Bekijk volle/desktop versie : Infodag Ned. Palestina-komitee. Zeer interessant!!23-05-2002, 19:55

Citaat door Dienna:
In de weken van verhevigde confrontatie tussen Israel en de Palestijnen hebben mensen het Nederlands Palestina Komitee (NPK) benaderd met het verzoek om in het vervolg geïnformeerd te worden over activiteiten, dan wel om aan activiteiten van het NPK te gaan deelnemen. Wij willen graag aan deze verzoeken voldoen.

Om een en ander kracht bij te zetten willen wij u uitnodigen voor een informatieve bijeenkomst op zaterdagmiddag 15 juni (tussen 13.00 en 17.00 u.) in de Kargadoor, Oude Gracht 36 te Utrecht.


Op het programma staan de volgende punten:
x Een presentatie van de uitgangspunten, werkzaamheden en activiteiten van het NPK door voorzitter Wim Lankamp en door de bestuursleden Kees Wagtendonk en Benji de Levie

x Verslag van een recent bezoek van Ed Hollands e.a. (Autonoom Centrum) aan de Bezette Gebieden, ondersteund met videomateriaal

x Een voordracht door Robert Soeterik (Middle East Research Associates) met als titel: 'De multi-dimensionale asymmetrie in het Israelisch-Palestijns conflict'

x Bespreking van vormen van samenwerking, het opstarten van nieuwe initiatieven, van nieuwe afdelingen/werkgroepen, enzovoort

Rondom alle programma-onderdelen is er ruimte voor vragen en voor discussie. Aan de bijeenkomst zullen naar schatting rond 25 personen (Nederlanders zowel als Palestijnen) deelnemen.


Wij hopen u op 15 juni te verwelkomen. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat van het NPK (zie boven).


Met vriendelijke groet,Kees Wagtendonk
.

25-05-2002, 14:55


Hoi,

Lijkt me zeker wel interessant kom zeker inshallah.

Zo zie je maar weer he, als het een gala of een show was JAH iedereen staat te springen om te gaan ( te wachten) WANNEER KOMT HET.. Maar een lezing of wat dan ook, nee daar niet want het is toch niet interes. want je valt toch in slaap maar op een feest ga je je xxxx bewegen die houdt je wakker. Maar waarom combineren wij het dan niet we GAAN daar EN daar. Dat is toch niet zo moeilijk of toch wel. Al- hamdu li- Llaahi het feesten wordt steeds en steeds minder (wallah ik dans nooit), maar ik ga naar elke bijeenkomst.

M.vr.g.

S

25-05-2002, 15:04
Als ik die zaterdag kan, dan ga ik zeker, incha'allah!

25-05-2002, 22:46
Hoi Dienna,

Maar het is echt waar hoor, lezing of bijeenkomst over iets belangerijk de zaal is helft leeg maar als er een feest georg. wordt, nou alle plekken zijn bezet ze motten nog stoelen en kurken beneden in de gang halen. Maar ja, zo zie je maar weer. DAS VEEL BELANGERIJK MENSEN MENSEN TOCH waar zijn we toch mee bezig??

M. VR. G.
S.....

25-05-2002, 23:02


Dienna,

Wallah,,, dood is onder je voet. Stel je gaat dood op een feest waar gedanst en gedronken wordt wajaaaaaaaaaaaaaaaw weet je waar ze naar toe gaan?? ze gaan rechtstreeks naar de hel.

Ik hoop dat er TIG broeders en zusters die het goed hebben ook, aan mensen denken die het slecht hebben.