan doorsturen
Groetjes S87meknes

09-06-2002, 22:25
ga aub verder, het is zo leuk

09-06-2002, 22:35


ALSJEBLIEFTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GA VERDER MET JE VERHAAL!!!!!!

09-06-2002, 23:00
Wajow wajow wajow, dames gla ongeduldigheid......
I'm sorry ik was van het weekend op een bruiloft, je weet wel zdak zdak zdak..... Ik iwst niet dat jullie allemaal zo op mij zaten te wachten......
Maar ik ga inshallah snel weer voo jullie schrijven.....

09-06-2002, 23:22
joeppieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de poeppieeeeeeeeeeeeeeee
She's back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Oke alsjeblieft nu een vervolg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah ie 3atiek sbar!

Pagina's : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59