Bekijk volle/desktop versie : Laaste nieuws over Ballack



01-03-2006, 10:09
Zijn agent heeft gezegd dat er geen contract is getekend bij Chelsea en Ballack zelf heeft het duidelijk gisteren in Italie gezegd dat er geen contract is getekend tussen Ballack en Chelsea

hij zegt dat er wel een nieuwe club bij zijn zaakwaarnemer gemeldt heeft en die speelt niet in Engeland maar in Spanje

01-03-2006, 10:15



Citaat door mocro-lover:
Volgens The Daily Mail heeft Michael Ballack een overeenkomst bereikt met Chelsea. De middenvelder van Bayern München en het Duitse nationale team stapt dan transfervrij over naar de ploeg van José Mourinho.

Het zou gaan om een verbintenis van vier jaar met een weeksalaris van bijna twee ton, meldden betrouwbare bronnen binnen de club.

Rond deze week zou de 29-jarige Ballack zijn beslissing bekend maken. Manchester United, Real Madrid, Internazionale en Arsenal toonden interesse in de spelmaker van Bayern. Maar het ziet er naar uit dat hij vanaf volgend seizoen op Stamford Bridge te bewonderen is.

Beide teams zouden zo lang mogelijk hebben gewacht met de bekendmaking, omdat Ballack wellicht in een moeilijk parket terecht zou kunnen komen bij een onderlinge confrontatie in de Champions League.
Ballack zal gewoon te bewonderen zijn inItalie of in Spanje meer zal het niet zijnworden

01-03-2006, 11:04

Citaat door LaasteGeruchten:
Zijn agent heeft gezegd dat er geen contract is getekend bij Chelsea en Ballack zelf heeft het duidelijk gisteren in Italie gezegd dat er geen contract is getekend tussen Ballack en Chelsea

hij zegt dat er wel een nieuwe club bij zijn zaakwaarnemer gemeldt heeft en die speelt niet in Engeland maar in Spanje
'Michael Ballack naar Chelsea'

De soap rond de Duitse vedette Michael Ballack lijkt beslist. Ballack zou een contract gaan tekenen bij Chelsea, dit verkoos de Duitser boven o.a. Inter Milan, Juventus, Real Madrid en AC Milan.

Volgens The Daily Mail hebben enkele zeer betrouwbare bronnen binnen Chelsea dit aan de krant laten weten. Ballack tekent een contract tot medio 2010 en gaat maarliefst 177.500 euro op weekbasis verdienen, iets wat neerkomt op een jaarsalaris van 9,23 (!) miljoen euro.

De zaakwaarnemer van de spelmaker van Bayern München onkent dat er een contract is getekend, maar zei wel enkele dagen geleden dat hij met Chelsea aan het onderhandelen was. Chelsea zou twijfelen tussen David Beckham en Michael Ballack, maar koos dus voor de laatst genoemde


Afwachten zou ik zeggen.

01-03-2006, 11:18

Citaat door jbiloxxl:
Hij gaat naar Real Madrid
diep in zn hart wil hij ook een galactico zijn
plus Zidane heeft hem geadviseerd om hier te komen
weet wat je zegt, zelfs realspelers willen dat niet eens zijn.

Aanvoerder Raúl hoopt dat met het vertrek van voorzitter Florentino Pérez de rust terugkeert bij Real Madrid. De 28-jarige aanvaller vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn met het sterrenimago dat als een loden last op de schouders van de spelers rust.
Ex-preses Pérez haalde na zijn aantreden de ene na de andere superster naar Santiago Bernabéu. Luis Figo was de eerste. Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham en Michael Owen volgden. Real werd het team der Galácticos, in het Spaans de omschrijving van een sterrenensemble.

Met het uitblijven van successen, Real won de afgelopen twee seizoenen geen hoofdprijs, is het imago de Madrileense selectie steeds meer tegen gaan werken. Meer dan eens werden de spelers in de media afgeschilderd als verwende vedetten.

Raúl is die negatieve benadering zat en wil geen Galáctico meer zijn. 'Dit woord heeft de afgelopen jaren veel schade veroorzaakt. Ik hoop dat het nu (na het vertrek van Pérez, red.) verdwijnt en dat de mensen ons weer gaan zien als sportmannen en professionals.'