Bekijk volle/desktop versie : vraagje: loempias



Pagina's : [1] 2

06-03-2006, 18:01
Als ik loempias maakk dan zijn ze heel slapjess
mijn vraag is hoe krijg je ze lekker krokant??

XxXxX missY

06-03-2006, 18:29


Niet met teveel ei dicht maken, gewoon een beetje met kwast aan brengen op de rand.

Bakken in de kokenpan met genoeg olie, ze moeten zwemmen erin.
Of gewoon besprenkelen met olie en in de oven.

Maar het meest krokant is in de olie.

06-03-2006, 18:47
Ik plak ze dicht met een beetje water en volg voor de rest het badadvies van zahira. Maar rol je ze strak op?

06-03-2006, 18:49
inderdaad
en ja ze moeten in olie zwemmen

06-03-2006, 18:52


Thnxx Voor de tipss dames Kusjesss

06-03-2006, 19:03

Citaat door maryamx:
Ik plak ze dicht met een beetje water en volg voor de rest het badadvies van zahira. Maar rol je ze strak op?
Ja zeker strak aandraaien. En niet te dik maken.

Succes meid!!

06-03-2006, 21:10
eej jacksons alles chill ?

06-03-2006, 21:28
alles chill dan swaaa sirraboeboekoe swaa cowlo mahatma swaaa !!!!

06-03-2006, 22:54
Strak oprollen
Niet te veel vulling erin
Vastplakken met losgeklopt ei of papje van meel en water
Frituren in grote hoeveelheid olie

Zo doe ik het en ze zijn altijd knapperig en krokant Gebruik je filodeeg of loempiavellen?

07-03-2006, 12:56
En de olie moet genoeg heet zijn, dan pas de loempia's erin!!

07-03-2006, 17:22

Citaat door Goldmaffia:
En de olie moet genoeg heet zijn, dan pas de loempia's erin!!
ben het met de dame hierboven eens...

Als de olie niet heet genoeg is..worden ze heel zacht, omdat er olie in komt


07-03-2006, 17:27

Citaat door mocrootjuh:
eej jacksons alles chill ?

07-03-2006, 17:28



Citaat door ellouisa:
Strak oprollen
Niet te veel vulling erin
Vastplakken met losgeklopt ei of papje van meel en water
Frituren in grote hoeveelheid olie

Zo doe ik het en ze zijn altijd knapperig en krokant Gebruik je filodeeg of loempiavellen?
ik gebruik loempia vellen.. wat is beter dan loempiavellen of filo deeg

07-03-2006, 18:33

Citaat door missy_mocrootje:
ik gebruik loempia vellen.. wat is beter dan loempiavellen of filo deeg
ik vind loempiavellen beter, scheuren niet zo snel. Maar weeet niet waar het precies aan kan liggen bij jou??

07-03-2006, 18:44

Citaat door ellouisa:
ik vind loempiavellen beter, scheuren niet zo snel. Maar weeet niet waar het precies aan kan liggen bij jou??
Ik vouw het niet zo strak op denkk ik (kanniej.zogoed.vouwen)

Pagina's : [1] 2